(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/02/2020)

Anjeun sadaya apal, Venice teh kota paling uniquely pikaresepeun di sakabéh Éropa, lamun henteu dunya. Italians dijieun sagemblengna kaluar tina kanal na passages leutik, sakabéh anu tempatna di hiji pulo. Ieu tos kota ka salah sahiji anu pang tempat geulis di Éropa. Tapi urang sadaya terang yen. Naon loba ulah apal aya kanyataan yén aya deui di luar Venice. That is why we wanted to prepare a list of some of the best day trips from Venice. Anjeun moal kuciwa ku salah sahiji maksud ieu sarta sightseeing. janten, lamun museurkeun ngadatangan sababaraha lokasi seru via karéta, Keep bacaan 7 Poé perjalanan pangalusna Ti Venice Dina Italia!

 

1. Salah sahiji pisan Best Poé perjalanan Ti Venice nyaeta: Verona

Verona éta salah kota gaib di wewengkon Veneto, Northern Italy everyone weruh. Shakespeare dijieun langgeng lamun anjeunna mutuskeun pikeun ngagunakeun salaku lokasi kawentar Romeo jeung Juliet muter na. Dinten, kota dina pisan populerna, sarta mibanda unggal katuhu janten.

Anjeun bakal manggihan Verona pisan picturesque, tur éta salah sahiji maksud pangalusna pikeun wisata dinten ti Venice. Mun rék balik aya ku karéta, anjeun bakal manggihan eta jadi pangalusna sarta pilihan quickest lamun bade ti Venice.

Rimini kana Kareta Verona

Roma pikeun Kareta Verona

Florence kana Kareta Verona

Venice kana Kareta Verona

Verona Best Day Trips from Venice

2. Florence

Jalma anu cinta Italia nyaho yén madang mangrupa salah sahiji tempat pangalusna anu datangna. Ieu oge salah sahiji maksud pangalusna pikeun didatangan dina dinten pinuh lalampahan ti Venice.

Loba jalma mungkas nepi forgetting yén maranéhna bisa ngahontal tina Venice sabab nyaeta bit salajengna jauh. Sanajan, anjeun bisa ngahontal madang ti Venice di ukur dua jam tunggang karéta-speed tinggi. Jalan eta, Anjeun ogé bakal meunang ningali loba di landscapes stunning sumebar di sakuliah tanah antara Venice jeung madang.

Hal utama anjeun bakal meunang pangalaman dina madang mangrupakeun jalan pikaresepeun tur dunya-renowned katedral madang atawa Duomo do Firenze. Lamun anjeun nganggap yén, Florence janten hiji tujuan pikaresepeun pikeun sakabéh travelers.

Genoa mun madang Kareta

Parma mun madang Kareta

Milan ka madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

 

3. Salah sahiji pisan Best Poé perjalanan Ti Venice: Padua

Teu everyone weruh ngeunaan Padua (Italia: Padova), tapi masih tujuan pikeun salah sahiji luhur dinten lalampahan ti Venice. Yén sabab kota nu boga sagalana a kota Italia hébat perlu mibanda. Kami alami ngawangkong ngeunaan dahareun hébat, arsitéktur stunning, sarta piazzas kacida alusna.

Bade ti Venice mun Padua ieu pangalusna dihontal via karéta sakumaha numpak mana ngaliwatan sababaraha tempat stunning di Italia. tambah, eta oge pilihan paling nyaman jeung panggancangna sadia ka anjeun.

Lamun anjeun dibere Padua, Pastikeun Anjeun didatangan puseur kota Klangenan della Valle. Ieu salah sahiji kuadrat utama kota di, sarta biasa ngeusi arca anca hiji moal bisa malire.

Milan ka Kareta Padua

Verona kana Kareta Padua

Bologna kana Kareta Padua

Venice kana Kareta Padua

Padua Short Day Trips from Venice

 

4. Lake Garda

Lake Garda teh danau panggedena di Italia. Ieu oge salah sahiji nu kawentar. Sarta mibanda unggal alesan janten. danau anu dikurilingan ku sakabeh alam kageulisan bisa nyadiakeun. Anjeun bakal manggihan magnolias, cypresses, tangkal lemon, tangkal zaitun, Dolomit pagunungan tur jadi leuwih sabudeureun Lake Garda.

