(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/08/2020)

Éropa sok ngingetan ka Hollywood ngeunaan lami sareng royalti. kituna, istirahat kota di salah sahiji kota anu menak anu Éropa estu ngeunaan hal-hal anu éndah dina kahirupan. Rupa tuangeun, kabudayaan, sareng sejarah nganggo pulas khusus sareng arsitéktur anu ngambek ku urang, ngan sababaraha sababaraha hal anu ngajantenkeun impian Éropa.

Ti pantai Nice ka langit bar di Wina, urang 10 istirahat kota pangsaéna di Éropa bakal ngaleuwihan ekspektasi pangpanjangna.

 

1. Breaks Kota Terbaik Di Éropa: Wina, Austria

Ngan ukur kanggo Sachertorte, torte coklat tradisional, anjeun kedah pasti mertimbangkeun Wina pikeun istirahat kota anjeun di Éropa. Pertengahan minggu atanapi sabtu minggu panjang, Wina nawiskeun seueur tempat anu dipikaresep pikeun kagum sareng sudut pandang kota anu bakal napas anjeun.

Mimitian di Kahlenberg ti mana anjeun tiasa tingali dugi ka Carpathians Slowakia. Teras teras ka pulo buatan Danube kanggo piknik sareng ka kota Wina ka alun-alun Franziskanerplatz pikeun nginum kopi Wina dina kartu pos. Tutup dinten sareng sisan di bar langit Das Loft sareng campur sareng warga setempat.

Ieu mangrupikeun sababaraha hal anu khusus anu perlu dilakukeun di Wina upami anjeun badé ngaluarkeun istirahat kota anjeun di Wina sapertos Wina anu leres..

Salzburg ka Wina ku Train

Munich ka Wina ku Karéta

Graz ka Wina ku Train

Iraha ka Wina ku Karéta

 

Best city breaks in Europe: Vienna Austria

 

2. Gondol, Perancis

Tempatna antara Swiss sareng Jerman, deukeut ka wilayah Rhine anu indah di Perancis, Colmar mangrupikeun kota anu terpuji sareng pikaresepeun. Ieu naha kota alit ieu mangrupikeun salah sahiji kota anu badé ngarobih tujuan di Éropa. Hatur nuhun ukuran na euyeub 1000 Sajarah Éropa anu nambihan kana suasana gaib, anjeun pasti bakal murag asih dina tetempoan kahiji sareng uih deui pikeun sing lami.

Jurus anjeun sumping di Colmar anjeun bakal langsung resep janten ngalangkungan dongeng murangkalih. Cara anu sampurna pikeun nyéépkeun kota anjeun di Éropa anu nyumput jalan-jalan ka Venice sakedik, lirén kanggo a sagelas anggur, kakhususan Alsace.

Colmar sampurna pikeun istirahat kota Natal sareng geulis pisan kanggo sabtu minggu semi.

Paris ka Colmar ku Karéta

Zurich ka Colmar ku Karéta

Stuttgart ka Colmar ku Train

Luxembourg ka Colmar ku Karéta

 

Beautiful Colmar France Canal

 

3. Breaks Kota Terbaik Di Éropa: Venice, Itali

Bridges, imah anu biasa sareng warni, aroma pizza sareng Aperol, ngadamel Venice a tujuan impian pikeun putus kota di Éropa. Ukuran leutikna, museum, sareng tempat wisata bakal tetep anjeun sibuk pikeun liburan akhir minggu panjang sareng pondok. Sok aya piazza alit dugi ka sabudeureun juru tina pusat sibuk, dimana anjeun tiasa calik, gaduh cappuccino sareng panini, atanapi ngubaran diri anjeun ka baked pizza dipanggang dina kompor kuno.

Upami anjeun ngarencanakeun pikeun pop kanggo sabtu minggu panjang, Pulo Burano sareng Murano anu pikaresepeun anu ngan ukur parahu tandang.

