(Paling Keri Dianyari On: 21/02/2020)

Sing kabeh ngerti, Venice punika kutha paling unik seneng ing kabeh Eropah, yen ora donya. Italia digawe iku tanggung metu saka kanal-kanal lan peranganing cilik, kabeh kang ngapusi ing pulo. Iki wis diuripake kutha menyang salah siji sing paling ayu panggonan ing Eropah. Nanging kita padha sumurup, yen. Apa akeh apa ora ngerti kasunyatan sing ana liyane njaba Venice. That is why we wanted to prepare a list of some of the best day trips from Venice.Sampeyan ora bakal kuciwa dening sembarang tujuan lan nyawang. dadi, yen kasengsem ing ngunjungi sawetara macem lokasi liwat Sepur, tetep maca 7 Day lelungan Best Saka Venice Ing Italia!

 

1. Salah The Very Best Day lelungan Saka Venice iku: Verona

Verona iku siji kutha gaib ing regione Veneto, Italia Lor everyone mangerténi. Shakespeare digawe iku langgeng nalika mutusaké kanggo nggunakake minangka lokasi misuwur Romeo lan Juliet kang muter. dina iki, kutha iku arang banget populer, lan iku wis saben tengen dadi.

Sampeyan bakal nemokake Verona banget picturesque, lan iku siji saka tujuan paling apik kanggo demo dina saka Venice. Yen sampeyan pengin pindhah ana dening Sepur, sampeyan bakal nemokake iku dadi paling apik lan pilihan cepet nalika arep saka Venice.

Rimini kanggo Trains Verona

Roma kanggo Trains Verona

Florence kanggo Trains Verona

Venice kanggo Trains Verona

Verona Best Day Trips from Venice

2. Florence

Wong-wong sing tresna Italia ngerti sing Florence punika salah siji panggonan paling apik kanggo riko. Iku uga salah siji tujuan paling apik kanggo ngunjungi ing dina kebak trip saka Venice.

Akeh wong mungkasi munggah dilalekake sing padha bisa tekan saka Venice amarga iku dicokot luwih adoh. Nanging, sampeyan bisa tekan Florence saka Venesia nalika mung rong jam nunggang Sepur dhuwur-kacepetan. Mrono, sampeyan uga bakal nampa kanggo ndeleng akeh mujur nengen nggumunke kasebar ana ing tanah antarane Venice lan Florence.

Iku utama sing bakal njaluk pengalaman Florence sing lurung-lurung atraktif lan donya-kesuwur Cathedral Florence utawa Duomo apa Firenze. Nalika nimbang sing, Florence dadi tujuan atraktif kanggo kabeh lelungan.

Genoa to Florence Trains

Parma kanggo Florence Trains

Milan kanggo Florence Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

 

3. Salah The Very Best Day lelungan Saka Venice: Padua

Ora everyone mangerténi babagan Padua (Italia: Padova), nanging isih panggonan kanggo salah siji saka ndhuwur dina kanggo lelungan saka Venice. Sing amarga kutha wis kabeh kutha Italia gedhe perlu duwe. We sing alami ngomong bab pangan gedhe, arsitektur nggumunke, lan piazzas banget.

Arep saka Venice kanggo Padua paling ngrambah liwat Sepur minangka kulo dadi liwat sawetara panggonan nggumunke ing Italia. Plus, iku uga pilihan paling nyaman lan paling cepet sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Nalika sampeyan menyang Padua, Priksa manawa sampeyan ngunjungi tengah kutha Prato della Valle. Iku salah siji saka squares utama saka kutha, lan kang kapenuhan patung nggantheng siji ora bisa nglirwakake.

Milan kanggo Trains Padua

Verona kanggo Trains Padua

Bologna kanggo Trains Padua

Venice kanggo Trains Padua

Padua Short Day Trips from Venice

 

4. Lake Garda

Lake Garda punika lake paling gedhé ing Italia. Iku uga salah siji sing paling misuwur. Lan wis saben alesan dadi. lake iki diubengi dening kabeh alam kaendahan bisa nyedhiyani. Sampeyan bakal nemokake magnolias, cypresses, wit-wit limo, wit zaitun, Dolomit gunung lan luwih watara Lake Garda.

