(Paling Keri Dianyari On: 06/03/2020)

Naples iku apik, kutha Italia quintessential. Lagi nepsu kanthi bukit-bukit, bangunan lawas, lan kamulyan cilik lan cute liyane. Iku ateges kutha Italia sampurna kanggo wong sing kepengin kanggo nemu roh Italia asli lan paling dina kanggo lelungan saka Naples.

Nanging, sing ora kabeh. Sampeyan perlu kanggo menyang Naples kanggo pizza banget padha supaya. The pizza sing ora saben dinten jenis sampeyan bisa nggoleki ngendi wae ing donya. Ing Napoli pizza soko unik lan pamer rasa sing ora bisa bakal dicocogaké.

Nanging kita digress. Yen golek dhewe ing Naples, sampeyan ora kudu nglampahi kabeh wektu mikir-mikir, kaendahan kutha lan mangan pizza sing kamulyane. Sampeyan uga kudu ngunjungi sakcedhake. Sing amarga Naples pamer sawetara saka sakcedhake paling ayu ing kabeh Italia. Saka reruntuhan Pompeii massive kanggo picturesque lan pesisir Amalfi understandably misuwur - sampeyan bisa ndeleng kathah.

Karo ing atine, kita panginten kita badhe mbantu kanthi menehi sampeyan dhaftar pokok saka pitung dina paling lelungan saka Naples, Italia. Ayo kita wiwiti:

 

1. Salah The Day Best lelungan Saka Naples: The Ruins Of Herculaneum

We wanted kanggo miwiti ora karo ketok nanging kurang cetha. Herculaneum punika seduluré kurang misuwur Pompeii. Ing saiki misuwur 79 eruption AD Gunung Vesuvius numpes loro Pompeii lan Herculaneum tetanggan.

Nanging, dina iki, kabeh kaurmatan menyang Pompeii. Meh saben wong ing donya mangerténi apa Pompeii iki, durung banget sawetara ngerti bab Herculaneum. Iki malu amba yen takon kita.

Kaping kabeh, Herculaneum luwih wadi. Nalika wonten, sampeyan bakal nemokake paling saka omahé lan monumen liyane meh utuh.

kapindho, Herculaneum arang crowded. Kita wis ngandika, reruntuhan iki kurang dikenal lan dibukak ing nomer cilik. Iku uga cilik lan luwih gampang kanggo ndeleng ing luwih rinci.

Visiting Herculaneum gampang banget, minangka sepur menyang saka Naples saben jam utawa supaya. Sampeyan ora malah kudu padha sumelang ing bab wektu sing bakal duwe sing akeh kanggo ndeleng jugrugan iki.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Venice kanggo Naples Trains

Pisa to Naples Trains

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompeii

Malah sanadyan Herculaneum luwih ayu, kita mratelakake panemume, sampeyan ora bisa kantun Pompeii. Inggih, paling dina kanggo lelungan saka Naples tansah nambahi loro Pompeii lan Herculaneum.

Kabeh kutha Napoli urip ing Shadow saka Vesuvius kuwoso. Nanging, mung Pompeii saestu bisa ngomong sing mangerténi ketjobo Vesuvius. Sampeyan bisa ndeleng gunung nalika ing Pompeii, lan sampeyan bisa saestu nangkep kekuatan Gunung mung aktif ing Eropah.

Nalika mbukak Pompeii, sampeyan kudu siap. numpang liyane massive saka sing paling wong mikir, supaya sampeyan kudu pindhah ana minangka awal minangka bisa. Ing ndhuwur sing, yen kowe ing mangsa panas, iku panas banget, supaya sampeyan bakal kudu nggawa persil saka banyu.

Nanging, njupuk kanggo Pompeii iku bagéan paling gampang. Sampeyan bisa cepet tekan saka Naples liwat Sepur, kang dadi ana sedina muput.

Naples to Trains Pompeii

Torre del Yunani kawin seru banget kanggo Pompeii

Pompeii kanggo Nocera Lower Trains

Sepur kanggo Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Salah The Day Best lelungan Saka Naples: Gunung Vesuvius

alamiah, ora neng Naples bisa lengkap tanpa ningali Vesuvius. Sampeyan secara harfiah ora bisa pindhah tanpa ningali iku amarga saka ukuran massive kang bisa dideleng mèh ing ngendi wae ing Naples.

Nanging, sampeyan paling bisa nemu ora saka kadohan, nanging ngadeg ing. Gunung punika banget dhuwur, nanging isih bisa njupuk demo diatur lan ndharat ing jam utawa kurang. Sampeyan bakal nemokake iku nantang, nanging pengalaman sampeyan bakal ing ndhuwur iku tanggung worth iku.