Anjeun tiasa ngahontal sababaraha kota dina shores sahiji situ ti Venice. Sanajan, urang ngarasa yen dua nu pangalusna dinten lalampahan ti Venice ka Situ Garda perlu kaasup kota Peschiera na Sirmione. Pikeun ngahontal eta na Danau Garda, Anjeun tiasa nyandak salah sahiji sababaraha karéta nu cuti Venice unggal poé.

Trento kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bologna kana Kareta Lake Garda Peschiera

Venice kana Kareta Lake Garda Peschiera

Lake Garda

 

5. Salah sahiji pisan Best Poé perjalanan Ti Venice: Siena

Teu everyone weruh ngeunaan Siena, tapi teu hiji kota rék miss. Ieu téh mangrupa permata Toscana jeung paling uniquely anca kota abad pertengahan anjeun bakal kantos meunang ningali.

kota nu geus leutik, tapi ieu dipelak pikeun anak jalan cobbled jeung kuadrat utama megah katelah Piazza del Campo. oge, nu beredar Magnia Tower nangtung dina eta bujur sarua, tur éta struktur tallest anjeun bakal nempo di Siena.

The karéta numpak nyaeta bit panjang salaku kota anu geus jauh. Sanajan, saprak Siena téh leutik, anjeun masih bisa mibanda hiji dinten lalampahan endah ti Venice lamun mutuskeun balik aya.

Milan ka Kareta Siena

Florence kana Kareta Siena

Perugia kana Kareta Siena

Venice kana Kareta Siena

Siena Best Day Trips from Venice

 

6. San Gimignano

Siena sanes kota wungkul megah di Toscana. San Gimignano hiji sejen. Duanana nyaéta situs warisan dunya UNESCO, tapi ngan San Gimignano bisa shock anjeun kalawan skyline na dijieun tina sababaraha menara abad pertengahan. Ieu sabenerna hiji tetempoan ningali na salah maneh moal poho.

asli, anjeun bisa didatangan kota nu via karéta sakumaha anu kasebut dina Cara panggampangna tur panggancangna ngahontal situs ti Venice. Naon deui, Anjeun ogé bakal meunang ningali anu towering skyline didadarkeun di luhur tina kanyamanan tina modern karéta Italia.

Florence kana Kareta San Gimignano

Arezzo kana Kareta San Gimignano

Pisa pikeun Kareta San Gimignano

Venice kana Kareta San Gimignano

San Gimignano Best Day Trips from Venice

 

7. Trieste

Trieste mangrupakeun ibukota Friuli Venezia wilayah Giulia na ngampar dina wates jeung Slovénia. Mibanda posisi unik di sakabéh Italia sarta geus bagian tina nagara pikeun bieu pisan 70 taun. Ku lantaran kitu, Trieste mangrupakeun campuran unik tina sababaraha pangaruh Éropa.

Sanajan, nu campuran nyaeta naon ngajadikeun eta husus sarta kacida alusna tempat keur nganjang. Anjeun tiasa ngahontal kota gampang via karéta ti Venice. Sakabeh numpak pisan pondok, tapi bagian penting téh nya éta traverses basisir Italia nu geulis. Sakabéh nu pasti ngajadikeun eta hiji tujuan alus teuing pikeun salah sahiji dinten lalampahan anjeun ti Venice.

Venice kana Kareta Trieste

Roma pikeun Kareta Trieste

Milan ka Kareta Trieste

Florence kana Kareta Trieste

Trieste Italy

 

Konci Takeaways Ngeunaan Poé perjalanan pangalusna Ti Venice

Sadayana, Venice perenahna dina posisi unik. Anjeun meunang mun lalampahan ka loba maksud metot sakuliah loba Italia kalawan betah. tambah, yen lokasi sarua ngamungkinkeun pikeun sakabéh dinten lalampahan ieu ti Venice jeung loba deui.

 

Mun anjeun siap pikeun ngamimitian salah sahiji adventures ieu, kabeh kudu ngalakukeun anu nyokot tujuan favorit anjeun. Lajeng sadayana nu aya kénca nyaéta for nu maneh mun geus balik ka stasiun karéta. Mun anjeun mibanda patalékan tambahan, ngarasa Luncat ka kontak Simpen A Train, sarta kami bakal senang pikeun mantuan.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “7 Poé perjalanan pangalusna Ti Venice Dina Italia” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-venice/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)