Milan ka Venice kalayan karéta

Padua ka Venice ku karéta

Bologna ka Venice ku karéta

Roma ka Venice kalayan karéta

 

Venice Italy Canal at night

 

4. Breaks Kota Terbaik Di Éropa: Alus, Perancis

Henteu aya anu langkung santai tibatan perjalanan gancang ka Riviera Perancis dina sabtu minggu ayeuna. Éndah anu saé sareng sisi basisirna mangrupikeun tujuan anu hadé pikeun istirahat kota usum panas anu émut di Éropa.

Cote D'Azur mangrupikeun lokasi pantai anu pangsaéna di Nice sareng La Tour Bellanda anu teu kantun kanggo anu kawas kartu pos pandangan sareng Panonpoé Panonpoé. Kota istirahat di Nice sadayana ngeunaan kahirupan anu saé sareng tuangeun anu saé. janten, sabtu minggu di Nice bakal ngajadikeun anjeun ngarasa kawas royalti.

Lyon ka Nice ku Train

Paris ka Nice ku Train

Cannes ka Paris ku Karéta

Cannes ka Lyon ku Karéta

 

Best City Breaks In Europe: Nice, France

 

5. Amsterdam, Walanda

Hal kahiji anu aya dina pikiran nalika nyangka putus kota di Amsterdam nyaéta distrik lampu beureum, biking, jeung terusan. tapi, kota Éropa leutik ieu ngagaduhan seueur pisan nawiskeun.

Dina musim semi Amsterdam mekar warna warni sareng dimana-mana waé anjeun kéngingkeun kartu pos. Terusan, parahu, bikes, sareng kembang anu ngantosan pikeun warna album poto anjeun. Mimitian di musium Tulip teras ngaléngkah ka Jordaan, maze kafe sareng butik lokal atanapi Oost sareng Rembrandt taman pikeun piknik sareng rélaxasi.

Brussel ka Amsterdam ku Karéta

London ka Amsterdam ku Karéta

Berlin ka Amsterdam ku Karéta

Paris ka Amsterdam ku Karéta

 

Amsterdam Netherlands Tulips picture with the city in the back

 

6. Breaks Kota Terbaik Di Éropa: Cinque Terre, Itali

Bioskop Terre mangrupikeun golongan 5 warni sareng désa anu endah sareng éta pasti bakal janten salah sahiji istirahat kota anu pangsaéna dina kahirupan anjeun. Dina usum gugur sareng usum tiis, Bioskop Terre mangrupikeun kaéndahan bobo, tapi dina usum panas éta sapertos sakedik kota Éropa. Nu pangbadagna kauntungan tina Cinque Terre ngabandingkeun ka kota-kota Éropa nyaéta yén anjeun tiasa sacara gampang nganjang sareng didatangan 5 desa di kirang ti 3 poé. kituna, perjalanan karéta di Cinque Terre janten gampang sareng nyaman anu tiasa angkat ka salah sahiji kampung-kampung anu kirang ti 20 menit.

Linggih di gawir sareng nyanghareup laut sareng pantai anu anca, Bioskop Terre mangrupikeun gagah. Sumawona, aya seueur kafe, réstoran, sudut pandang, jeung hiking trails pikeun nyocogkeun rasa naon. janten, upami anjeun badé bersantai nganggo sagelas anggur di kebon anggur lokal atanapi kéngingkeun petualang, teras istirahat kota di Cinque Terre idéal pikeun anjeun.

La Spezia ka Manarola ku karéta

Riomaggiore ka Manarola ku karéta

Sarzana ka Manarola ku karéta

Levanto ka Manarola ku karéta

 

Cinque Terre Italy picture from the sea

 

7. Iraha, Républik Czech

Kebon bir, taman hejo, sudut pandang anu matak endah, sareng sekutu ngumbara di, ngajadikeun Iraha istirahat kota sampurna di Éropa. Praha kenging istana spektakuler, sajarah, pasar lokal, sareng kafe dimana anjeun tiasa nyandak kopi sareng kuéh pikeun didieu sareng gaduh piknik di salah sahiji seueur taman na. oge, aya seueur tempat-tempat anu disumputkeun sareng pikaresepeun pikeun ngajalajah sareng nyingkahan balaréa wisatawan.

