(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/07/2020)

Sukur geus salawasna geus liburan pisan tradisional revolving sabudeureun kulawarga, kalkun, jeung bal. Sanajan, pamadegan diantara anjeun anu ngarasakeun iinditan jeung bisa ngagunakeun getaway rusuh kudu mertimbangkeun belanja usum liburan taun ieu salah sahiji Best Dayeuh Nu keur Tingali pikeun sukur di Éropa.

Buana heubeul boga Lokasi Best mun Tingali pikeun sukur. Sanajan sakabéh buana Éropa nyaéta impressive, ukur sababaraha pilih kota anu genuinely fabulous nganjang keur sukur.

Éropa nyaéta biasana overcrowded kalawan wisatawan, tapi Teu Bisa Ngucapkeun sami keur telat Nopémber. Éta naha ieu bagian warsih waktos sampurna mun didatangan kota kuno jeung deui tradisi sukur tina dahareun hébat sarta kelir ragrag stunning.

Naha anjeun Amérika atanapi Éropa, daptar di handap kota kedah maksud luhureun anjeun dihurungkeun tur sabudeureun sukur.

 

Pikeun Dimimitian lalampahan urang Dayeuh Nu Best mun Tingali pikeun sukur urang ngangkat – dipaké, Bélgia

Nempatkeun eta pondok, Bruges mangrupakeun kota gaib nyata datang lempeng tina sababaraha fairytale heubeul. asli, kota heubeul nyaeta dimana sakabeh ngampar kageulisan. Datang lempeng ti jaman Pertengahan, sarta di dieu anjeun nimu loba wangunan kuno jeung mesmerizing.

Anjeun tiasa nyandak hiji numpak kapal ngaliwatan kanal teu nyata kota urang jeung gaze di heran pisan wangunan nu foliage-katutup. Naon deui, sabab éta Nopémber, sagalana Sigana dreamlike tambahan alatan sakabeh kelir gugur geulis.

Anjeun teu bisa balik salah ku ngadatangan Bruges pikeun sukur di Éropa. Anjeun tiasa komo ngaluncat dina karéta ka kota ieu sangkan sakabeh pangalaman tambahan luar biasa! and we are sure as soon as you complete your holiday, anjeun bakal babagi ieu 5 Dayeuh Nu Caket pangalusna pikeun Tingali pikeun sukur di pos blog Éropa.

Amsterdam kana Kareta Bruges

Rotterdam ka Kareta Bruges

Utrecht kana Kareta Bruges

Den Haag ka Kareta Bruges

 

Bruges mangrupakeun salah sahiji Best Dayeuh Nu keur Tingali pikeun sukur

 

Oslo, Norwégia

Norway jauh di kalér tiis, tapi Oslo nyaeta Thankfully dina bagian kidul nagara. Kota téh sahingga hiji tujuan sampurna pikeun jalma anu cinta cuaca tiis tapi tetep moal bisa nyokot colds shivering Norwégia.

Oslo sabenerna breathtaking dina ieu bagian warsih alatan sagala ragrag gaib pamandangan. tambah, anjeun meunang ningali anu Lampu Northern nu pangalusna ditempo di nagara ieu, jadi naon deui bisa baé hiji kudu?

Bisa jadi Anjeun teu manggihan jinis sukur tradisional dahareun nu nuju dipaké pikeun, tapi pangalaman anjeun meunang boga leuwih ti patut eta. Sanajan menu nu teu sakumaha rupa-rupa anjeun kukituna hoyong, nu Norwegians masih boga loba hidangan seru nawarkeun. Salaku conto, saatos mangrupakeun hotdog tradisional Norwegia. Sanajan, ayeuna teh asak dina stock sapi jeung dibungkus dina lefse, a flatbread dijieun tina tipung, kentang, jeung susu.

Ti taman umum stunning na bénténg heubeul ka Viking museum, Anjeun gé boga pisan mun di Oslo. Kami yakin yén anjeun gé rék méakkeun leuwih ti ngan sababaraha dinten di kota megah ieu.

Oslo is our most north pick for 5 Dayeuh Nu Caket pangalusna pikeun Tingali pikeun sukur di Éropa.

 

Oslo mangrupakeun salah sahiji Best Dayeuh Nu keur Tingali pikeun sukur

 

London, karajaan Inggris

Anjeun teu bisa jigana skip London. Sarerea geus Nu Uninga Ngeunaan eta, jeung dulur mikanyaah eta. Naon malah hadé, Anjeun gé murag asih jeung eta dina gugur. Kota anu badag, tapi keur aya di offseason mangrupa waktu nu sampurna nepi ka didatangan ku sababaraha biasana lokasi rame.

