Wacan Maca: 6 menit(Paling Keri Dianyari On: 06/11/2020)

Ah, Swiss, negara sing apik lan tentrem lungguh ing antarane Italia, France, lan Jerman. Perlu dikunjungi kanggo ndeleng sebabe Swiss kanthi peringkat terus dianggep minangka salah sawijining negara sing paling seneng ing saindenging jagad. Supaya apa sampeyan mikir nalika sampeyan mikir 'Swiss '? Aku ngiro-iro pucuk salju katutup, keju, lan coklat. Ana bakal kathah wektu kanggo coklat lan fondue ing Swiss Panjenengan vacay, nanging supaya manawa kanggo kalebu kabeh budaya, alam, lan highlights sajarah negara iki wis kanggo kurban. Saka Epic nitih Sepur lan gunung Treks kanggo arsitektur rahang-nempel, Swiss wis soko kanggo kurban saben jinis lelungan sak saben mangsa. Ayo break mudhun sawetara saka kudu-dos kanggo trip ke Swiss.

 

Travel dening Train

travel Train iku sawijining cara apik tenan kanggo ndeleng negara cilik. Nyewakake mobil lan dalan tripping bisa dadi wangun becike transportasi ing akèh negara, nanging lelungan kanthi Sepur ing Swiss iku sawijining pengalaman apik! Ing sepur sing resik, ing-wektu, lan lelungan liwat sawetara saka paling sesawangan narik ati ing donya. tambahan, sawetara saka rute Sepur isih duwe banget uga-wadi, sajarah Sepur montor sing bakal nggawe sampeyan aran kaya sampeyan ora ana ing film lawas! Sawetara rute paling misuwur nyakup Jungfraujoch, Line GoldenPass, lan Glacier Express. Sawetara iki rute sing klebu karo Eurail Pass, lan sawetara sing ora kurban discounts kanggo duwe Eurail Pass. Trains in Swiss ora tansah mirah, supaya planning advance sethitik bisa mbantu nyimpen sawetara francs, apa sing lelungan salib-negara utawa mung njupuk trip dina!

Basel kanggo Interlaken dening Sepur

Bern kanggo Disambung dening Sepur

Lucerne kanggo Disambung dening Sepur

Zurich kanggo Interlaken dening Sepur

 

Sinau kanggo ski

The Swiss Alps sing salah siji sing paling apik tujuan olahraga mangsa ing donya. Mikir dina ing lereng, lan bengi ditekuk munggah karo tuwung anget teh lan Bowl panas saka sayur sup cheesy. Yen saka iklim anget lan wis tau skied sadurunge, lelungan mangsa kaya iki bisa uga mung koyone kaya soko sampeyan ndeleng ing film. Sampeyan bisa sinau kanggo ski kapan ing gesang lan Swiss wis kathah resort sing sampurna kanggo pamula, piwulang ski lan bukit bunny. Akeh resorts malah kurban piwulang kanggo anak, nggawe Swiss Panggonan gedhe kanggo kulawargané kanggo pindhah ing lelungan ski!

Tiket Zurich kanggo St Moritz Train

Karcis Zermatt nganti St Moritz

Tiket Lyon menyang St Moritz

Tiket Basel to St Moritz

 

Dolan maring Caves:

Caves sing ora ing bab kawitan aku panginten kang nalika aku planning trip ke Swiss salah siji. Nanging, Swiss wis akeh gua ayu lan nyenengake kanggo ngunjungi, utamané sak sasi panas rodok anget.

Zurich nganti kaping Sepur Zermatt

Geneva nganti Zer Sepur kaping Sepur

Bern nganti kaping Sepur Zermatt

Lawang menyang Sepur Zermatt

 

Gruebisbalm Cave

guwa gedhe iki wis lake lan bale pesta nang sing bener bisa momot 400 wong lan disewa metu kanggo acara kayata mangan prasmanan, katelu, lan Pernikahan. Events ana fitur DJs, penari, lan musisi. Sampeyan bisa njupuk Sepur sajarah saka Vitznau kanggo panggonan unik. situs sing mung ing Jerman, nanging sampeyan bisa nggunakake Google Chrome kanggo mriksa situs web basa manca kanggo info lelungan sing luwih akeh - sampeyan bisa ngaktifake terjemahan otomatis!

 

St. seneng Beware

The St. Seneng gua tangan mudhun salah siji saka sistem guwa paling nyengsemaken ing negara. Open saka pisanan minggu saka Maret kanggo minggu pisanan Oktober, iki minangka panggonan sampurna kanggo individu utawa kelompok ngunjungi kulon Swiss ing sasi rodok anget taun. Sampeyan bisa disinau guwa piyambak, utawa nggabungake ing salah siji saka dipandu Tours sing kelakon ajeg sedina muput. Dogs olèh gabung ing guwa uga, nanging sampeyan bakal kudu tuku tiket mlebet wong! Klebu ing rega ngleboke (mung manungsa, nuwun) punika mlebet ing museum guwa St seneng, kang ora kekurangan sejarah, folklore, geology saka sistem guwa!