Prague mangrupakeun tujuan istirahat kota anu populér di Éropa, sanaos tiasa rame pisan sepanjang taun. tapi, éta masih leres kunjungan kanggo akhir minggu pondok. Jurus anjeun angkat tina karéta, anjeun bakal murag asih anu pikaresepeun sareng ieu picturesque kota.

Nuremberg ka Iraha ku Karéta

Munich ka Prague ku Karéta

Berlin ka Iraha ku Karéta

Wina ka Iraha ku Karéta

Prague Czech Republic and a swan swimming

 

8. Breaks Kota Terbaik Di Éropa: Brussel, Bélgia

Upami anjeun gaduh waos amis, leres pisan anjeun tiasa gaduh liburan istirahat kota anu luar biasa di Brussel. Brussel boga seueur anu bagikeun sareng nunjukkeun anjeun, sakumaha anu endah coklat-dunya terkenal sareng waffles. Salaku tambahan, langkung ti 100 musium ngantosan anjeun di Brussel. Saatos nganjang ka anu pangsaéna anjeun tiasa angkat ka Danseart pikeun kacamatan tuang di réstoran pangsaéna. Permata lain di Brussels nyaéta Tempat Sainte-Catherine anu pikaresepeun sareng budaya Chatelain.

Brussel bakal senang janten host anjeun kanggo liburan akhir minggu pondok atanapi panjang. Kota mangrupikeun kota kosmopolitan anu gaduh pesona sareng gaya anu saha waé pikeun umur.

Luxembourg ka Brussel ku Karéta

Antwerp ka Brussel ku Train

Amsterdam ka Brussel ku Karéta

Paris ka Brussel ku Karéta

 

 

9. Hamburg, Jérman

Kota panggedéna kadua di Jerman mangrupikeun tujuan anu pangsaéna pikeun istirahat kota di Éropa. Hamburg mangrupikeun tempat palabuhan terbesar di nagara sareng Tasik Inner sareng Outer Alster, dimana anjeun tiasa ngarasakeun a numpak kapal anu saé.

Planten un Blomen mangrupikeun taman botani sareng pandangan anu hébat sareng tempat gambar. janten, anjeun langkung saé kaméra anjeun sareng siap pikeun sababaraha nembak hébat anu dibagikeun ti liburan luar biasa anjeun di Hamburg.

Hamburg ka Copenhagen ku Karéta

Zurich ka Hamburg ku Karéta

Hamburg ka Berlin ku Karéta

Rotterdam ka Hamburg ku Karéta

Hamburg Germany Cancal at sunset

 

10. Breaks Kota Terbaik Di Éropa: Budapest, Hungaria

Salah sahiji hal anu pangsaéna pikeun di Budapest nyaéta nyaéta naek kapal parahu di susukan Danube. Cara anu pangsaéna pikeun kagum ka kota sareng arsitéktur di Budapest nyaéta dina kapal. Kalayan kagiatan luar sareng jero ruangan, ibukota Hungaria skor luhur di luhur urang 10 kota pangsaéna di Éropa.

Ngalanglang sasak, nganjang ka kamar termal tradisional, teras nyobian tuangeun Hungaria mangrupikeun hal anu anjeun kedah lakukeun resep sapertos lokal di Budapest. Salaku tambahan, Pastikeun pikeun nganjang Matthias Gereja, Bajingan pamayang urang, sareng Parlemén kanggo panempoan matahari terbit kota.

Wina ka Budapest ku Karéta

Iraha ka Budapest ku Karéta

Munich pikeun Budapest ku Karéta

Graz ka Budapest ku Karéta

Best City Breaks In Europe: Budapest, Hungary

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal resep ngabantosan anjeun milarian tiket karéta anu pangbagi ka kota istirahat tujuan anu indah anu anjeun badé angkat!

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun pos blog urang "10 Breaks Kota Terbaik di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-city-breaks-europe/ Nyawang– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)