(Paling Keri Dianyari On: 10/07/2020)

Thanksgiving wis mesthi wis liburan banget tradisional bergilir watara kulawarga, Turkey, lan bal-balan. Nanging, sing antarane sing seneng lelungan lan bisa nggunakake plesiran cepet kudu nimbang mbuwang mangsa liburan taun ing salah siji saka Best Kutha to Visit kanggo Thanksgiving ing Eropah.

Bawana lawas wis Kutha paling apik kanggo Dolan kanggo Thanksgiving. Malah sanadyan ing saindhenging Eropah punika nyengsemaken, mung saperangan pilih saka kutha genuinely apik kanggo ngunjungi kanggo Thanksgiving.

Eropah iku biasane overcrowded karo turis, nanging siji ora bisa ngomong padha kanggo pungkasan November. Makane iki bagéan saka taun wektu sampurna kanggo ngunjungi kutha kuna lan nggawé ulang tradhisi Thanksgiving karo pangan gedhe lan werna tiba nggumunke.

Apa sampeyan Amérika utawa Eropah, dhaptar ing ngisor iki kutha-kutha sing arep tujuan ndhuwur lan watara Thanksgiving.

 

Kanggo Mulai lelampahan kita Kutha paling apik kanggo Dolan kanggo Thanksgiving ngangkat – digunakake, Belgium

Kanggo sijine iku singkat, Attractions iku sawijining kutha gaib nyata teka langsung saka sawetara dongeng lawas. alamiah, kutha lawas iku ngendi kabeh kawulo kaendahan. Nerangake sakcara langsung saka jaman Medieval, lan kene sampeyan bakal nemokake akèh bangunan kuna lan mesmerizing.

sampeyan bisa njupuk kulo boat liwat saluran nyata ing kutha lan ndeleng ing wonder ing kabeh bangunan godhong-godhongan enom-dijamin. Opo meneh, amarga iku November, kabeh katon dreamlike ekstra amarga kabeh werna tiba ayu.

Sampeyan ora bisa mbukak salah kanthi ngunjungi Attractions kanggo Thanksgiving ing Eropah. Sampeyan bisa malah mlumpat ing Sepur kanggo kutha iki kanggo nggawe wutuh pengalaman ekstra luar biasa! lan kita manawa sanalika sampeyan ngrampungake liburan, sampeyan bakal nuduhake iki 5 Kutha paling apik kanggo Dolan kanggo Thanksgiving ing kirim blog Eropah.

Amsterdam kanggo Trains Attractions

Rotterdam kanggo Trains Attractions

Utrecht kanggo Trains Attractions

The Hague kanggo Trains Attractions

 

Attractions iku salah siji saka Best Kutha to Visit kanggo Thanksgiving

 

Oslo, Norway

Norway adoh ing sisih lor kadhemen, nanging Oslo iku kudhu ing kidul negara. Kutha iki saéngga panggonan sampurna kanggo wong sing padha tresna cuaca kadhemen nanging isih ora bisa njupuk colds shivering Norwegia.

Oslo punika saestu narik ati ing bagean taun amarga kabeh tiba gaib sesawangan. Plus, sampeyan njaluk kanggo ndeleng Northern Lights kang paling katon ing negara iki, supaya apa liyane bisa wong kudu?

Sampeyan bisa uga ora nemokake jinis Thanksgiving tradisional pangan sing lagi digunakake kanggo, nanging pengalaman sampeyan njaluk duwe luwih saka worth iku. Malah sanadyan menu ora kaya warna kaya ngene pengin, ing Norwegians isih duwe akèh jajanan macem kanggo kurban. Tuladhane, sawise punika hotdog tradisional Norwegian. Nanging, iku masak ing Simpenan daging sapi lan kebungkus ing lefse, a flatbread digawe saka glepung, kentang, lan susu.

Saka taman umum nggumunke lan benteng lawas kanggo Viking musium, sampeyan bakal duwe akèh apa ing Oslo. Kita manawa sampeyan bakal pengin nglampahi luwih saka mung sawetara dina ing kutha iki apik banget.

Oslo kita Pick paling lor kanggo 5 Kutha paling apik kanggo Dolan kanggo Thanksgiving ing Eropah.

 

Oslo iku salah siji saka Best Kutha to Visit kanggo Thanksgiving

 

London, Inggris

Sampeyan ora bisa skip London. Everyone wis krungu bab iku, lan wong tresna iku. Apa malah luwih apik, sampeyan bakal tiba ing katresnan karo iku ing tiba. Kutha iki ageng, nanging kang ana ing offseason wektu sing sampurna kanggo ngunjungi sawetara saka biasane lokasi crowded.