Nyatu kajadian lumangsung dina waktu ieu taun, jadi lamun anjeun hiji kipas kagiatan, Anjeun gé cinta London. Sajaba, taman dina usum gugur mangrupakeun leuwih ti pikaheraneun. Kensington Kebon, Greenwich Park, sarta Windsor hébat Park aya sababaraha loba langit alam anjeun gé keukeuh didatangan.

Pamadegan yén mertimbangkeun dahareun jadi bagian penting tina sukur, Anjeun bakal boga babagi adil anjeun di London. Adegan dahareun didieu nyaeta impressive tur sakumaha rupa-rupa sakumaha hiji deui di kota utama di nagara. Bakal aya hal pikeun rasa dulur urang.

Bagian pangalusna ngeunaan iinditan ka London éta aya loba karéta garis kawentar nu balik ti buana Éropah ka London, kawas nu leuwih ti Amsterdam, Paris, jeung Berlin, sakabéh nu nawarkeun pangalaman megah of sightseeing padesaan jeung ngaliwatan Eurotunnel handapeun Kanal Inggris atawa salaku Perancis nelepon deui - La Manche.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

Lugano, Swiss

Anjeun pasti nyaho ngeunaan Swiss, tur éta gunung gaib, tapi maneh paling dipikaresep teu Uninga Ngeunaan Lugano. Téh mangrupa kota anca dina kiduleun Swiss, deukeut ka wates jeung Italia.

Kota nyaeta dina shores of a mesmerizingly bulao danau di handapeun Alps, nu hurung ampir gaib. kanyataan yén sorangan kedah cukup pikeun meunangkeun Anjeun méakkeun sukur anjeun di Éropa katuhu aya, Lugano is our most unique pick in Best Cities to Visit for Thanksgiving.

Saterusna, iinditan ka sareng ti kotana ieu via karéta téh pangalaman keuna kana sorangan. Éta meureun cara pangalusna ngarasakeun kaéndahan salah sahiji wewengkon nu stunning Éropa. Sajaba, Anjeun gé ngarasakeun lalampahan alatan tina karéta hebat maranehna sorangan, siga Swiss gaduh salah sahiji paling karéta kualitas di Éropa.

Basel kana Kareta Lugano

Bern kana Kareta Lugano

Lucerne kana Kareta Lugano

Zurich ka Kareta Lugano

 

Lugano Swiss téh salah sahiji Best Dayeuh Nu keur Tingali pikeun sukur

 

Paris, Perancis

Urang moal bisa jigana mampuh skip Kota langgeng tina lampu. Paris sok salah sahiji kota paling dilongok di dunya pikeun alesan. Sanajan, ayeuna teh mindeng jalan teuing rame nu naha telat Nopémber waktos sampurna nganjang. tambah, Anjeun moal kapikiran nu kelir ragrag spellbinding.

Naon deui, Paris dina bulan Nopémber nyaéta paradise pikeun Instagramers. Anjeun moal bisa ngeureunkeun nyokot gambar bari anjeun didieu. Sahenteuna, anu bakal mastikeun yén anjeun meunang lalampahan nu bakal apal salamina.

Sedengkeun pikeun dahareun, sumur, anjeun terang kumaha éta di Perancis; jeung sajaba ti, Paris teh gastronomic ibukota dunya. Recreating a sukur sahingga bakal pisan gampang, tur Anjeun bakal meunang kasempetan pikeun nambahkeun flare ka dinya. Anjeun moal bisa ngalakukeun eta tempat sejenna. ngan Paris tiasa nawiskeun kadaharan jeung sightseeing anu bakal astonish komo traveler pickiest.

Hiji-hijina hal anu bisa hadé petualangan nya éta nyekel karéta a tur ngaliwatan padesaan Perancis. Ieu bakal pangalaman pangalusna!

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

 

 

Méakkeun Best sukur dina Best Dayeuh Nu keur Tingali pikeun sukur di Éropa

Urang bisa balik on na on ngawangkong ngeunaan dayeuh ieu. Sajaba, urang bisa ngabejaan Anjeun tentang tempat séjén anu ogé pantas patronage anjeun sabudeureun sukur. Sakabéh wilayah Bavarian tina Jérman, éta Kalér Italia kalawan Milan utamana, Skotlandia, tur leuwih. Sukur di Éropa bisa janten pangalaman memorable di salah sahiji tempat ieu.

 

Dimana wae Anjeun mutuskeun balik tungtungna, Anjeun kudu mertimbangkeun iinditan ku karéta. Kawas ceuk Kami sababaraha kali, sababaraha tempat ieu moal méré Anjeun pangalaman genuinely lengkep iwal mun didatangan aranjeunna ku rail. Ngan cara anu bakal anjeun bisa ngalaman magic Éropa sabenerna. Ngahubungan Simpen A Train to get your tickets as soon as possible because Thanksgiving is almost here!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-visit-thanksgiving-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)