(Paling Keri Dianyari On: 14/09/2019)

Ah, pangan ... kamulyane, pangan éca. Iku supaya gampang dadi kepengin banget karo nalika urip ing Eropah menehi dadi luwih alesan iku! Kutha paling apik kanggo foodies ing Éropa, dipercaya kita kita foodies uga, lan bakal nalika sampeyan lagi liwat karo blog iki! mung, maca kanthi teliti.

 

Punika pilihan saka kutha paling apik kanggo foodies ing Eropah sing bisa tekan dening Sepur:

 

Lyon, France

Konyangan kanthi saiki - yen sampeyan arep kanggo Eropah kanggo tiba ing katresnan, sing arep France. Little durung ngerti sanadyan sing arep kanggo Prancis tiba ing katresnan karo eateries sawijining, uga! Ing negara misuwur katresnan sawijining pangan lan nyepakaké iku, iku angel Pick panggonan favorit kanggo slametan. Cidro ora, sanadyan – Lyon minangka salah satunggal papan foodie Prancis kang ndhuwur kanggo njelajah! rujukan: ngiris rosettes salami dadi karo pickles cornichon ijo seger. Lyon disambungake karo Swiss sepur supaya sampeyan bisa tansah pop liwat iki "negara coklat" kanggo meal Rampung manis.

Lyons nemu nang Alexa kita Kutha paling apik kanggo foodies ing Eropah kanggo ditresnani coklat lan liyane.

Brussels kanggo Trains Lyon

London kanggo Trains Lyon

Marseille kanggo Trains Lyon

Amsterdam kanggo Trains Lyon

 

 

Vienna, Austria

Kutha buzzing Wina ngendi sing arep kanggo coklat paling cake ing Eropah - Sachertorte. Sugih ing rasa, peteng lan jero, Menawi mekaten, pakar cake kita dianugerahi Austria dadi salah siji saka Kutha paling apik kanggo foodies ing Eropah. supaya ing ngendi golèk siji? Ing samubarang omahé warung Vienna kang! Iki cake teken negara kang, lan warga priksa manawa sampeyan ngerti iku supaya.

CATETAN: Snap sawetara foto saka kutha lan pangan nalika ana – pengin nggawe kawentar Instagram, apa ora ya?

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Innsbruck kanggo Trains Vienna

Stuttgart kanggo Trains Vienna

 

Kutha paling apik kanggo foodies, meja wis dadi

 

San Sebastian, bongso Spanyol

Nalika sing aran kaya ngengingi kabeh pihak sing paling apik ing kutha, mung mangan metu ing San Sebastian! Jujur, sampeyan bisa mangan tapas ngendi wae ing Spanyol, lan sampeyan bakal tresna. Nanging, kanggo njaluk BEST OF THE BEST, nyoba iku ing kutha pantai iki. Apa ndadekake panggonan iki supaya khusus utamané ing sawetara roso lan kesenian sampeyan bisa milih saka. Pedhes lan kecut, panas lan kadhemen, deso lan canggih, sing kabeh ditemokake ing garis single. Coba sawetara bêsik ing saben panggonan sampeyan nemokake. Sampeyan bakal lengkap, nanging iku bakal dadi worth iku.

 

Copenhagen, Denmark

Ya, Sepur pangan bisa dadi biasa nanging ora malah paling pangan Sepur bandingke Copenhagen kang utawa! punika Mercusuar pangan Nordic, lan sampeyan kudu nindakake kabeh ing daya kanggo pindhah mriksa metu. Ora mung ora siji iki salah siji saka Kutha paling apik kanggo foodies ing Eropah, eatery has been the No. 1 titik ing dhaftar San Pellegrino kanggo taun! Ya, prices dhuwur, nanging rasa sing lagi njupuk worth. Yen sampeyan pengin pop liwat kanggo Skandinavia dening Sepur, Copenhagen punika gapura mandeg gedhe kanggo mengkono mung sing.

Bonn kanggo Copenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Frankfurt to Langkawi Trains

 

We segel our list of Best Cities for Foodies with Trieste, Italia

Kita ora bisa nulis bab Kutha paling apik kanggo foodies ing Eropah tanpa nyebutke kabeh deliciousness saka Italia. Inggih ... ora kabeh nanging ing paling sawetara.

Trieste duweke Kakaisaran Austro-Hungaria nganti Perang Donya I. Iki kasunyatan tengen kene kanggo nambah pinunjul ing pasugatan éca Trieste kang. Apa? Amarga Sajarah Trieste kang kiwa impact substansial ing masakan sawijining. Atypical of pasugatan Italia khas, Trieste prides ing combos aneh kuwi pasta lan pizza kajawi sauerkraut lan ngiris sosis, lan padha. Seneng pangan nggantheng, coklat ono krime, lan warung apik ing kutha ngendi James Joyce nulis Ulysses. A nggumunke tampilan tengen Adriatik ora babras napsu, salah siji. Sambungan antarane Italia lan Slovenia iku sampurna sepur, supaya sampeyan bisa menehi Slovenia kasempatan nalika ing tetanggan.

Genoa to Trains Trieste

Roma kanggo Trains Trieste

Milan kanggo Trains Trieste

Florence kanggo Trains Trieste

 

History, pangan, lan Eropah tansah lunga tangan ing tangan, lan saiki duwe kesempatan kanggo njelajah kabeh gampang banget. Ketik Simpen Train a tuku dhewe tiket sepur lan miwiti ngulandara foodie dina!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-foodies-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)