Sampeyan bisa tekan saperangan kutha ing gisik saka lake saka Venice. Nanging, kita aran sing loro sing paling dina kanggo lelungan saka Venesia Lake Garda perlu nyakup kutha Peschiera lan Langkawi. Kanggo nggayuh iku lan Lake Garda, sampeyan bisa njupuk salah siji saka sawetara sepur sing ninggalake Venice saben dina.

Trento kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Bologna kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Venice kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Lake Garda

 

5. Salah The Very Best Day lelungan Saka Venice: Siena

Ora everyone mangerténi babagan Siena, nanging ora kutha pengin miss. Iku permata Tuscany lan paling unik nggantheng abad tengah kutha sampeyan bakal tau njaluk bantuan kanggo ndeleng.

Kutha cilik, nanging kesuwur kanggo sawijining lurung-lurung cobbled lan alun utama banget dikenal minangka Piazza del Campo. uga, sing pinunjul Magnia Tower stands ing kothak sing padha, lan iku struktur paling inggil sampeyan bakal weruh ing Siena.

ing Sepur kulo punika dicokot maneh minangka kutha adoh. Nanging, wiwit Siena iku cilik, sampeyan isih bisa duwe dina trip sange saka Venice yen arep pindhah ana.

Milan kanggo Trains Siena

Florence kanggo Trains Siena

Perugia kanggo Trains Siena

Venice kanggo Trains Siena

Siena Best Day Trips from Venice

 

6. San Gimignano

Siena iku ora kutha mung apik banget ing Tuscany. San Gimignano iku salah siji liyane. Loro mau ana Camping warisan donya UNESCO, nanging mung San Gimignano bisa kejut sampeyan karo skyline sawijining digawe saka akeh menara abad tengah. Punika saestu ngarsane kanggo ndeleng lan salah siji sing ora bakal lali.

alamiah, sampeyan bisa ngunjungi kutha liwat Sepur iku cara paling gampang lan paling cepet tekan tlatah saka Venice. Apa liyane, sampeyan uga bakal nampa kanggo ndeleng inggil skyline kasebut ing ndhuwur saka comfort saka modern Sepur Italia.

Florence kanggo Trains San Gimignano

Arezzo kanggo Trains San Gimignano

Pisa to Trains San Gimignano

Venice kanggo Trains San Gimignano

San Gimignano Best Day Trips from Venice

 

7. Trieste

Trieste iku ibukutha Friuli Venezia Giulia wilayah lan kawulo ing tapel wates karo Slovenia. Wis posisi unik ing kabeh Italia lan wis bagéan saka negara kanggo lagi wae 70 taun. Amarga iki, Trieste iku campuran unik saka saperangan pengaruh Eropah.

Nanging, sing mix apa ndadekake khusus lan sing apik banget Panggonan kanggo riko. Sampeyan bisa tekan kutha gampang liwat numpak sepur saka Venesia. Kabèh kulo sing cendhak banget, nanging bagean penting iku ngliwati pesisir Italia ayu. Kabeh sing mesthi ndadekake panggonan banget kanggo siji saka dina kanggo lelungan saka Venice.

Venice kanggo Trains Trieste

Roma kanggo Trains Trieste

Milan kanggo Trains Trieste

Florence kanggo Trains Trieste

Trieste Italy

 

Key Takeaways About Day lelungan Best Saka Venice

Kabeh ing kabeh, Venice dumunung ing posisi unik. Sampeyan njaluk travel kanggo akeh tujuan menarik akèh saka Italia karo ease. Plus, sing panggonan sing padha ngidini kanggo kabeh dina kanggo lelungan iki saka Venesia lan akeh liyane.

 

Yen wis siyap kanggo miwiti siji saka petualangan iki, kabeh sing perlu dilakoni iku Pick panggonan favorit. Banjur kabeh sing kiwa iku kanggo do menyang stasiun Sepur. Yen sampeyan duwe pitakonan, aran gratis kanggo kontak Simpen A Train, lan kita bakal seneng ngewangi.

 

 

Do you want to embed our blog post “7 Best Day Trips From Venice In Italy” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-venice/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)