Wacan Maca: 4 menit(Paling Keri Dianyari On: 26/09/2020)

Minangka nggantheng, sprawling kutha karo kathah kanggo kurban, Vienna punika populer panggonan travel. Nanging, iku uga kutha diubengi dening akeh menarik lokasi liyane. Yen sampeyan duwe wektu kanggo dina trip saking Wina, ngendi sampeyan kudu nguripake manungsa waé? Kita wis entuk sawetara saran sing mesthi bakal gawe preinan ing Austria liyane Versatile. Salajengipun, sampeyan bisa njaluk bantuan kanggo ndeleng sawetara panggonan sing ora bisa digunakake nggawe wektu kanggo ngunjungi. Kudu dipikir ing daftar 5 Best Day lelungan Saka Wina Kanggo Nggoleki Austria sing bisa kaya!

 

1. Nggoleki Austria – Hallstatt

Hallstatt sampurna kanggo dina trip saking Wina amarga ora njupuk dawa banget kanggo njelajah, lan iku pancen nggumunke. Nanging, yen sampeyan njupuk Sepur kanggo Hallstatt, njaluk arep awal ing esuk, supaya sampeyan bakal duwe cukup wektu. Iku salah siji saka sing paling dawa dina kanggo lelungan saka Wina, lan planning apik penting. nanging, yen sampeyan ana, ana kathah kanggo seneng. Tera, njupuk gambar, utawa ngunjungi guwa es ing mangsa kabeh pilihanipun banget.

Munich kanggo Trains Hallstatt

Innsbruck kanggo Trains Hallstatt

Passau kanggo Trains Hallstatt

Rosenheim kanggo Trains Hallstatt

 

 

2. Salzburg

Salzburg gampang diakses dening Sepur saking Wina, lan iku salah siji sing paling makarya dina kanggo lelungan. Kayata, ing Salzburg, sampeyan bisa disinau tengah kutha sajarah karo bangunan barok sawijining nggantheng. Banjur ana Benteng Hobensalzburg, kang bakal nyedhiyani sampeyan karo tampilan sing paling apik saka kutha.

tambahan, sampeyan bisa demo Mozarts ngarep, saiki museum karo kathah kang kanggo mangerteni pengarang misuwur. Malah luwih, sampeyan bisa visit katedral Salzburg ngendi dibaptis.

Munich kanggo Trains Salzburg

Wina kanggo Trains Salzburg

Graz to Trains Salzburg

Linz to Trains Salzburg

 

3. A Day Trip To Lainzer Wildlife Park

Yen sampeyan are looking kanggo njaluk adoh saka kutha kanggo dina trip, sampeyan duwe kathah pilihan. Salah siji wong iku Lainzer Wildlife Park, sing bisa nemokake ing Wina Woods. Its beautiful nature with ancient oak and birch trees will make you feel like you have stepped into a fairytale.

Mbiyen, Panggonan iki ana pandhelikane mburu favorit saka akeh bangsawan. dina iki, sampeyan ora bisa mburu, nanging sampeyan bisa seneng ayu tilase uga tampilan saka ing observatorium Hubertuswarte.

Nuremberg menyang Sepur Vienna

Frankfurt kanggo Trains Vienna

Innsbruck kanggo Trains Vienna

Stuttgart kanggo Trains Vienna

A Day Trip To Lainzer Wildlife Park

 

4. Laxenburg Castle

namung 40 menit trip saking Wina, sampeyan bisa nemokake lake permata iki - Laxenburg Castle. lokasi iki tau kutha pasar, nanging saiki iku serves minangka Saliyane picturesque kanggo Viennas Pesona. Kayata, sampeyan bisa seneng salah sawijining akeh restoran, kothak sunlit lan malah sail metu dhateng sendhang.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

5. Cross Stone Castle

Ing saubengé Vienna, ana nggumunake a abad tengah Bèntèng sampeyan bisa disinau. Kreuzenstein ngelingaken akeh lelungan saka Hogwarts gaib, amarga saka menara lan menara cilik. Apa liyane, nawakake unparalleled, narik ati sing saka Wina Woods lan Danube. tambahan, desa Leobendorf cedhak dening, kang bisa dadi mandeg kanggo sampeyan ing trip dina.

Graz to Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Zurich Trains

Cologne to Trains Vienna

Kreuzenstein Best Day Trips From Vienna

 

Siap kanggo ndeleng kabeh Vienna wis kanggo kurban nalika nerangake dina kanggo lelungan? Karo samubarang kita 5 Best Day lelungan Saka Wina Kanggo Nggoleki Austria, trip bakal worth iku. Siapke kanggo seneng vacation lan priksa manawa kanggo Book Tiket Train Panjenengan ing wektu!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Best Day lelungan Saka Wina Kanggo Nggoleki Austria” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-vienna/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)