(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/03/2020)

Amsterdam nyaéta kota megah pikeun nganjang. Aya jadi loba ningali jeung ngalakukeun didieu nu bakal meureun pernah bosen. Sanajan, eta tetep bakal jadi hébat nyampur hal up. Yén sabab Amsterdam nyaéta titik awal gede pikeun sababaraha endah dinten lalampahan.

janten, upami Anjeun hoyong buka dina sababaraha pangalusna dinten lalampahan ti Amsterdam, Anjeun kudu milih tempat katuhu. Dina artikel ieu, kami bakal nutupan luhur lima dinten lalampahan anjeun tiasa nyandak tina Amsterdam. oge, maka kami bakal méré anjeun sakabeh informasi nu peryogi di na kumaha carana ngahontal tempat ieu ku karéta. Nepi ka tungtun taun sapotong dina, anjeun bakal boga sagalana Anjeun kudu mimitian hiji petualangan luar biasa ti Amsterdam!

 

1. London: Salah sahiji pisan Best Poé perjalanan Ti Amsterdam!

Waktu keur mutuskeun pikeun balik dina dinten lalampahan ti Amsterdam, paling urang milih for teu nanaon di sakuriling. Naon datang ka kapikiran nu kota di Walanda, Bélgia, jeung meureun Jerman. Sanajan, aranjeunna arang mutuskeun buka London.

Dina pamadegan urang, ieu téh salah sahiji pisan pangalusna dinten lalampahan ti Amsterdam anjeun tiasa nyandak. kunaon? Yén sabab dinten lalampahan ieu mindeng overlooked. Pikeun alesan yén, anjeun tiasa gaduh pangalaman unik tanpa repot tina loba teuing wisatawan crowding spasi Anjeun.

Di luhur nu, London téh kotana masif kalawan loba hal seru ningali na ngalakukeun. tambah, éta pinuh ku sajarah jeung arsitéktur kacida alusna. Mun teu sakabéh anu, Anjeun ogé bakal meunang kasempetan pikeun lulus handapeun éta kondang Inggris Channel.

Lamun mutuskeun balik, dieu mangrupakeun info sakedik nu peryogi dina karéta numpak. Butuh sabudeureun opat jam ngahontal London via karéta. Éta bit panjang, tapi saloba jalma ngarambat ka wewengkon sarua jauh tina Amsterdam, éta leuwih ti meujeuhna. Sadaya kudu maneh mun geus ngamimitian awal jeung balik telat, tur anjeun bakal mungkas nepi ngabogaan hiji sakabéh dinten di London.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. dipaké: Dimana The dongeng dimimitian

Urang kabeh terang yén kaéndahan Amsterdam utamana ngampar di terusan sarta arsitéktur. Sanajan, anjeun terang yen sadaya anu nyampak dina Bruges, Bélgia? Barina ogé, éta Bruges maranéhna nelepon ka Venice tina Kalér, moal Amsterdam!

Naon deui, Bruges henteu ngan ngabogaan sakabéh yén tapi mangrupakeun salah sahiji pangalusna dongéng kacamatan di sakabéh Éropa. Nu ngajadikeun lalampahan aya salah sahiji solusi pangalusna pikeun dinten lalampahan anjeun ti Amsterdam.

Lamun mutuskeun buka Bruges, anjeun bakal meunang kasempetan pikeun marvel di sababaraha paling wangunan abad pertengahan geulis di sakabéh Éropa. Tur upami nu éta teu cukup, Bruges boasts sababaraha paling nikmat coklat handmade!

Nalika bade ti Amsterdam mun Bruges, Anjeun gampang bisa buka ku karéta. Sakabeh lalampahan pisan mirah, sarta eta bakal mawa anjeun kirang ti tilu jam pikeun ngahontal kota gaib.

Amsterdam kana Kareta Bruges

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Den Haag: Éta moal kalangkungan ku anjeun!

Kaluar sadaya dinten lalampahan ti Amsterdam anjeun tiasa nyandak, Den Haag nyaéta salah sahiji anu teu matak lasut. Alesan utama pikeun éta kanyataan yen Den Haag nyaeta salah sahiji kota nu pangpentingna di Walanda. Ieu oge salah sahiji anu pang geulis.

Salah teu kedah peryogi naon deui alesan pikeun ngadatangan. Sanajan, lamun hoyong uninga langkung, Anjeun kudu sadar yen Den Haag pisan deukeut Amsterdam. The karéta numpak ngan diperlukeun sabudeureun sajam na pisan mirah.

Den Haag nyaéta jok pamarentahan di Walanda, jadi Anjeun bisa ngaharepkeun ningali loba wangunan impressive. Kota oge lokasi Mahkamah Internasional Kaadilan, nu sejen kudu ningali tempat.

Tungtungna, mun anjeun ngahontal Den Haag, pastikeun pikeun didatangan Madurodam. Hal ieu miniatur taman anjeun bakal paling pasti adore.

Brussel ka Den Haag Kareta

Antwerp ka Den Haag Kareta

Ghent ka Den Haag Kareta

Brugge ka Den Haag Kareta

 

 

4. Cologne: Hiji gem Mindeng Lasut Of Jerman

Jérman mangrupakeun nagara ngeusi loba kota endah. Sanajan, jarang ngalakukeun jalma nganggap kalobaannana keur salah sahiji dinten lalampahan maranéhanana ti Amsterdam.

Sanajan eta hal, Jérman mangrupakeun masih patut ngadatangan. Anu utamana leres lamun mutuskeun buka Cologne, hiji gem mindeng poho ngeunaan Jérman Kulon. Kota ngampar megah di tepi Rhine Walungan disarengan megah. Naon deui, Cologne mangrupakeun puseur ékonomi, kabudayaan, jeung pariwisata di Jérman Kulon.

Lamun mutuskeun buka kotana kacida alusna ieu, Anjeun kudu rébuan taun sajarah pikeun admire. Dina pisan puseur dayeuh perenahna hiji katedral masif. Ieu salah sahiji anu pang tempat stunning ibadah anjeun bakal meunang ningali dina sakabéh Éropa.

Hal alus ngeunaan Cologne téh nya éta ngan sabudeureun tilu jam jauh via karéta. janten, lamun mutuskeun balik aya pikeun sapoé lalampahan, anjeun bakal ngahontal kota dina waktu henteu.

Berlin kana Kareta Aachen

Frankfurt kana Kareta Cologne

Dresden kana Kareta Cologne

Aachen kana Kareta Cologne

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Dinten Trip Ka Paris Ti Amsterdam: Naon More Pikeun Ucapkeun?

Karéta perjalanan ti Amsterdam ka Paris dipaké pikeun jadi kacida panjangna. Sanajan, sakumaha tina telat, aranjeunna ukur tukang sabudeureun tilu jam, nyieun Paris a tujuan sampurna pikeun salah sahiji Anjeun dinten lalampahan ti Amsterdam.

Kasohor museum seni na, gawena undagi, sarta asakan, Paris hiji tujuan nu perlu aya bubuka. Aya sakedik tiasa nyarios ngeunaan kota kawentar ieu anu salajengna bisa romanticize atawa entice Anjeun.

Ti Eifel Tower mun Versailles, Paris geus kaeusi ka penggir kalawan tempat nganjang jeung hal pikeun ngalakukeun. Kota lampu teh tujuan pang populerna di sakabeh dunya, sarta kami kabeh nyaho naha. janten, ulah runtah waktu bacaan anjeun ngeunaan eta na ngan buka aya!

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Nu Bottom Line

Ieu lima dinten pangalusna perjalanan ti Amsterdam nu yakin sangkan pakansi unforgettable, na sabab sagala gampang reachable ku karéta, Anjeun teu boga musabab teu mangga buka lamun keur di Éropa!

 

jeung, lamun anjeun mibanda patalékan, ngarasa Luncat ka kontak Simpen A Train!

 

 

Do you want to embed our blog post “5 Best Day Trips From Amsterdam By Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/ ‎- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)