(Last Updated On: 18/10/2019)

Salaku anca, sprawling kota kalawan pisan nawarkeun, Wina téh populér tujuan perjalanan. Sanajan, eta oge kota dikurilingan ku loba lokasi metot séjén. Upami Anjeun gaduh waktos pikeun sapoé lalampahan ti Wina, mana kudu ngahurungkeun perhatian Anjeun? Kami geus ngagaduhan sababaraha saran nu pasti bakal nyieun pakansi di Austria langkung serbaguna. Saterusna, anjeun bisa meunang ningali sababaraha tempat nu teu bisa disebutkeun ngadamel waktos nganjang. Boga katingal di daftar urang tina 5 Pangalusna Poé perjalanan Ti Wina pikeun manggihan Austria nu bisa resep!

 

1. ngajalajah Austria – Hallstatt

Hallstatt sampurna pikeun sapoé lalampahan ti Wina sabab teu nyandak panjang teuing ngajajah, sarta eta kacida stunning. Sanajan, lamun aya nyokot karéta a mun Hallstatt, meunang bade mimiti isuk-isuk, sahingga anjeun bakal boga cukup waktu. Ieu salah sahiji pangpanjangna dinten lalampahan ti Wina, jeung tata alus penting. tapi, sakali anjeun aya, aya nyatu ngarasakeun. Hikes, nyokot gambar, atanapi ngadatangan guha és dina mangsa nu sagala pilihan unggulan.

Munich ka Kareta Hallstatt

Innsbruck kana Kareta Hallstatt

Passau kana Kareta Hallstatt

Rosenheim kana Kareta Hallstatt

 

 

2. Salzburg

Salzburg gampang diaksés ku karéta ti Wina, tur éta salah sahiji anu pang ngalakonan dinten lalampahan. Contona, di Salzburg, anjeun bisa neuleuman puseur dayeuh bersejarah jeung wangunan Baroque na anca. Lajeng aya nu Bénténg Hobensalzburg, nu bakal nyadiakeun Anjeun sareng pandangan pangalusna kota.

Sajaba, Anjeun bisa tour Mozarts home, ayeuna a musium jeung nyatu hal pikeun neuleuman ngeunaan komposer kaceluk. malah leuwih, Anjeun bisa didatangan dina katedral Salzburg dimana anjeunna dibaptis.

Munich ka Kareta Salzburg

Wina ka Kareta Salzburg

Graz kana Kareta Salzburg

Linz kana Kareta Salzburg

 

3. Hiji Poé Trip Pikeun Lainzer Kaséhatan Park

Upami Anjeun keur néangan keur meunang jauh ti kota pikeun poé lalampahan, anjeun boga nyatu pilihan. Salah sahijina nyaéta Lainzer Kaséhatan Park, nu bisa manggihan di Wina Woods. Its beautiful nature with ancient oak and birch trees will make you feel like you have stepped into a fairytale.

Di tempo anu kalangkung, tempat ieu mangrupa dipikanyaho moro favorit loba bangsawan. Dinten, Anjeun teu bisa moro, Tapi anjeun bisa ngarasakeun geulis hiking trails kitu ogé pintonan ti observatorium Hubertuswarte.

Nuremberg kana Kareta Wina

Frankfurt kana Kareta Wina

Innsbruck kana Kareta Wina

Stuttgart kana Kareta Wina

A Day Trip To Lainzer Wildlife Park

 

4. Laxenburg Castle

ngan hiji 40 menit perjalanan ti Wina, Anjeun tiasa milarian danau gem ieu - Laxenburg Castle. lokasi éta sakali hiji kota pasar, tapi ayeuna eta fungsi minangka tambahan picturesque mun Viennas pesona. Contona, Anjeun bisa ngarasakeun salah sahiji na loba réstoran, Widang sunlit komo balayar kaluar onto danau.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

5. Cross Batu Castle

Di sakuriling Vienna, aya megah a puri abad pertengahan anjeun bisa neuleuman. Kreuzenstein reminds loba travelers tina Hogwarts gaib, kusabab spiers sarta turrets. Naon deui, eta nawarkeun unparalleled, pintonan breathtaking ti Wina Woods jeung Délta. Sajaba, Desa Leobendorf deukeut ku, nu tiasa janten eureun alus keur anjeun dina lalampahan poé Anjeun.

Graz kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Graz

Wina ka Kareta Salzburg

Cologne kana Kareta Wina

Kreuzenstein Best Day Trips From Vienna

 

Siap ningali sagalana Wina geus nawarkeun lamun datang ka dinten lalampahan? Kalayan salah sahiji urang 5 Pangalusna Poé perjalanan Ti Wina pikeun manggihan Austria, lalampahan anjeun bakal patut eta. Nyiapkeun ngarasakeun pakansi, terus pastikeun pikeun Buku Anjeun Tiket Kareta dina waktosna!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Pangalusna Poé perjalanan Ti Wina pikeun manggihan Austria” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-vienna/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)