(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/03/2020)

Naples mangrupakeun éndah, kota Italia quintessential. Hal ieu ngeusi bukit, wangunan heubeul, sarta keajaiban leutik tur lucu séjén. Éta dasarna kota Italia sampurna for everyone who wants to ngalaman sumanget Italia otentik jeung pangalusna dinten lalampahan ti Naples.

Sanajan, yén teu sakabéh. Anjeun kedah buka Naples keur pizzas megah sakitu. The pizzas henteu sapopoé jenis anjeun tiasa manggihan mana di dunya. The Napoli pizza nyaéta hiji hal unik tur boasts hiji rasa nu teu bisa loyog.

Tapi kami digress. Lamun manggihan dibaturan Naples, Anjeun teu kudu méakkeun sagala waktos Anjeun marveling di kaéndahan kota nu jeung dahar pizza maranéhna glorious. Anjeun oge kudu didatangan di sakuliling. Yén sabab Naples boasts sababaraha sakuliling paling geulis di sakabéh Italia. Ti ruruntuhan Pompeii masif mun picturesque jeung basisir Amalfi Maklum kawentar - anjeun tiasa ningali pisan.

Kalawan eta dina pikiran, pikiran urang kami bakal nulungan anjeun ku mere Anjeun daptar pamungkas ti tujuh dinten pangalusna perjalanan ti Naples, Itali. Hayu urang ngawitan:

 

1. Hiji poe Best perjalanan Ti Naples: The ruruntuhan Of Herculaneum

Simkuring hayang ngamimitian teu jeung atra tapi kirang atra. Herculaneum teh misan kirang kawentar Pompeii. Ayeuna kawentar 79 letusan Maséhi Gunung Vesuvius ancur duanana Pompeii jeung Herculaneum sabudeureunana.

Sanajan, kiwari, sagala honors buka Pompeii. Ampir unggal jalma di dunya weruh naon Pompeii téh, acan pisan sababaraha apal ngeunaan Herculaneum. Ieu éra badag lamun menta kami.

Anu mimiti, Herculaneum téh beuki dilestarikan. Lamun anjeun meunang aya, anjeun bakal manggihan lolobana imah sarta monumen lianna ampir gembleng.

kadua, Herculaneum jarang rame. Salaku urang geus ngomong, ruruntuhan ieu kirang dipikawanoh sarta dilongok di angka leutik. Éta ogé leuwih leutik sarta leuwih gampang tingali di gede jéntré.

Ngadatangan Herculaneum pisan gampang, siga karéta buka tina Naples unggal jam kapayun. Anjeun malah teu kudu salempang ngeunaan waktu anjeun kudu nyatu eta ningali ruruntuhan ieu.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Venice mun Naples Kareta

Pisa pikeun Naples Kareta

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompeii

Sanajan Herculaneum téh beuki geulis, dina pamadegan urang, Anjeun moal bisa sono Pompeii. sumur, nu pangalusna dinten lalampahan ti Naples salawasna kudu ngawengku duanana Pompeii jeung Herculaneum.

Sakabéh kotana of Naples hirup dina kalangkang tina Vesuvius perkasa. Sanajan, ngan Pompeii genuinely bisa disebutkeun yen eta weruh éta bisa tina Vesuvius. Anjeun tiasa ningali gunung nalika di Pompei, jeung anjeun sabenerna bisa nangkep kakuatan tina gunung ngan aktip di Éropa.

Lamun anjeun buka Pompeii, Anjeun kudu jadi siap. tempat nu leuwih masif ti paling jalma pikir, sahingga kudu buka aya salaku mimiti anjeun tiasa. Di luhur nu, lamun balik dina enas, eta pisan panas, sahingga anjeun bakal kudu mawa kavling cai.

Sanajan, meunang Pompeii mangrupakeun bagian panggampangna. Anjeun tiasa gancang ngahontal tina Naples via karéta, nu mana anu aya sapopoe.

Naples kana Kareta Pompei

Torre Del Yunani karéta keur Pompeii

Pompeii pikeun Nocera Handap Kareta

Karéta keur Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Hiji poe Best perjalanan Ti Naples: Gunung Vesuvius

asli, henteu nganjang ka Naples tiasa lengkep tanpa ningali Vesuvius. Anjeun sacara harfiah teu bisa balik tanpa ningali eta kusabab ukuranana masif na nu bisa ditempo ti ampir mana di Naples.

Sanajan, Anjeun pangalusna bisa ngalaman eta moal ti Afar, tapi ku nangtung dina eta. gunung pisan jangkung, Tapi anjeun masih bisa nyandak hiji wisata diatur sarta leumpang nepi dina sajam atanapi kirang. Anjeun bakal manggihan eta nangtang, tapi pangalaman anjeun bakal meunang di luhur téh sagemblengna patut eta.

