(Last Updated On: 01/10/2019)

The Best réstoran Éropa Michelin pituduh nawarkeun mimiti gede perencanaan hiji karéta lalampahan sakitar Éropa. The Michelin pituduh kiwari nawaran travelers Éropa pilihan réstoran jeung hotél di 38 kota Éropa. Tilu kota anyar geus ditambahkeun kana ieu 2019 édisi: Zagreb jeung Dubrovnik, Kroasia jeung Revjavik, Islandia. Anonim dilatih inspectors nganjang tur pilih réstoran bari nerapkeun sohor Michelin sistem béntang-rating dahareun, tur ngagunakeun prosés sarupa pikeun hotél. Hasilna: sauntuyan establishments dianjurkeun pikeun sakabéh rasa na budgets.

Travelers bisa ngarasa yakin gumantung on Michelin nungtun sangkan maranéhna lalampahan karéta nu leuwih nikmat! Simkuring geus narrowed turun réstoran Éropa pangalusna Michelin pituduh, sarta tangtu, insured yén unggal eureun gampang diaksés ku Train!

 

réstoran Éropa pangalusna Michelin Guide: Itali

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Italia kasohor kontribusi badag na ka alam seni, gawena undagi, mode, opera, pustaka, rarancang, na pilem - daftar mana on, sarta kami geus moal malah disebutkeun kontribusi kana Best pamandangan réstoran Éropa.

Warta badag di 2019 éta Italia boga réstoran béntang-tilu anyar, ngahargaan pangluhurna Michelin urang!

Uliassi, lokasina di Senigallia on Adriatik basisir Italia urang, tungtungna geus ayeuna teh lila-tunggu tilu béntang sanggeus belanja sababaraha taun aya di tingkat béntang-dua.

Numutkeun réstoran blog Rupa Pecinta makan. Dijalankeun ku adina jeung tim lanceukna Catia na Mauro Uliassi, réstoran nu nyimpen hiji fokus beurat dina kadaharan ti laut na nawarkeun duanana ménu tasting sarta carte makan la. Uliassi kiwari salah sahiji béntang tilu-salapan séjén réstoran di Italia. Ieu ngandung harti yén sakabéh béntang-tilu taun ka tukang sacara maksud ngurusan status maranéhanana, kaasup famed réstoran Modena Osteria Francescana.

Rimini kana Kareta Senigallia

Roma pikeun Kareta Senigallia

Karéta keur Ancona Senigallia

Florence kana Kareta Senigallia

 

Aya ayeuna 367 dibéntangan réstoran Éropa Best Michelin, up ti 356 taun kamari.

Aya no réstoran béntang-dua anyar dina daptar taun. Buku nu teu kaasup whopping a 29 anyar béntang-hiji réstoran ti leuwih ti dua belasan kotamadya Italia. Ieu brings total ka 318. Gemblengna, fitur pituduh 367 réstoran dibéntangan, up ti 356 taun kamari.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

 

réstoran Éropa pangalusna Michelin Guide: Britania Raya

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Dubbed "nu Oscars sahiji industri pangan" The panghargaan upacara di Waterloo urang BFI IMAX bioskop téh sorot pikeun chefs ti sakuliah nagara.

Taun ayeuna, éta réstoran Éropa Best di Britania Raya tetep unaffected kalawan lima réstoran diajar aranjeunna junun nahan béntang maranéhna. Cue Hhh lega! The Araki, Réstoran Gordon Ramsay na Alain Ducasse di Dorchester éta establishments London nyekel kana accolades maranéhna, sakumaha tuh Heston Blumenthal urang Fat bebek jeung Alain Roux urang Waterside Inn, duanana dina beja.

Aya nyatu karéta dipingpin pikeun London dina rupa kali di sakuliah Éropah. sirah kana SaveATrain buku tiket di menit pariksa kaluar gana pangalusna kaluar!

Amsterdam ka London Kareta

Den Haag ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

The Michelin Guide 2019 daptar lengkep

tilu Star:

London

  • Alain Ducasse dina The Dorchester
  • Réstoran Gordon Ramsay
  • The Araki

 

réstoran Éropa pangalusna Michelin Guide: Walanda

Bougainville

 

Walanda (atanapi Holland) bisa jadi nagara leutik, tapi urang dipak kalawan ikon kawentar dunya. Widang bohlam geulis, windmills, kiju pasar, ti kayu sapatu, terusan tina Amsterdam, masterpieces tina dampal Old, Delft Blue earthenware, inopatip cai-manajemén jeung jutaan bicycles. Jeung hatur aduh keur bicycles. Jeung 2019 Michelin Guide pikeun Walanda gaduh jumlahna aya 571 réstoran jeung 263 hotél. Nu nuju bade peryogi workout nu.

