(Last Updated On: 14/09/2019)

ah, dahareun ... glorious, dahareun nikmat. Ieu jadi gampang janten obsessed jeung eta nalika hirup di Éropa méré pisan ka anjeun alesan pikeun eta! Kota pangalusna pikeun Foodies aya di Éropa, percanten ka kami kami foodies ogé, sarta jadi bakal Anjeun nalika anjeun ngaliwatan kalayan blog ieu! adil, maca taliti.

 

Di dieu hiji Pilihan sahiji kota pangalusna pikeun foodies di Éropa nu tiasa ngahontal ku karéta:

 

Lyon, Perancis

Sarerea weruh eta ku ayeuna - lamun bade Éropa turun asih, Anjeun bade Perancis. Saeutik anjeun nyaho sanajan nu bade Perancis turun asih eateries na, ogé! Dina nagara kasohor cinta miboga pangan jeung Nyiapkeun eta, éta tangguh pikeun nyokot hiji tempat favorit keur salametan. Jieun euweuh kasalahan, sanajan – Lyon mangrupa salah sahiji tempat foodie luhur Perancis urang ngajajah! rekomendasi kami: sliced ​​rosettes salami dilayanan kalayan asinan cornichon héjo seger. Lyon disambungkeun kalayan Swiss ku rail sangkan bisa salawasna pop leuwih kana ieu "nagara coklat" kanggo tepung finish amis.

Saur meunang jero rank kami tina Lokasi Best pikeun Foodies di Éropa pikeun nikmat coklat sarta beuki.

Brussel kana Kareta Lyon

London keur Kareta Lyon

Marseille kana Kareta Lyon

Amsterdam kana Kareta Lyon

 

 

Wina, Austria

Kota buzzing Vienna mangrupa tempat pikeun anjeun bade pikeun coklat pangalusna jajan di Éropa - Sachertorte. Beunghar rasa, poék jeung jero, Kusabab ieu, ahli kueh kami dileler Austria janten salah sahiji Lokasi Best pikeun Foodies di Éropa. jadi dimana manggihan hiji? Dina salah sahiji imah kopi Wina urang! Ieu kueh signature nagara urang, jeung nu locals pastikeun anjeun terang éta sangkan.

CATETAN: Snap sababaraha poto kota sarta kadaharan maranéhanana bari aya – Anjeun hoyong ngadamel caang Instagram Anjeun, ulah ya?

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Innsbruck kana Kareta Wina

Stuttgart kana Kareta Wina

 

Dayeuh Nu Caket pangalusna pikeun Foodies, tabél dilayanan

 

San Sebastian, Spanyol

Lamun anjeun ngarasa kawas nganiaya sadayana pihak nu pangalusna di kota, ngan dine kaluar di San Sebastian! Sajujurna, Anjeun bisa dahar tapas mana di Spanyol, jeung anjeun gé cinta eta. tapi, pikeun meunangkeun pangalusna anu pangalusna, coba éta di kota seaside ieu. Naon ngajadikeun tempat ieu jadi husus utamana lingkup rasa na artistry Anjeun bisa milih ti. Lada na haseum, panas jeung tiis, rustic tur canggih, anu sagala bisa kapanggih dina bar tunggal. Coba sababaraha lembar di unggal tempat nu manggihan. Anjeun bakal jadi pinuh, tapi bakal jadi patut eta.

 

kopenhagen, Dénmark

nuhun, karéta dahareun tiasa spektakuler tapi moal malah nu pangalusna dahareun karéta compares ka kopenhagen urang Noma! teh lantera dahareun Countries, anjeun kedah ngalakukeun sagalana dina kakuatan anjeun pikeun balik parios deui kaluar. Henteu ngan teu salah ieu téh salah sahiji Lokasi Best pikeun Foodies di Éropa, eatery has been the No. 1 titik dina daptar San Pellegrino pikeun taun! nuhun, harga anu luhur, tapi rasa nu nuju sia sia eta. Mun rék pop leuwih kana Skandinavia ku karéta, Kopenhagen mangrupakeun gateway eureun gede pikeun ngalakukeun ngan anu.

Bonn ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Frankfurt ka kopenhagen Kareta

 

urang ngecap our list of Best Cities for Foodies with Trieste, Itali

Urang moal bisa nulis ngeunaan Lokasi Best pikeun Foodies di Éropa tanpa mentioning sagala deliciousness tina Itali. Muhun ... Teu kabeh tapi sahenteuna sababaraha.

Trieste belonged ka Kakaisaran Austro-Hungaria dugi Perang Dunya I. Kanyataan ieu katuhu dieu nambihan kana significance masakan nikmat Trieste urang. kunaon? Kusabab sajarah Trieste urang ditinggalkeun dampak badag dina asakan na. Atypical of masakan Italia has, Trieste prides on combos aneh sapertos pasta sarta pizza barengan sauerkraut na sliced ​​sosis, tur sami. Ngarasakeun kadaharan anca, coklat creamy, jeung kopi fabulous di kota mana James Joyce dimimitian nulis Ulysses. A stunning view peuntas Adriatik moal menyakiti napsu anjeun, boh. Sambungan antara Italia jeung Slovénia sampurna ku rail, sangkan anjeun tiasa masihan Slovénia kasempetan bari di lingkungan nu.

Genoa kana Kareta Trieste

Roma pikeun Kareta Trieste

Milan ka Kareta Trieste

Florence kana Kareta Trieste

 

Sajarah, kadaharan, jeung Éropa salawasna raket, jeung anjeun ayeuna gaduh hiji kasempetan pikeun neuleuman éta sakabéh pisan gampang. asup Simpen Train a mésér diri tiket rail tur mimitian petualangan foodie anjeun kiwari!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-foodies-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)