 

 

Titlis Glacier Cave

Iki siji kanggo sasi mangsa. gua Glacier, uga dikenal minangka es gua, arang iki diakses. A neng guwa otherworldy iki digawe saka es kuna iku kudu kanggo sapa waé skiing near Engelberg. Gerakan ing sandhangan mangsa anget lan traipse liwat biru-hued corridors guwa kang digawé saka es!

 

Dolan maring Salah A Museum Kind

Saben kutha utama wis Sajarah utawa museum ilmu sing apik tenan istirahat kutha lan dina udan. Nanging, sawetara tujuan saestu musium unik sing mung ora kudu kejawab. Wong teka saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi H.R ing. museum Geiger ing Gruyere.

H.R. Geiger iku artis Swiss misuwur sing uga dikenal ing saindhenging donya kanggo kriya macabre lan futuristic kang. Sampeyan bisa uga ngerti Gusti minangka artis sing nitahake kewan ing Alien movie. Yen seneng aneh, quirky gambar kacemplungaken dhewe ing Museum Geiger lan tindakake iku munggah karo cocktail ing Geiger tema bar nyimpen sabanjuré. Ora menowo karo seni kang? Njupuk demo virtual museum sadurunge kowe.

Lyon menyang Geneva Train kaping

Zurich nganti kaping Sepur Sepur

Kaping Sepur kanggo Paris

Lawang menyang Sepur Geneva

 

Nyenengi The Home of Fondue

Fondue punika salah siji ne abang lan putih paling misuwur kanggo metu saka Swiss, lan iki ora Laka. Wong wis mangan ilang keju saka pot komunal kanggo atusan taun ing Perancis-speaking sisih kulon Swiss. Nanging, ing taun 1930-an ing Swiss Keju Union gumregah dipasaraké sajian iki loro nasional lan internasional, ngumumake iku nasional sajian saka Swiss minangka cara kanggo ngedol overabundance negara kang keju. Lan kita padha bungah padha, kang ora seneng ilang keju lan roti? Masangake fondue karo garing anggur putih, lan manawa ora pindho dip!

Basel nganti Zurich Sepur kaping

Basel menyang Gene Sepur kaping

Basel kanggo kaping Sepur Interlaken

Basel nganti Bern Sepur kaping

 

Aja Lali About Chocolate ing

iku wektu kanggo nyata alesan sampeyan arep menyang Swiss – coklat ing! Swiss cukup misuwur kanggo coklat sawijining, lan sampeyan bisa nemokake coklat akeh ing sudhut dalan ing endi wae ing negara kasebut, Nanging, Zurich misuwur akeh Tours coklat sawijining. Ana tur coklat menyang pas karo saben anggaran! Sampeyan bisa njupuk dina Setu esuk mlaku-mlaku sing nggabungake sorotan kutha karo sawetara coklat sing paling apik ing kutha kasebut. Sampeyan bisa uga nyoba njupuk demo saka pabrik coklat cilik, lan pengalaman nggawe dhewe coklat Kotak. Kanggo kegiatan panas saestu mewah, njupuk coklat a demo dening prau menyang Lindt lan Sprungli pabrik.

Gabung kaping Zurich Sepur

Kaping Sepur kanggo Zurich

Bern nganti Zurich Sepur kaping

Kaping Sepur nganti Zurich Sepur

 

Menyang Top Eropah

ok, saiki sing wis kapenuhan munggah lan coklat lan keju, iku wektu kanggo njaluk obah maneh! Gunung-gunung Swiss ora mung kanggo ski mangsa! ana hikes panas narik ati sing bisa pindhah ing saindhenging nagari, nanging wilayah Jungfrau arep dhuwur munggah ing dhaftar ember Panjenengan. The Jungfraujoch iku gunung paling dhuwur ing Eropah ing 3,454 meter (~ 11.330 kaki) lan tampilan ora kudu kejawab. Ana dalan sepur sing bakal nggawa sampeyan ing saindenging taun yen sampeyan dudu pendaki gedhe, utawa sing dibukak sak mangsa. Yen sampeyan munggah kanggo tantangan mriksa metu sawetara iki rute ing wilayah. Akeh saka rute duwe perusahaan pangan lan wedang nggoleki ing sadawane dalan, supaya aja padha sumelang, sampeyan ora perlu kanggo iku atos!

 

Aja duwe lokasi favorit ing Swiss? Ayo kita ngerti lan Aja lali, website paling apik kanggo Supaya Trains karcis iku Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-experiences-switzerland-winter-summer/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)