Pilihan ieu sataun urang pitur dua réstoran dua-béntangna anyar jeung 12 establishments narima salah béntang pikeun kahiji kalina.

Aya ayeuna 89 réstoran hiji-béntangna dina total. Di Derozario di Helmond, Jermain De Rozario nyimpen spin sorangan dina asakan Indonésia. di Monarch réstoran Tilburg, Paul Kappe entices diners kalawan asakan modern na gandeng ku rasa sengit, kawas Jeroen Brouwer di nu Loohoeve di Schoonloo jeung Thomas Van Santvoort di mojang di Kerkdriel. Inténsitas rasa oge naon dicirikeun nu inventiveness deployed ku Jim jeung Mike Cornelissen di Rijnzicht di Doornenburg, tur éta ngeunah masakan ditawarkeun dina OONIVOO uden. Pikeun pencinta dahareun alus di kamewahan sakuriling, Bougainville di Amsterdam, jeung Voltaire di Leersum anu musts mutlak.

Brussel kana Kareta Tilburg

Antwerp kana Kareta Tilburg

Berlin kana Kareta Tilburg

Paris keur Kareta Tilburg

 

Dimana nyekel karéta a

Stasion Tengah Amsterdam is the main train station and is the real heart of the city: sentral teu ukur ku nami, tapi ogé salaku pangbadagna angkutan umum mindahkeun tempat, kitu deui bakal janten tempat nu sae pikeun nyekel karéta a oge.

 

réstoran Éropa pangalusna Michelin Guide: Spanyol

Madrid nyaeta ibukota Spanyol sarta didamel munisipalitas boh dina Community of Madrid sarta Spanyol salaku sakabeh.

Madrid nyaéta salametan budaya. Mimitina mah ieu keteg jajantung nu taun 1920an. Dilongok ku greats sastra kayaning Ernest Hemingway jeung Fitzgeralds, F témbal jeung Zelda, diantarana.

Cai mibanda adegan pasar dahareun cinta, tapi réstoran Michelin Star henteu leuwih kantun boh!

Sateuacan Anjeun kantor hiji mimiti Anjeun, kami nyarankeun Anjeun ngamimitian malem anjeun kaluar kalawan cocktails ti broody Museo Chicote bar. tempat mangrupakeun salah sahiji haunts Hemingway urang jeung didieu nu manggihan inuman favorit na, jeung sababaraha belasan batur Anjeun meureun teu diusahakeun. Kantor aya mimiti méméh panongton nyokot.

 

Dimana Dahar?

Madrid boga sabudeureun 3,100 réstoran, tapi hiji pilih sababaraha geus dileler béntang ku renowned Michelin Guide. Nyaéta 16 réstoran di Madrid dileler kalayan béntang Michelin: DiverXO (tilu béntang); Santceloni, La Terraza del Kasino, Sergi Arola, Ramon Freixa Madrid sarta El Club Allard (dua béntang); jeung Kabuki, kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Embe jeung Punto MX (hiji béntang). Salaku tambahan, di pinggiran dayeuh hiji réstoran (kerang) boga dua béntang na aya tilu réstoran béntang-hiji: Casa Jose, Chirón na Montia. Sakabéh aranjeunna ngawula dahareun-kelas dunya sarta nawiskeun jasa unggulan.

luhur Michelin Pilihan réstoran béntang urang di kota Madrid anu DiverXO (3 béntang fabulous!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

The kreasi tina Chef David Muñoz gaduh gourmets impressed sakuliah dunya. Coolness, kawani jeung kreativitas anu konci pikeun kasuksésan DiverXO. Ieu réstoran urang menu robah kalawan musim, tapi ukur boga dua kemungkinan. The XOW Menu na Menu Glotón XOW. Boh ménu nawiskeun kadaharan sarua, and only vary in quantity and price.

meunang aya: Cara pangalusna pikeun meunang ka pick ieu réstoran Éropa Best nyaeta ku Metro lajeng meunang kaluar di Tetuan Station (garis 1).

 

 

Hoyong terang cara pangalusna keur meunang ka mana wae salah sahiji tempat ieu di Éropa ku karéta? Simpen A Train tangtosna! Kantor on leuwih kana ramatloka urang pikeun manggihan harga pangalusna, di detik!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-european-restaurant-michelin/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih