(Paling Keri Dianyari On: 24/03/2020)

Amsterdam iku kutha banget kanggo riko. ana dadi luwih kanggo ndeleng lan apa kene sing bakal mbokmenawa tau njaluk bosen. Nanging, isih bakal dadi gedhe kanggo nyampur iku munggah. Sing amarga Amsterdam iku titik wiwitan gedhe kanggo sawetara sange dina kanggo lelungan.

dadi, yen sampeyan pengin pindhah ing sawetara sing paling dina kanggo lelungan saka Amsterdam, sampeyan kudu milih ing panggonan tengen. Ing artikel iki, kita bakal nutupi ndhuwur limang dina kanggo lelungan sampeyan bisa njupuk saka Amsterdam. uga, kita bakal menehi kowe kabeh informasi sing perlu lan carane tekan panggonan iki dening Sepur. Ing pungkasan Piece, sampeyan bakal duwe kabeh sing perlu kanggo miwiti ngulandara luar biasa saka Amsterdam!

 

1. London: Salah The Very Best Day lelungan Saka Amsterdam!

Nalika panentu kanggo pindhah ing dina trip saka Amsterdam, paling wong milih kanggo apa-apa ing sacedhake. Apa nerangake pikiran sing kutha ing Walanda, Belgium, lan Mungkin Jerman. Nanging, wong arang arep menyang London.

Kita mratelakake panemume, iki salah siji saka banget paling dina kanggo lelungan saka Amsterdam sampeyan bisa njupuk. Apa? Sing amarga dina trip iki asring diduga. Kanggo alesan sing, sampeyan bisa duwe pengalaman unik tanpa musuhan saka banget akeh turis crowding papan.

Ing ndhuwur sing, London punika kutha massive karo akèh iku macem kanggo ndeleng lan apa. Plus, kebak sajarah lan arsitektur banget. Yen ora kabeh sing, sampeyan uga bakal njaluk kasempatan kanggo pass ngisor misuwur Inggris Channel.

Yen sampeyan arep kanggo pindhah, punika info sethitik sing perlu ing Sepur kulo. Butuh watara patang jam kanggo tekan London liwat Sepur. Iku dicokot maneh, nanging minangka akeh wong lelungan kanggo wilayah merata adoh saka Amsterdam, iku luwih saka layak. Kabeh kudu dilakoni miwiti awal lan bali pungkasan, lan sampeyan bakal mungkasi munggah gadhah kabeh dina ing London.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. digunakake: Where The Dongeng Wiwit

Kita ngerti sing kaendahan Amsterdam utamané dumunung ing kanal-kanal lan arsitektur. Nanging, durung ngerti sing kabeh sing ana ing Attractions, Belgium? sawise kabeh, iku Attractions nelpon Venice saka North, ora Amsterdam!

Apa liyane, Attractions ora mung wis kabeh sing nanging salah siji sing paling dongeng kutha-kutha ing kabeh Eropah. Sing ndadekake trip ana salah siji solusi paling apik kanggo dina kanggo lelungan saka Amsterdam.

Yen sampeyan arep kanggo pindhah to Langkawi, sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo Marvel ing sawetara paling bangunan abad tengah ayu ing kabeh Eropah. Lan yen sing padha ora cukup, Attractions pamer sawetara paling éca coklat gawenan tangan!

Nalika arep saka Amsterdam to Langkawi, sampeyan gampang bisa pindhah dening Sepur. Kabèh trip banget mirah, lan iku bakal nggawa sampeyan kurang saka telung jam kanggo tekan kutha gaib.

Amsterdam kanggo Trains Attractions

Brussels kanggo Trains Attractions

Antwerp kanggo Trains Attractions

Ghent kanggo Trains Attractions

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. The Hague: Sampeyan bisa ora kantun!

Metu kabeh dina lelungan saka Amsterdam sampeyan bisa njupuk, Langkawi iku salah siji sing ngirim ora bisa kejawab. Alesan utama kanggo iku kasunyatan sing Hague iku salah siji kutha paling penting ing Walanda. Iku uga salah siji sing paling ayu.

Salah ngirim ora perlu apa liyane alasan kanggo ngunjungi. Nanging, yen sampeyan pengin ngerti luwih, sampeyan kudu weruh sing Hague banget cedhak Amsterdam. ing Sepur kulo mung njupuk sak jam lan arang banget mirah.

The Hague iku jog pamaréntahan ing Walanda, supaya sampeyan bisa nyana kanggo ndeleng kathah bangunan nyengsemaken. Kutha iki uga lokasi ing Pengadilan Internasional Kehakiman, kang liyane kudu papan.

Neng akhir, nalika tekan ing Den Haag, nggawe manawa kanggo ngunjungi Madurodam. Punika miniatur sing taman sampeyan bakal paling temtunipun puji.

Brussels to Langkawi Trains

Antwerp kanggo The Hague Trains

Ghent kanggo The Hague Trains

Brugge kanggo The Hague Trains

 

 

4. Cologne: Lan Gem Asring ora kejawab Saksa

Jerman iku negara kapenuhan kota sange. Nanging, arang apa wong nimbang paling wong siji saka dina kanggo lelungan saka Amsterdam.

Malah sanadyan sing cilik, Jerman isih worth ngunjungi. Sing utamané bener yen arep menyang Cologne, lan permata asring lali Jerman West. Kutha kawulo banget ing bank-bank ing Rhine River merata banget. Apa liyane, Cologne pusat ekonomi, budaya, lan turisme Jerman Kulon.

Yen sampeyan arep kanggo pindhah menyang kutha iki apik banget, sampeyan bakal duwe ewu taun sajarah kanggo ngujo. Ing banget tengah kutha dumunung katedral massive. Iku salah siji sing paling panggonan nggumunke ibadah sampeyan bakal kanggo ndeleng ing kabeh Eropah.

Ing bab apik babagan Cologne iku mung watara telung jam adoh liwat Sepur. dadi, yen arep pindhah ana kanggo dina trip, sampeyan bakal tekan kutha ing wektu ora.

Berlin kanggo Trains Aachen

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Dresden to Trains Cologne

Aachen kanggo Trains Cologne

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Day Trip To Paris Saka Amsterdam: Apa More Kanggo Say?

Train lelungan saka Amsterdam kanggo Paris digunakake kanggo banget dawa. Nanging, ing pungkasan, padha mung pungkasan watara telung jam, nggawe Paris panggonan sampurna kanggo salah siji saka dina kanggo lelungan saka Amsterdam.

Famous museum seni sawijining, arsitektur, lan masakan, Paris minangka salah siji panggonan sing perlu ora pitepangan. Ana sethitik kanggo ngandika bab kutha misuwur iki sing bisa luwih romanticize utawa mbujuk sampeyan.

Saka Eifel Tower kanggo Versailles, Paris wis kapenuhan ing pinggir karo panggonan kanggo ngunjungi lan apa iku. Kutha cahya iku panggonan paling populer ing donya kabèh, lan kita kabeh ngerti apa. dadi, ora sampah wektu maca babagan lan mung budal merono!

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Ing ngisor Line

Iki limang dina paling lelungan saka Amsterdam manawa kanggo nggawe vacation iso lali, lan amarga iku kabeh gampang reachable dening Sepur, sampeyan ora duwe alesan ora kanggo riko nalika ana ing Eropah!

 

lan, yen sampeyan duwe pitakon, aran gratis kanggo kontak Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Day lelungan Best Saka Amsterdam By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)