Pikeun ngahontal Gunung Vesuvius, kabeh nu peryogi nyaeta nyandak hiji karéta gancang ti Naples nu mawa anjeun deukeut handap ka stasiun Ercolano Scavi. Satuluyna anjeun perlu nyandak salah sahiji Vesuvio Express beus anu balik ka titik dimimitian tina moderately leumpang nangtang.

Karéta keur Salerno Mercato San Severino

Pescara mun Naples Kareta

Bracciano kana Kareta Manziana

Santa Marinella kana Kareta Bracciano

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano Dina The Amalfi Basisir

sakabéh éta Amalfi Basisir ieu ngan begging mun ditempo. Sakali anjeun buka aya, Anjeun gancang sadar naha. The cliffs masif anu angen mereun, jeung kaéndahan laut nyaéta indescribable.

Anjeun kedah nyandak karéta a numpang boh Sorrento atanapi Salerno. Teras Anjeun tiasa nyandak beus atawa nyéwa mobil ka balik leuwih jalan leutik nu Plawangan basisir Amalfi.

Positano nyaeta katuhu di tengah basisir jeung aya nu paling kota geulis ka dinya. Mun anjeun kantos ningal sagala gambar kacamatan dina Amalfi Basisir, geus paling dipikaresep katempo Positano. The Kinérja nu lingku kota kasebut deserved, sakumaha tetempoan nu geus breathtaking.

Bari jeung Naples Kareta

Kakuatan Kareta nepi Naples

Salerno mun Naples Kareta

Taranto mun Naples Kareta

 

 

5. Hiji poe Best perjalanan Ti Naples: Sorrento

Sorento mangrupakeun kota leutik nu sits di sisi sabalikna tina basisir Amalfi. Éta sahingga ngadeukeutan ka Naples, tur anjeun bisa ogé pisan gampang ngahontal eta via karéta lokal garis.

kota dina boasts sababaraha pantai ngahalangan sarta kota heubeul megah. kalolobaan jalma buka Sorrento, moal keur laut jeung cliffs pikasieuneun, Tapi sajarah nu. Sorrento sabenerna hiji kota Italia heubeul quintessential. Éta leuwih leutik ti Naples sarta ngabogaan nu leres heubeul sumanget Italia kota Italia ngan leutik kidul tiasa gaduh.

Di luhur nu, Anjeun kedah pasti didatangan Sorrento on salah sahiji dinten pangalusna anjeun perjalanan ti Naples kusabab Capri. The Pulo Capri deukeut ku na nyaeta ku tebih salah sahiji anu pang Kapuloan leutik geulis anjeun bakal kantos ningali.

Foggia mun Naples Kareta

Tivoli mun Naples Kareta

Temoli mun Naples Kareta

Lecce mun Naples Kareta

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Pulo Ischia

Sababaraha pulo anca Sakuliling Naples. Sanajan, ku tebih hiji paling geulis téh Ischia, sarta di dieu téh naha:

  • Ischia nyaeta pulo panggedena di Teluk Naples
  • Ischia boga eta sadayana: pantai, cai termal, réstoran, jeung wangunan megah

Ieu téh mangrupa tempat pangalusna pikeun rélaxasi di Naples. Anjeun oge bisa dibere eta gancang ku cara nyokot kapal a ti puseur of Naples.

Salerno kana Kareta Maratea

Bari kana Kareta Maratea

Naples kana Kareta Maratea

Kakuatan Kareta nepi Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Reggia Di Caserta: The Italia Versailles

Aranjeunna ulah nelepon ieu masif 1200 kamar karaton Versailles Italia pikeun euweuh. karaton ieu ngeusi staircases monumental jeung mangrupakeun Situs Warisan Dunya UNESCO. Anjeun oge bakal manggihan apartemen karajaan lavish sarta kumpulan presepi - Natal cribs of Naples.

Sadayana, Anjeun moal bisa balik salah ku ngadatangan astana masif ieu. Anjeun tiasa nyandak karéta a ti stasiun sentral dina Naples tur meunang kaluar di stasiun Caserta. karaton ngan keur leumpang pondok afterward.

Naples kana Kareta Caserta

Salerno kana Kareta Caserta

Kakuatan ka Kareta Caserta

Bari kana Kareta Caserta

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

janten, aya anjeun boga aranjeunna, tujuh dinten pangalusna perjalanan ti Naples. Lamun hayang sabenerna ngalaman kaéndahan Naples, Anjeun kudu balik kana sakabéh perjalanan ieu. oge, lamun hoyong leuwih jéntré, ngarasa Luncat ka kontak Simpen A Train.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “7 Poé perjalanan pangalusna Ti Naples Dina Italia” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)