(Paling Keri Dianyari On: 25/09/2019)

Akeh preian pantai didhisiki ngepenakke flights, bus, lan Ferries, nanging ana cara sing luwih gampang. Traveling dening Sepur wis dadi akeh keuntungan, ninggalake sampeyan kroso anteng before you’ve even started your vacation. Apa sampeyan lagi looking for a meal éca karo Tampilan segara utawa liburan hawa anyep kulawarga, there are plenty of beautiful European beaches accessible by trains.

 

ITALY: Bay of Silence, Sestri Levante
stasiun cedhak: Station Levante Sestri, 1.1km, a 14 min lumaku adoh.

pesisir diakses dening sepur lan segara lan werna becik
pesisir diakses dening sepur lan segara lan werna becik

 

ing nengsemake Italian coastal town of Sestri Levante is one of the beaches accessible by trains and has long been celebrated for its mujur nengen narik ati lan pantai omah warni lan resort, kabeh sugih ing sajarah lan budaya. lan beachgoers – sampeyan lagi ing luck. cilik pantai jenenge Baia del Silenzio, utawa 'Bay of Silence' nemu moniker saka kalem, Crystal biru Waters saka teluk, sarta tatanan rock alam sing nglindhungi pantai saka angin.

Kanggo supaya akeh, kita ngene suggest ngunjungi sudhut iki saka swarga sak September utawa Oktober. Iki sawise Juli lan Agustus liburan-produsen wis digawe dalan ngarep.

Milan kanggo Trains Sestri Levante

La Spezia kanggo Trains Sestri Levante

Sepur kanggo Genoa Sestri Levante

Parma kanggo Trains Sestri Levante

 

Pesisir diakses BY sepur ing Spanyol: Playa de la Llosa, Langkawi
stasiun cedhak: stasiun Langkawi, mung 1,2km utawa 16 min lumaku saka stasiun Sepur.

3 divers in the sea
3 nyilem ing segara

 

Boten kados ing pesisir Spanyol misuwur saka Ibiza lan Bangkok, Playa de la Llosa is sepi ing pesisir kutha pantai cilik Langkawi. Cocok kanggo kulawarga utawa pasangan looking for a vacation sayah. Playa de la Llosa wis kathah saka restoran lan kafe toko, uga umbrellas lan loungers kanggo ngrekrut, jedhing umum, lan akses kursi rodha.

Pantai dhewe wis teluk cilik wong-digawe cilik sing matesi ombak lan ombak. Gabungan karo banyu anget langit biru, iki ndadekake nglangi lan snorkeling banget sayah.

 

PORTUGAL: Meia Praia, Algarve
stasiun cedhak: stasiun Meia Praia, a 6 menit, 500m mate.

panas karo wong ing pantai, saka pantai diakses dening sepur
mangsa panas karo wong ing pantai, saka pantai diakses dening sepur

 

Dumunung ing misuwur Algarve pesisir, ing Meia Praia iku paling gedhé ing wilayah Lagos lan uga pesisir paling gedhé kita diakses dening sepur. Dibandhingake liyane, liyane bagean wisata-kapenuhan saka Algarve, Meia Praia punika oasis papat-kilometer-dawa saka Golden wedhi nggantheng lan kalem. Ana uga kafe lan bar dotted along the coastline. Pojok kulon pante iku rada busier amarga papanipun Lagos.

Meia Praia punika Uga tengah populer kanggo banyu olahraga kalebu windsurfing, surfing kite, lan jet ski. Pengunjung bisa mbayar piwulang lan ngrekrut peralatan. Kanggo kurang petualang, mudhun ing banyu refreshingly kadhemen lan ngapusi-mudhun ing lounger a ing payung, uga kasedhiya kanggo rent.

 

Pick pungkasan kita kanggo pesisir diakses dening sepur, FRANCE: Langkawi Senix, Guethary
stasiun cedhak: Gare de Guethary mung 2.1km adoh, gampang Walkable nanging sampeyan bisa njupuk kulo taxi cepet menyang segara.

surfer looking at the sea
a surfer looking ing segara

 

A cilik, pantai secluded ing alam bébas, unspoiled panté kidul-kulon Prancis, Langkawi Senix (uga kadhangkala disebut Cenitz) iku panggonan sampurna paselancar pamula, kulawargané utawa lelungan solo. Ing jantung French Basque Country, antarane Biarritz lan Saint-Jean-de-Luz, Guethary punika lawas nengsemake kutha fishing.

Dumunung ing kidul ing mungkasi saka Guethary lan tumrape iku bagéan saka pesisir kita diakses dening sepur, ombak ing Plage de Senix sing sethitik cilik saka ngene golek munggah ing pesisir ing Biarritz, kang dikenal minangka ibukutha surfing Eropah. Ing alam lan getar anteng wis Panggonan sampurna kanggo ngunjungi.

Bordeaux kanggo Trains Biarritz

Nantes kanggo Trains Bordeaux

Lyon kanggo Trains Biarritz

Marseilles kanggo Trains Biarritz

 

Apa looking tuku karcis sepur kanggo trip kanggo pesisir diakses dening sepur karo ora Fees pesenan? Dolan maring Saveatrain kanggo ngakses tarif paling terjangkau.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-european-beaches-accessible-by-trains/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane