(Last Updated On: 31/08/2019)

Sakali anjeun tos pangalaman kanyamanan di, genah tur kacida alusna umum lalampahan karéta, éta mulang hésé hirup tos rail. Utamana lamun urang nuju ngawangkong ngeunaan ruteu karéta Best Éropa dina waktu usum panas. A buana dipak kalawan ruteu endah, landscapes dramatis sarta surplus luar biasa maksud mun gawk di.

nyaeta lalampahan karéta ku tebih cara paling endah tur nyaman pikeun meunangkeun sabudeureun Éropa, tur aya sababaraha ruteu anu genuinely bakal niup pikiran anjeun, utamana dina mangsa usum panas!

 

Pangalusna karéta ruteu Éropa: Ngalatih des Pignes, Perancis

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

The Eurostar sarta kareta sejan garis ngenalkeun layanan langkung sering. jeung hotél wilujeng sumping datang di ongkos kaluar-puncak. Aya poé cerah glorious lamun anjeun tiasa gaduh inuman sarta malah tepung luar.

Manggihan kareta swasta ieu, anu pas dina paling éndah wewengkon di Perancis. Provence kasohor alam sarta landscapes picturesque, perjalanan memang mangrupakeun ide nu sae, jeung can tangtu salah sahiji Best ruteu karéta Éropa nyandak! On its way the karéta pas walungan, sasak, desa anca leutik kawas St Andre les Alpes na Entrevaux dugi tujuan akhir na - Digne les Bains - ibukota wilayah Alpes-de-Haute-Provence.

rute: Nice-Digne les Bains

waktu: 3 jam, 145 km

Nalika nepi ka balik: cinyusu, usum panas, labuh

 

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

Pangalusna karéta ruteu Éropa: Jawa barat Rhine Railway, Jérman

The West Rhine Railway, Germany

 

Rhine teu ngan hiji walungan paling geulis Éropa urang, tapi ogé salah sahiji waterways pangpentingna buana urang. Ieu ngalir sababaraha 1,320 kilometer ti Swiss sagala cara ka Walanda jeung Laut Kalér. Salah sahiji bagian anu paling pikaresepeun ti walungan perkasa ieu ngalir ngaliwatan Jerman urang Tengah Rhine Valley (Rheintal), hiji aréa kaéndahan alam beredar. Kanyataanna, nu manteng walungan gumelar ti Mannheim di kidul ka Koblenz di kalér boasts tetempoan jadi spektakuler anu mangrupa bagian badag, disebut salaku Rhine jurang (Rheinschlucht), geus ditunjuk nu Situs Warisan Dunya UNESCO.

Hatur nuhun ka na loba istana jeung kacamatan bersejarah, manteng ieu Rhine boga keur seniman abad dipangaruhan, pangarang, sarta komposer, tur geus pasti salah sahiji Best ruteu karéta Éropa salila usum panas.

karéta nu mana sapanjang walungan Rhine sarta mangka éta loka picturesque tina Jérman. Lamping taringgul sareng kebon anggur, istana heubeul dina luhureun éta - bisa turun karéta jeung nganjang nu legendaris Lorelei batu di St. Goarshausen, nu naék 120 m luhureun Rhine. A bener nice jalur, bari iinditan di kota Jerman geulis ieu.

rute: Cologne-Bonn-Koblenz-Bingen-Mainz

waktu: 185 km

Nalika nepi ka balik: usum panas, labuh

 

Cologne kana Kareta Bonn

Bonn kana Kareta Koblenz

Koblenz kana Kareta Bingen

Bingen kana Kareta Frankfurt

 

The Rauma Railway, Norwégia

The Rauma Railway janten beuki loba populer di kalangan wisatawan, sakumaha janten salah sahiji ruteu karéta Best Éropa di cinyusu. A lalampahan dina kareta api ieu brings Anjeun deukeut ka alam spektakuler antara Andalsnes na Dombas.

The lalampahan antara Dombas na Andalsnes nyaeta 114 km panjang jeung nyokot 1 jam jeung 40 menit. karéta nu pas 32 sasak – kaasup Kylling Sasak kawentar, 59 méter luhureun walungan Rauma – tur ngaliwatan 6 torowongan. karéta nu boga jandéla badag, ngamungkinkeun Anjeun pikeun lean deui ngarasakeun tetempoan megah. karéta ogé mana geus kaliwat Trollveggen kawentar – tembok ngakuna, témbok gunung jejeg pangluhurna Éropa urang.

Spring téh wayah pangalusna pikeun mimitian bade. karéta nu ngalir utamana slow ngaliwatan tetempoan geulis. Eta eureun pikeun gambar dina Kylling Sasak jeung ku témbok ngakuna, Buku anu bakal mere Anjeun inpo ngaliwatan speaker, anjeun ogé bakal nampa brosur kalayan informasi ngeunaan highlights perjalanan.

rute: Andalsnes-Dombas

waktu: 1.5 jam, 114 km

Nalika nepi ka balik: usum panas

 

 

Bernina Express, Swiss ka Italy

Bernina Express, Switzerland Train route

 

nyebrang Alps dina Bernina Express pasti nyaéta salah sahiji ruteu karéta Best Éropa nganjang Éropa! Sapanjang jalan, nu Bernina Express gulungan Hollywood-gaya ngaliwatan Landwasser Viaduct 65-méteran luhur, struktur signature tina Rhaetian Railway jeung situs Warisan Dunya UNESCO.
Sakabehna karéta nu ngaliwatan 55 torowongan tur leuwih 196 sasak di jalan na ti Chur mun Tirano. Travelers anu diolah pikeun wisata kacida alusna dina mangsa maranéhanana perjalanan, kawas kurva Montebello ku pintonan ti Massif Bernina, nu glacier Morteratsch, éta tilu situ lej Pitschen, Lej Nair Putih Lake, Sunan Gunung Jati Grum jeung Brusio Circular Viaduct. dina usum panas, perjalanan bisa diperpanjang ti Tirano mun Lugano numpak teh Bernina Express Beus.

rute: Chur-Thusis-Tirano-Lugano

waktu: 4 jam, 123 km

Nalika nepi ka balik: usum panas

 

Chur kana Kareta Thusis

 

Siap Spring kana Best ruteu karéta Éropa? Simpen A Train bisa mantuan Anjeun, kalawan booking gancang jeung gampang jeung NO waragad disumputkeun! Naon angin ngahiliwir a!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-european-train-routes/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)