(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/03/2020)

Loba libur pantai dimimitian ku stres penerbangan, beus, sarta ferries, Tapi aya hiji cara gampang. Iinditan ku karéta boga sangkan loba kauntungan, ninggalkeun maneh perasaan santai before you’ve even started your vacation. Naha nu ditéang a hidangan nikmat sareng pandangan laut atawa liburan chill kulawarga, there are plenty of beautiful European beaches accessible by trains.

 

ITALI:  Teluk tiiseun, Sestri Levante
stasiun karéta pangdeukeutna: Stasion Levante Sestri, 1.1km, a 14 mnt leumpang jauh.

pantai diaksés ku karéta jeung laut na kelir nice
pantai diaksés ku karéta jeung laut na kelir nice

 

The jieun kaduyung Italian coastal town of Sestri Levante is one of the beaches accessible by trains and has long been celebrated for its landscapes breathtaking sarta seaside imah warni tur resorts, sadaya beunghar jujutan budaya. sarta beachgoers – anjeun di tuah. leutik pantai ngaranna Baia del Silenzio, or ‘Bay of Silencegets its moniker from the calm, kristal cai biru sahiji teluk, ogé formasi batu alam nu ngajaga pantai ti angin.

Pikeun nyingkahan panongton, kami kukituna nyarankeun ngadatangan sudut ieu paradise salila Séptémber atanapi Oktober. Ieu sanggeus bulan Juli jeung Agustus libur-makers geus dijieun cara imah maranéhanana.

Milan ka Kareta Sestri Levante

La Spezia kana Kareta Sestri Levante

Karéta keur Genoa Sestri Levante

Parma kana Kareta Sestri Levante

 

Pantai diasupan ku karéta di Spanyol: Playa de la Llosa, Cambrils
stasiun karéta pangdeukeutna: stasiun karéta Cambrils, ngan 1,2km atawa 16 mnt leumpang ti stasiun karéta.

3 divers in the sea
3 divers di laut

 

Saperti pantai Spanyol beuki kawentar Ibiza na Majorca, Platja de la Llosa mangrupakeun pantai sepi di basisir sahiji kota pantai leutik Cambrils. Sampurna pikeun kulawarga atawa pasangan pilari a vacation reureuh. Playa de la Llosa boga nyatu réstoran jeung cafe caket dieu, kitu ogé payung na loungers pikeun nyewa, mandi umum, jeung aksés korsi roda.

Basisir sorangan boga coves jieunan manusa leutik nu ngawatesan gelombang sarta tides. Digabungkeun jeung cai haneut biru jelas, ieu ngajadikeun ngojay na snorkeling pisan reureuh.

 

Portugal: Meia Praia, Algarve
stasiun karéta pangdeukeutna: stasiun karéta Meia Praia, a 6 menit, 500m walk.

wanci usum panas jeung jalma on pantai, tina hiji pantai diaksés ku karéta
summertime kalayan jalma on pantai, tina hiji pantai diaksés ku karéta

 

Lokasina dina kawentar Algarve basisir, nu Meia Praia teh panggedena di wewengkon Lagos sarta ogé pantai panggedena kami diaksés ku karéta. Dibandingkeun lianna, langkung patempatan wisata-kaeusi ti Algarve, Meia Praia mangrupakeun oasis opat-kilométer-lila keusik emas anca sarta tenang. Aya ogé kafe jeung bar dotted along the coastline. Ujung Kulon of pantai rada busier alatan jarak -na pikeun Lagos.

Meia Praia ogé popular puseur pikeun cai olahraga kaasup windsurfing, surfing layang, sarta ski jet. Datang bisa mayar palajaran sarta nyewa peralatan. Pikeun kirang Dongeng, a dip dina cai refreshingly tiis sarta bohong-handap on lounger a handapeun payung, ogé sadia pikeun nyewa.

 

pick panungtungan urang keur pantai diaksés ku karéta, Perancis: pantai Senix, Guethary
stasiun karéta pangdeukeutna: Gare de Guethary ngan 2.1km jauh, gampang walkable tapi anjeun bisa nyandak hiji numpak taksi gancang laut.

surfer looking at the sea
a surfer pilari di laut

 

A leutik, pantai secluded on liar nu, unspoiled basisir Selatan-Kulon Perancis, pantai Senix (sok disebut ogé Cenitz) teh tujuan sampurna pikeun para peselancar pemula, kulawarga atawa travelers solo. Dina haté ti Perancis Basque Nagara, antara Biarritz sarta Saint-Jean-de-Luz, Guethary mangrupakeun heubeul menawan kota fishing.

Lokasina di pangkidulna di mungkas sahiji Guethary sarta éta naha éta bagian tina pantai kami diaksés ku karéta, gelombang dina Plage de Senix anu saeutik leuwih leutik batan nu kukituna manggihan up sapanjang basisir di Biarritz, nu katelah ibukota surfing Éropa urang. Keindahan alam na Vibe santai nyieun éta tempat sampurna nganjang.

Bordeaux ka Kareta Biarritz

Nantes kana Kareta Bordeaux

Lyon kana Kareta Biarritz

Marseille kana Kareta Biarritz

 

Anjeun pilari mésér tikét karéta keur lalampahan anjeun ka pantai diaksés ku karéta nu taya waragad booking? nganjang Saveatrain kangakses ongkos paling affordable.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-european-beaches-accessible-by-trains/ – (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)