Waktos Maca: 4 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 14/09/2020)

Anjeun geus gotten di kabaran ku sajarah nu, seni, jeung budaya Brussel jeung anjeun siap ngajajah luar wates kota kiwari. Kabeneran, aya ogé loba ngajajah dina poé lalampahan ti Brussel. Jadi loba sahingga, yén kami geus mutuskeun pikeun nyimpen daptar 5 Pangalusna dinten lalampahan ti Brussel ngan pikeun anjeun!

 

1. Poé perjalanan pangalusna Ti Brussel: dipaké

nuhun, ieu téh tempat anu sarua yen wayang dina Bruges ditémbak! Hal ieu lokasina 100 kilométer kalér-kuloneun Brussel na wungkul 15 kilométer ti Laut Kalér. Bruges ieu ogé dipikawanoh salaku Venice tina Kalér. Ieu mangrupakeun pilihan hébat dina urang 5 Pangalusna dinten lalampahan ti Brussel daptar. kunaon? hiji kecap: coklat.

Marengan arsitéktur abad pertengahan kawentar sarta kanal, eta oge coklat Belgian panas titik kalawan jumlah luar biasa tina chocolatiers na warung, a sorga pikeun pencinta tina coklat.

Didahar teuing coklat? Tong hariwang. Bruges ogé ngabogaan sajarah hébat sarta arsitéktur geulis. Admire nu Belfry of Bruges, a munara bel abad pertengahan di puseur kota jeung salah sahiji simbul na, ningali Rumah Sakit kawentar St. John, jeung Katedral Saint Salvator.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Ghent

Ghent dihurungkeun kami 5 Pangalusna dinten lalampahan ti daptar Brussel sabab dipikanyaho pikeun mahluk salah sahiji Bélgia khasanah abad pertengahan jeung nilai budaya na, nyaéta; musik, bioskop, pilem, jeung visuals. Éta ogé super deukeut Brussel, lokasina wungkul 60 kilometer ti Brussel sarta bisa gampang ngahontal ku karéta.

Salah sahiji hal pangalusna mun di kota abad pertengahan ieu menawan nyaeta ngajajah eta ku suku, nyekel hiji glimpse sahiji na arsitéktur abad pertengahan luar biasa, kitu ogé ngarasa atmosfir vibrant na.

pujian The Adoration tina Mystic Domba ku baraya Van Eyck ayana di jero Katedral Saint Bavo. Nganjang ka Belfry of Ghent, Galéri Town, tur meunangkeun ngadeukeutan ka sajarah dagang kota di Heubeul Lauk Pasar.

Brussel kana Kareta Ghent

Antwerp kana Kareta Ghent

Halle kana Kareta Ghent

Bruges kana Kareta Ghent

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Poé perjalanan pangalusna Ti Brussel: Amsterdam

Aya ngan 200 kilométer antara Brussel jeung Amsterdam, jadi ibukota Walanda nu geulis téh pilihan alus keur hiji dinten lalampahan unforgettable.

Amsterdam mindeng dipikawanoh keur na pikaresepeun kafe! (Lamun anjeun ngartos!) tapi, ulah ngantep nu fool Anjeun. Amsterdam mangrupa salah sahiji pangalusna 5 Pangalusna dinten lalampahan ti Brussel sabab oge hiji oasis tina sajarah, kabudayaan, jeung seni.

Meunang di kabaran jeung geus kaliwat di Anne Frank House, ngalenyepan seni di Rijksmuseum, Van Gogh na Rembrandt House museum, terasrasakeun Heineken Garapan kawentar. travelers Dongeng bisa nyéwa sapédah a jeung ngajajah jalan, ciri bersejarah, sarta pubs utama Amsterdam. Samentawis waktos, romantics tiasa gaduh pangalaman Amsterdam unik bari ngarasakeun mangrupa sayah kapal numpak.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

4. Luksemburg

hartosna Luksemburg Lucilinburhc atawa saeutik bénténg. Ieu nalika wewengkon sabudeureun éta kenténg atawa benteng nu kapanggih sarta maréntah ku Siegfried I Ardennes. Dinten, Luksemburg mangrupa salah sahiji nagara richest di dunya. Éta ogé rupa-rupa culturally tur muterkeun hiji peran penting dina PBB jeung pulitik Éropa. Ieu ukur sakeupeul alesan saperti keur naha éta salah sahiji Best 5 Pangalusna dinten lalampahan ti Brussel.

Ieu ukur nyokot 2.5 jam ti Brussel mun meunang aya. sakali anjeun ngaluncat kaluar karéta nu, kantor ka ibukota Grand Kadipaten sareng ngawitan wisata anjeun kalawan Ngalanglang kuartal Kirchberg sarta loba wangunan na penting sapertos Pangadilan Éropa tina Kaadilan, jeung Komisi Éropa. Marvel di katedral teh Notre Dame, a Landmark nu sampurna ngagabungkeun arsitektur telat Gothic kalawan adornments Renaissance. Neruskeun kalawan wandering sabudeureun jalan menawan. Ulah sono catching a glimpse tina Istana Grand Adipati sarta benteng kotana.

Antwerp kana Kareta Luksemburg

Brussel kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Poé perjalanan pangalusna Ti Brussel: Ypres

123 kilométer tetempoan geulis ngampar antara ibukota Belgiums sarta tempat metot ieu. Sanajan, Anjeun Ogé kudu disiapkeun pikeun didatangan loba tempat somber teuing. Ypres dicoo peran penting dina Perang Mimiti Dunya sarta nempo leungitna generasi prajurit salila battles galak anu lumangsung di dieu jeung di wewengkon sabudeureun.

Kawas loba kota Belgian, kuadrat pasar ngandung hiji Asép Sunandar Sunarya impressive arsitektur. Ieu ogé kusabab loba sésa-sésa arsitéktur abad pertengahan geus disimpen. Dina catetan happier, lamun anjeun foodie a, lajeng anjeun bakal ngarasakeun masakan Flemish tradisional sarta tangtu, bir.

Perkara teu naon eusina di kota Ypres. pikiran anjeun moal janten tebih ti devastation sarta leungitna Perang Dunya 1.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

Ypres Leper Belgium

 

Siap ngajajah saluareun Brussel? nuhun? Simpen A Train bisa meunang anjeun aya, kalawan henteu waragad disumputkeun sarta prosés booking lemes jeung seamless. gampil!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Poé gampang perjalanan Ti Milan Ku Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)