Kanggo nggayuh Gunung Vesuvius, kabeh sing perlu kanggo njupuk Sepur cepet saka Naples sing njupuk sampeyan cedhak ngisor kanggo stasiun Ercolano Scavi. Sampeyan kudu njupuk siji saka Vesuvio Express bus sing bukak titik miwiti saka arep hiking tantangan.

Sepur kanggo Salerno Mercato San Severino

Pescara to Naples Trains

Bracciano kanggo Trains Manziana

Santa Marinella kanggo Trains Bracciano

 

Mount Vesuvius

 

4. Langkawi On The Amalfi Coast

kabeh Amalfi Coast mung ngemis kanggo katon. Sawise kowe ana, cepet éling apa. Perengan massive sing awe inspirasi, lan kaendahan saka segara indescribable.

Sampeyan perlu kanggo njupuk Sepur numpak salah siji Langkawi utawa Salerno. Banjur sampeyan bisa njupuk bis utawa nyewa mobil nyabrang dalan cilik sing ngliwati pesisir Amalfi.

Langkawi tengen ing tengah pesisir lan paling kutha ayu ing. Yen tau weruh sembarang gambar saka kutha-kutha ing Pesisir Amalfi, sampeyan wis paling kamungkinan katon Langkawi. Fame sing ngubengi kutha iki pantes, minangka panorama alam sing narik ati.

Bari kanggo Naples Trains

Power Trains kanggo Naples

Salerno kanggo Naples Trains

Langkawi to Naples Trains

 

 

5. Salah The Day Best lelungan Saka Naples: Langkawi

Sorento iku sawijining kutha cilik sing lenggah ing sisih ngelawan saka pesisir Amalfi. Amarga kuwi nyedhaki Naples, lan sampeyan bisa uga gampang banget tekan liwat Sepur lokal garis.

Kutha pamer saperangan saka pesisir striking lan kutha lawas banget. Akeh wong menyang Sorrento, ora kanggo segara lan ing perengan medeni, nanging sejarah. Langkawi saestu kutha Italia lawas quintessential. Iku luwih cilik tinimbang Naples lan wis sing bener lawas roh Italia kutha Italia mung cilik ing sisih kidul bisa duwe.

Ing ndhuwur sing, sing ngirim temtunipun ngunjungi Langkawi ing salah siji dina paling lelungan saka Naples amarga Capri. Ing Pulo cilik saka Capri punika kanthi caket lan punika dening adoh salah siji sing paling Sangihe cilik ayu sampeyan bakal tau ndeleng.

Foggia to Naples Trains

Tivoli kanggo Naples Trains

Temoli kanggo Naples Trains

Lecce kanggo Naples Trains

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. The Island Of Langkawi

Kepuloan nggantheng surround Naples. Nanging, dening adoh siji paling ayu Langkawi, lan kene kok:

  • Langkawi yaiku pulo paling gedhé ing Bay of Naples
  • Langkawi wis dadi kabeh: pesisir, Waters termal, restoran, lan bangunan banget

Iku panggonan paling apik kanggo istirahat ing Naples. Sampeyan uga bisa njaluk cepet kanthi njupuk prau saka tengah Naples.

Salerno kanggo Trains Maratea

Bari kanggo Trains Maratea

Naples to Trains Maratea

Power Trains kanggo Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Reggia Di Langkawi: Italia Versailles

Padha ora nelpon iki massive 1200 kamar kraton Versailles Italia kanggo apa-apa. istana kapenuhan andha monumental lan punika Unesco World Heritage Site. Sampeyan uga bakal nemokake Apartemen kraton sugih lan koleksi presepi - Natal Karaoke Napoli.

Kabeh ing kabeh, sampeyan ora bisa mbukak salah kanthi ngunjungi kraton massive iki. Sampeyan bisa njupuk Sepur saka stasiun tengah ing Naples lan metu ing stasiun Caserta. Istana mung mate cendhak bubar.

Naples to Trains Caserta

Salerno kanggo Trains Caserta

Power kanggo Trains Caserta

Bari kanggo Trains Caserta

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

dadi, ana sing duwe wong, ing pitung dina paling lelungan saka Naples. Yen sampeyan pengin saestu nemu kaendahan Naples, sampeyan kudu pindhah ing kabeh lelungan kasebut. uga, yen sampeyan pengin sinau liyane, aran gratis kanggo kontak Simpen A Train.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “7 Day lelungan Best Saka Naples Ing Italia” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)