(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Yen sampeyan wis pengalaman comfort, penak lan apik banget umum travel Sepur, iku bali angel urip wis alur. Utamané nalika kita lagi ngomong bab rute Sepur Best Eropah ing panas. A bawana dikempalken karo rute apik, mujur nengen serem lan keluwihan saka luar biasa tujuan kanggo gawk ing.

Perjalanan Sepur dening adoh cara paling apik lan nyaman kanggo njaluk watara Eropah, lan ana sawetara rute sing genuinely bakal jotosan atine, utamané sak Summer!

 

Best Sepur rute Eropa: Olahraga des Pignes, France

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

The Eurostar lan Sepur liyane garis introduce layanan liyane Kerep. lan Hotel welcome pengunjung ing tarif mati-puncak. Ana panas dina kamulyane nalika sampeyan bisa duwe ngombe lan malah meal njaba.

Nggoleki sepur swasta iki, sing liwat paling ayu wilayah ing Perancis. Provence misuwur alam lan mujur nengen picturesque, trip memang apike, lan mesthi salah siji saka Best rute Sepur Eropah kanggo njupuk! On its way the Sepur liwat kali, kreteg, desa nggantheng cilik kaya St Andre les Alpes lan Entrevaux nganti panggonan final - Digne les Bains - ibukutha wilayah Alpes-de-Haute-Provence.

route: Nice-Digne les Bains

Duration: 3 jam, 145 km

Nalika kanggo pindhah: spring, panas, tiba

 

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

Best Sepur rute Eropa: Ing West Rhine Railway, Jerman

The West Rhine Railway, Germany

 

Rhine ora mung salah siji saka kali paling ayu Eropah, nanging uga salah siji saka saluran air paling penting ing bawana kang. Kali iki mili sawetara 1,320 kilometer saka Swiss kabeh cara kanggo Walanda lan Segara Lor. Salah bagean paling narik kawigaten saka kali iki kuwat mili Jerman Tengah Rhine Valley (Rheintal), area kaendahan alam pinunjul. Nyatane, babagan saka kali mujur saka Mannheim ing sisih kidul kanggo koblenz ing sisih lor pamer sesawangan supaya biasa sing bagean gedhe, disebut minangka rhine Gorge (Rheinschlucht), wis ditetepake a Situs Warisan Donya UNESCO.

Thanks kanggo sawijining akeh kedaton lan kutha-kutha sajarah, babagan iki saka Rhine wis kanggo seniman abad dipengaruhi, penulis, lan komposer, lan mesthi salah siji saka Best rute Sepur Eropah sak mangsa panas.

Sepur dadi sadawaning kali Rhine lan marang Camping picturesque saka Jerman. Pèrèng Rocky karo anggur, kedaton lawas ing ndhuwur mau - sampeyan bisa mateni Sepur lan riko legendaris Lorelei rock in St. Goarshausen, kang mundhak 120 m sadhuwure Rhine. A tenan becik rute, nalika lelungan ing kutha-kutha Jerman iki ayu.

route: Cologne-Bonn-Koblenz-Bingen-Mainz

Duration: 185 km

Nalika kanggo pindhah: panas, tiba

 

Cologne to Trains Bonn

Bonn kanggo Trains Koblenz

Koblenz kanggo Trains Bingen

Bingen kanggo Trains Frankfurt

 

The Rauma Railway, Norway

The Rauma Railway dadi liyane lan liyane populer ing antarane turis, minangka dadi salah siji saka rute Sepur Best Eropah ing spring. A trip ing sepur iki ndadekke kowe cedhak karo alam biasa antarane Andalsnes lan Dombas.

Trip antarane Dombas lan Andalsnes punika 114 km lan njupuk 1 jam lan 40 menit. Sepur liwat 32 kreteg – kalebu Kylling Bridge misuwur, 59 meter ing kali Rauma – lan liwat liwat 6 Tunnel. Sepur wis windows gedhe, ngijini sampeyan kanggo mimpin bali lan seneng sesawangan banget. Sepur uga dadi sasi Trollveggen misuwur – tembok Troll, wall gunung jejeg paling Eropah.

Spring iku wektu paling apik kanggo miwiti arep. Sepur nganggo utamané alon liwat ayu sesawangan. Mandheg kanggo gambar ing Kylling Bridge lan déning tembok Troll, panuntun bakal menehi informasi liwat speaker, lan sampeyan uga bakal nampa brochure karo informasi bab highlights lelampahan.

route: Andalsnes-Dombas

Duration: 1.5 jam, 114 km

Nalika kanggo pindhah: Summer

 

 

Bernina Express, Swiss Italia

Bernina Express, Switzerland Train route

 

nyebrang Alps ing Bernina Express mesthi dadi rute Sepur Best Eropah kanggo ngunjungi Eropah! Sadawane dalan, ing Bernina Express nggulung Hollywood-gaya liwat Landwasser Viaduct 65-meter-dhuwur, struktur teken saka Rhaetian Railway lan situs Warisan Donya UNESCO.
Kabeh Sepur liwat liwat 55 Tunnel lan liwat 196 kreteg ing sawijining cara saka Chur kanggo Tirano. Lelungan wis dianggep kanggo pandelengan apik banget sak lelampahan, kaya kurva Montebello karo Tampilan massif Bernina, Glacier Morteratsch, telu lakes lej Pitschen, Lej Nair lan White Lake, ing Alp Grum lan Brusio Circular Viaduct. ing mangsa panas, lelampahan bisa lengkap saka Tirano kanggo Lugano numpak Bernina Express Bus.

route: Chur-Thusis-Tirano-Lugano

Duration: 4 jam, 123 km

Nalika kanggo pindhah: Summer

 

Chur kanggo Trains Thusis

 

Siap spring menyang Best rute Sepur Eropah? Simpen A Train bisa mbantu, karo pesenan cepet lan gampang karo ora ana Fees didhelikake! Apa breeze!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-european-train-routes/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)