(Paling Keri Dianyari On: 28/08/2020)

Eropah tansah ngelingake kita babagan Hollywood lan Royalty. Mangkono, istirahat kutha ing salah sawijining kutha ing Eropa iku pancen apik babagan prekara sing apik ing urip iki. Mangan apik, budaya, lan sejarah kanthi corak corak khusus lan arsitektur sing bisa narik napas, mung sawetara perkara sing ndadekake Eropa ngimpi.

Saka pantai Nice menyang garis langit ing Wina, kita 10 pecah kutha paling apik ing Eropa bakal ngluwihi pangarepan sing paling gedhe.

 

1. Pecah kutha paling apik ing Eropa: Vienna, Austria

Yen mung kanggo Sachertorte, torte coklat tradisional, sampeyan kudu nimbang Wina kanggo istirahat kutha sampeyan ing Eropa. Mid-minggu utawa akhir minggu suwene, Wina nawakake akeh pemandangan sing bisa dikagumi lan sudut pandang kutha sing bakal nate ambegan.

Miwiti ing Kahlenberg saka ngendi sampeyan bisa ndeleng menyang Carpathians Slowakia. Banjur terus menyang pulo buatan Danube kanggo piknik lan menyang kutha Wina menyang alun-alun Franziskanerplatz kanggo ngombe kopi Wina ing kertu pos. Nutup dina nganggo koktail ing garis langit Das Loft lan campur karo warga setempat.

Iki mung sawetara perkara khusus sing kudu ditindakake ing Wina, yen pengin mbuwang istirahat ing Wina kaya Wina sing sejati..

Salzburg menyang Wina kanthi Sepur

Munich menyang Wina kanthi Sepur

Graz menyang Wina kanthi Sepur

Prague menyang Wina kanthi Sepur

 

Best city breaks in Europe: Vienna Austria

 

2. Colmar, France

Dumunung ing antarane Swiss lan Jerman, cedhak karo wilayah Rhine sing apik ing Prancis, Colmar minangka kutha sing apik banget lan apik. Iki kok kutha cilik iki minangka salah sawijining tujuan kutha sing paling apik ing Eropa. Thanks kanggo ukuran cilik lan sugih 1000 Sejarah Eropa sing nambah swasana gaib, sampeyan mesthi bakal nresnani wiwitan lan bali kanggo nginep luwih dawa.

Nalika tekan Colmar sampeyan bakal langsung rumangsa melu dongeng bocah-bocah. Cara sing sampurna kanggo mbuwang istirahat kutha ing Eropa wis ngleung-eling ing Venice, mandheg a kaca saka anggur, kekhususan Alsace.

Colmar sampurna kanggo istirahat kutha Natal lan apik banget kanggo akhir minggu musim semi.

Paris nganti Colmar kanthi Sepur

Zurich menyang Colmar kanthi Sepur

Stuttgart menyang Colmar kanthi Sepur

Luxembourg menyang Colmar kanthi Sepur

 

Beautiful Colmar France Canal

 

3. Pecah kutha paling apik ing Eropa: Venice, Italia

Bridges, omah sing ora biasa lan warni, aroma pizza lan Aperol, nggawe Venice a tujuan impen kanggo istirahat kutha ing Eropa. Ukuranane sing cilik, musium, lan pemandangan bakal nggawe sampeyan sibuk ing plancongan akhir minggu sing dawa lan cendhak. Ana mesthi piazza cilik sing leren saka pusat sing sibuk, ing ngendi sampeyan bisa lungguhan, duwe cappuccino lan panini, utawa nambani awakmu dhewe baked pizza enak ing kompor kuno.

Yen sampeyan rencana bakal pop kanggo akhir minggu suwene, Pulo Burano lan Murano sing nengsemake mung prau numpak prau.

Milan menyang Venice kanthi sepur

Padua menyang Venice kanthi kereta api

Bologna menyang Venice kanthi kereta api

Roma menyang Venice kanthi kereta api

 

Venice Italy Canal at night

 

4. Pecah kutha paling apik ing Eropa: Nice, France

Ora ana sing luwih tenang tinimbang lelungan cepet ing Riviera Prancis sajrone akhir minggu. Éndah sing apik lan pesisiré minangka tujuan sing apik kanggo istirahat kutha musim panas sing apik banget.

Cote D'Azur minangka lokasi pesisir paling apik ing Nice lan La Tour Bellanda ora kena dilalekake kanggo kertu pos kaya views lan srengenge. A break kutha ing Nice iku kabeh babagan urip sing apik lan apik. dadi, akhir minggu ing Nice bakal nggawe sampeyan aran kaya Royalty.

Lyon menyang Nice dening Sepur

Paris kanggo Nice dening Sepur

Cannes menyang Paris kanthi Sepur

Cannes ke Lyon kanthi Sepur

 

Best City Breaks In Europe: Nice, France

 

5. Amsterdam, Walanda

Sepisanan sing bisa dipikirake nalika ana sing ngira yen istirahat kutha ing Amsterdam yaiku kabupaten lampu abang, biking, lan terusan. nanging, kutha Eropa cilik iki wis akeh disedhiyakake.

Ing musim semi Amsterdam mekar warna kanthi warni lan ing endi wae sampeyan katon kaya kertu pos. Terusan, prau, pit, lan kembang ngenteni ngenteni album foto sampeyan. Miwiti ing museum Tulip banjur langkah menyang Jordaan, umpan kafe lan taman cilik lokal utawa Taman Oost lan Rembrandt kanggo piknik lan istirahat.

Brussels menyang Amsterdam kanthi Sepur

London menyang Amsterdam kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam kanthi Sepur

 

Amsterdam Netherlands Tulips picture with the city in the back

 

6. Pecah kutha paling apik ing Eropa: Cinque Terre, Italia

Cinque Terre minangka klompok saka 5 warna-warni lan desa apik lan mesthi bakal dadi salah sawijining break kutha sing paling apik sing sampeyan lakoni. Ing musim gugur lan musim dingin, Cinque Terre minangka kaendahan turu, nanging nalika musim panas akeh banget kaya kutha Eropa. Sing paling gedhe kauntungan saka Cinque Terre yen dibandhingake karo kutha Eropa yaiku sampeyan bisa kanthi gampang lelungan lan ngunjungi 5 desa ing kurang saka 3 dina. Mulane, lelungan sepur ing Cinque Terre gampang lan nyaman supaya bisa lelungan menyang desa apa wae sing kurang 20 menit.

Lungguh ing tebing lan nyilem segara kanthi pesisir sing apik banget, Cinque Terre pancen gagah. Menapa malih, ana akeh kafe, restoran, sudut pandang, lan tilase kanggo cocog karo rasa apa wae. dadi, yen sampeyan pengin santai karo segelas anggur ing kebon anggur lokal utawa njaluk petualang, mula, istirahat kutha ing Cinque Terre cocog kanggo sampeyan.

La Spezia menyang Manarola nganggo kereta api

Riomaggiore menyang Manarola nganggo kereta api

Sarzana menyang Manarola nganggo kereta api

Levanto menyang Manarola kanthi sepur

 

Cinque Terre Italy picture from the sea

 

7. Prague, Czech Republic

Kebon bir, taman ijo, sudut pandang sing nggumunke, lan alun-alun ngumbara ing, nggawe Prague minangka break kutha sing sampurna ing Eropa. Prague minangka omah kanggo kedaton sing biasa, Sajarah, pasar lokal, lan kafe sing bisa njupuk kopi lan jajanan kanggo lunga lan piknik ing salah sawijining taman sing akeh. uga, akeh papan sing ndhelik lan apik kanggo njelajah lan ngindhari turis wong akeh.

Prague minangka tujuan istirahat kutha sing misuwur ing Eropa, sanajan bisa akeh banget ing kabeh taun. nanging, iku isih nduwe kunjungan kanggo akhir minggu sing cendhak. Wayahe sampeyan mandheg sepur, sampeyan bakal jatuh cinta karo iki lan picturesque kutha.

Nuremberg menyang Prague kanthi Sepur

Munich menyang Prague kanthi Sepur

Berlin menyang Prague kanthi Sepur

Wina menyang Prague kanthi Sepur

Prague Czech Republic and a swan swimming

 

8. Pecah kutha paling apik ing Eropa: Brussels, Belgium

Yen sampeyan waos manis, sampeyan bakal duwe liburan istirahat kutha sing luar biasa ing Brussels. Brussels duwe akeh sing bisa dituduhake lan nuduhake sampeyan, minangka apik banget coklat sing misuwur ing jagad lan waffles. Saliyane, luwih saka 100 museum nunggu sampeyan ing Brussels. Sawise ngunjungi sing paling apik, sampeyan bisa mangkat menyang Danseart kanthi cokotan kanggo mangan ing restoran sing paling apik. Permata liyane ing Brussels yaiku Tempat Sainte-Catherine sing apik banget lan Chatelain budaya sing apik.

Brussels bakal kepenak dadi tuan rumah sampeyan kanthi plancongan akhir minggu sing cendhak utawa dawa. Kutha kosmopolitan kanthi pesona lan gaya sing bisa dingerteni karo sapa wae nalika umur wae.

Luxembourg menyang Brussels kanthi Sepur

Antwerp menyang Brussel kanthi Sepur

Amsterdam menyang Brussels kanthi Sepur

Paris nganti Brussel kanthi Sepur

 

 

9. hamburg, Jerman

Kutha nomer loro paling gedhe ing Jerman minangka salah sawijining tujuan paling apik kanggo istirahat kutha ing Eropa. Hamburg minangka papan ing pelabuhan paling gedhe lan tlaga Inner lan Outer Alster, ngendi sampeyan bisa nyenengake a kulo apik banget.

Planten un Blomen minangka taman botani kanthi pemandangan lan papan sing apik kanggo gambar. dadi, kamera sampeyan luwih apik lan siyap sawetara gambar sing bisa dituduhake saka liburan sing apik banget ing Hamburg.

Hamburg menyang Copenhagen kanthi Sepur

Zurich menyang Hamburg kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin kanthi Sepur

Rotterdam menyang Hamburg kanthi Sepur

Hamburg Germany Cancal at sunset

 

10. Pecah kutha paling apik ing Eropa: Budapest, Hungary

Salah sawijining prekara sing paling apik yaiku ing Budapest yaiku njupuk prau mudhun ing kali Danube. Cara paling apik kanggo ngujo kutha lan arsitektur ing Budapest yaiku ing prau. Kanthi kegiatan ruangan lan njero ruangan gedhe, ibukutha Hungaria ngetung ndhuwur 10 pecah kutha paling apik ing Eropa.

Njelajah kreteg, ngunjungi siram termal tradisional, lan rasakna masakan Hongaria yaiku perkara sing kudu sampeyan lakoni kaya rasa lokal ing Budapest. Saliyane, Mesthi kanggo ngunjungi Matthias Church, Bocah nelayan, lan Parlemen kanggo tampilan srengenge ing kutha iki.

Wina menyang Budapest nganggo Sepur

Prague menyang Budapest nganggo Sepur

Munich menyang Budapest kanthi Sepur

Graz menyang Budapest nganggo Sepur

Best City Breaks In Europe: Budapest, Hungary

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah menyang endi wae kutha tujuan sing indah sing sampeyan arep tindakake!

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake postingan blog kita "10 Breaks City Terbaik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-city-breaks-europe/ Nyawang– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)