Wacan Maca: 4 menit(Paling Keri Dianyari On: 14/09/2020)

Sampeyan wis nandang gerah ing tutul karo sejarah, gambar, lan budaya saka Brussels lan wis siyap kanggo njelajah njaba wates kutha saiki. Kebeneran, ana uga akèh kanggo njelajah ing dina trip saka Brussels. Dadi luwih supaya, kita wis mutusaké kanggo nyelehake dhaftar 5 Best dina kanggo lelungan saka Brussels mung kanggo kowe!

 

1. Day lelungan Best Saka Brussels: digunakake

Ya, iki panggonan sing padha film ing Attractions iki dijupuk! Dumunung 100 kilometer northwest of Brussels lan mung 15 kilometer saka Segara Lor. Attractions uga dikenal minangka Venice saka North. Iku pilihan gedhe ing kita 5 Best dina kanggo lelungan saka Brussels dhaftar. Apa? siji tembung: coklat.

Bebarengan karo arsitektur abad tengah misuwur lan kanal-kanal, iku uga coklat Belgian panas titik karo nomer luar biasa saka chocolatiers lan kopi, a nirvana kanggo penyayang saka coklat.

Dipangan kakehan coklat? Ora kuwatir. Attractions uga nduweni sejarah lan arsitektur ayu. Ngujo menara loncèng saka Attractions, menara lonceng abad tengah ing tengah kutha lan salah siji simbol sawijining, ndeleng Hospital misuwur saka St. John, karo Cathedral Saint Salvator.

Brussels kanggo Trains Attractions

Antwerp kanggo Trains Attractions

Halle loro Trains Attractions

Ghent kanggo Trains Attractions

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Ghent

Ghent ing kita 5 Best dina kanggo lelungan saka dhaftar Brussels amarga dikenal kanggo kang siji saka Belgia ngurmati abad tengah lan nilai budaya sawijining, yaiku; music, téater, film, lan visual. Iku uga super cedhak Brussels, dumunung mung 60 kilometer saka Brussels lan bisa gampang ngrambah dening Sepur.

Salah siji bab sing paling apik kanggo nindakake ing kutha abad tengah iki nengsemake iku kanggo njelajah kanthi mlaku, kanggo nyekel sak klebatan saka sawijining abad tengah arsitèktur luar biasa, uga aran atmosfer sregep sawijining.

Puji The Adorasi saka Mistik Lamb dening sedulur Van Eyck dumunung nang Cathedral Saint Bavo. Dolan maring Sawijining menara loncèng of Ghent, Town Hall, lan nyedhaki sajarah dagang kutha ing Old Fish Market.

Brussels kanggo Trains Ghent

Antwerp kanggo Trains Ghent

Halle kanggo Trains Ghent

Attractions kanggo Trains Ghent

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Day lelungan Best Saka Brussels: Amsterdam

Ana mung 200 kilometer antarane Brussels lan Amsterdam, supaya ibukutha Walanda ayu iku pilihan becik kanggo dina trip iso lali.

Amsterdam asring dikenal kanggo menehi menarik kafe! (Yèn kowé ngerti sing tak karepaké!) nanging, aja sing bodho. Amsterdam iku salah siji saka Best 5 Best dina kanggo lelungan saka Brussels amarga iku uga Oasis Sajarah, budaya, lan seni.

Njaluk ing tutul karo sasi ing Anne Frank House, sinau bab seni ing Rijksmuseum, Van Gogh lan Rembrandt House musium, lan seneng Heineken Pengalaman misuwur. lelungan petualang bisa nyewa mancal lan njelajah ing lurung-lurung, landmark sajarah, lan pub utama Amsterdam. Ing sawetoro wektu, lungiting bisa duwe pengalaman Amsterdam unik nalika nglaras sayah boat ride.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

4. Luxembourg

liya Luxembourg Lucilinburhc utawa sethitik beteng. Iki ing wilayah sak kraton utawa bèntèng menika katutup lan mrentah dening Siegfried aku saka Ardennes. dina iki, Luksemburg iku ONE saka negara paling sugih ing donya. Iku uga warna budaya lan peran penting ing Perserikatan Bangsa-Bangsa lan politik Eropah. Iki mung sakepel alasan minangka kanggo ngapa iku salah siji saka Best 5 Best dina kanggo lelungan saka Brussels.

Iku mung njupuk 2.5 jam saka Brussels wonten. Sawise sampeyan mlumpat mati Sepur, Kepala kanggo ibukutha Kadipaten Grand lan miwiti demo karo Njelajahi waktu Kirchberg lan akeh bangunan sawijining penting kayata Pengadilan Eropah Kehakiman, lan Komisi Eropah. Marvel ing Katedral Notre Dame, a landmark sing becik nggabungke arsitektur pungkasan Gotik karo Adornments Renaissance. Terus karo perantauan sak lurung-lurung nengsemake. Aja kantun keno sak klebatan saka Palace Grand Duke lan bètèng-bètèng kutha.

Antwerp kanggo Trains Luxembourg

Brussels kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Day lelungan Best Saka Brussels: Ypres

123 kilometer saka sesawangan ayu kawulo antarane ibukutha Belgiums lan Panggonan menarik iki. Nanging, sampeyan kudu uga disiapake kanggo ngunjungi akeh panggonan somber banget. Ypres peran penting banget nang Perang First World lan weruh mundhut saka generasi prajurit sak mungsuhan galak sing njupuk Panggonan kene lan ing tlatah saubengé.

Kaya akeh kutha Belgia, kothak pasar ngandhut Uploaded nyengsemaken arsitektur. Iki uga amarga akèh Sisa abad tengah arsitèktur wis dipulihaké. Ing cathetan bahagia, yen sampeyan foodie a, sampeyan bakal seneng masakan Flemish tradisional lan mesthi, bir.

Ana prakara apa apa ing kutha Ypres. pikirane ora bakal adoh saka ing Kiyas lan mundhut saka Perang Donya 1.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

Ypres Leper Belgium

 

Siap kanggo njelajah ngluwihi Brussels? Ya? Simpen A Train bisa njaluk sampeyan ana, karo ora Fees didhelikake lan proses pesenan Gamelan lan rapi. Gampang!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Day gampang lelungan Saka Milan By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)