Kathah acara kelakon ing wektu iki taun, supaya yen sampeyan sing penggemar aktivitas, sampeyan bakal tresna London. tambahan, taman ing Autumn luwih saka ngeramaken. Kensington Gardens, Greenwich Park, lan Windsor Agung Park sawetara saka akeh langit alam sampeyan bakal pengin visit.

Sing sing nimbang pangan bagian penting saka Thanksgiving, sampeyan bakal duwe padha supaya nuduhake ing London. Pemandangan pangan punika nyengsemaken lan minangka warna minangka siji maneh ing kutha-kutha utama ing negara. Ana bakal soko kanggo rasa wong kang.

Sisih paling bab lelungan kanggo London iku ana akeh Sepur garis misuwur sing pindhah saka dharatan Eropah kanggo London, kaya sing gedhe-gedhe saka Amsterdam, Paris, lan Berlin, kabeh kang kurban pengalaman banget saka nyawang deso lan ngliwati Eurotunnel ngisor Channel Inggris utawa minangka Perancis nyebataken - La Manche.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

lugano, Swiss

Sampeyan mesthi ngerti bab Swiss, lan iku gunung gaib, nanging sing paling kamungkinan wis ora krungu bab Lugano. Iku kutha nggantheng ing kidul Swiss, cedhak tapel wates karo Italia.

Kutha iki ing gisik saka mesmerizingly biru lake ing ngisor Alpen, kang muni meh gaib. kasunyatan sing piyambak kudu cukup kanggo njaluk sampeyan nglampahi Thanksgiving ing Eropah tengen ana, Lugano kita Pick paling unik ing Kutha paling apik kanggo Visit kanggo Thanksgiving.

Salajengipun, lelungan menyang lan saka kutha iki liwat Sepur iku pengalaman striking ing dhewe. Sing mbokmenawa cara paling apik kanggo seneng kaendahan siji saka wilayah paling nggumunke Eropah. tambahan, sampeyan bakal seneng trip amarga saka sepur Fantastic piyambak, minangka ing Swiss duwe salah siji saka paling sepur kualitas ing Eropah.

Basel kanggo Trains Lugano

Bern kanggo Trains Lugano

Lucerne kanggo Trains Lugano

Zurich kanggo Trains Lugano

 

Lugano Swiss iku salah siji saka Best Kutha to Visit kanggo Thanksgiving

 

Paris, France

Kita ora bisa saged kanggo skip langgeng kutha lampu. Paris tansah salah siji kutha paling kerep dibukak ing donya kanggo alesan. Nanging, iku kerep cara banget crowded kang kok pungkasan November wektu sampurna kanggo ngunjungi. Plus, sampeyan ora pikiran werna tiba spellbinding.

Opo meneh, Paris ing November punika swarga kanggo Instagramers. Sampeyan ora bakal bisa kanggo mungkasi njupuk gambar nalika sampeyan lagi kene. paling, sing bakal njamin sampeyan njaluk trip kang sampeyan bakal ngelingi salawas-lawase.

Minangka kanggo panganan, uga, ngerti cara iku ing Prancis; lan liyane, Paris punika gastronomic ibukutha donya. Nggawé manèh sawijining Thanksgiving mangkono bakal gampang banget, lan sampeyan bakal njaluk kasempatan kanggo nambah suar kasebut. Sampeyan ora bakal bisa apa sing nang endi wae liya. mung Paris bisa kurban pangan lan nyawang sing bakal Astonish malah lelungan pickiest.

Ing bab mung sing bisa luwih ngulandara kanggo nyekel Sepur lan mbukak liwat deso Prancis. Iku bakal dadi pengalaman paling!

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

 

 

Nglampahi Best Thanksgiving ing Best Kutha to Visit kanggo Thanksgiving ing Eropah

Kita bisa lunga lan ing ngomong bab kutha iki. tambahan, kita bisa ngomong bab panggonan liyane sing uga pantes pambiyantu sak Thanksgiving. Ing kabeh wilayah Bavarian saka Jerman, ing Lor Italia karo Milan utamané, Skotlandia, lan akeh liyane. Thanksgiving ing Eropah bisa dadi pengalaman paweling ing sembarang panggonan iki.

 

Ngendi arep pindhah ing mburi, sampeyan kudu nimbang lelungan kanthi Sepur. Kaya kita ngandika kaping pirang-pirang, sawetara panggonan iki ora bakal menehi pengalaman saestu lengkap kejaba panjenengan wis mirsani wong-wong mau nganggo sepur. Mung dalan sing bakal bisa nemu Piandel Eropah saestu. Hubungi Simpen A Train kanggo njaluk karcis sanalika bisa amarga Thanksgiving meh kene!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-visit-thanksgiving-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)