(Paling Keri Dianyari On: 04/12/2019)

Ah, Swiss, negara ayu lan tentrem nestled mulyo antarane Italia, France, lan Jerman. Iku worth a neng kanggo ndeleng apa Swiss iki dirating terusan salah siji saka negara happiest ing donya. Supaya apa sampeyan mikir nalika sampeyan mikir 'Swiss '? Aku ngiro-iro pucuk snowcapped, keju, lan coklat. Ana bakal kathah wektu kanggo coklat lan fondue ing Swiss Panjenengan vacay, nanging supaya manawa kanggo kalebu kabeh budaya, alam, lan highlights sajarah negara iki wis kanggo kurban. Saka Epic nitih Sepur lan gunung Treks kanggo arsitektur rahang-nempel, Swiss wis soko kanggo kurban saben jinis lelungan sak saben mangsa. Ayo break mudhun sawetara saka kudu-dos kanggo trip ke Swiss.

 

Travel dening Train

travel Train iku sawijining cara apik tenan kanggo ndeleng negara cilik. Nyewakake mobil lan dalan tripping bisa dadi wangun becike transportasi ing akèh negara, nanging lelungan kanthi Sepur ing Swiss iku sawijining pengalaman apik! Ing sepur sing resik, ing-wektu, lan lelungan liwat sawetara saka paling sesawangan narik ati ing donya. tambahan, sawetara saka rute Sepur isih duwe banget uga-wadi, sajarah Sepur montor sing bakal nggawe sampeyan aran kaya sampeyan ora ana ing film lawas! Sawetara rute paling misuwur nyakup Jungfraujoch, Line GoldenPass, lan Glacier Express. Sawetara iki rute sing klebu karo Eurail Pass, lan sawetara sing ora kurban discounts kanggo duwe Eurail Pass. Trains in Swiss ora tansah mirah, supaya planning advance sethitik bisa mbantu nyimpen sawetara francs, apa sing lelungan salib-negara utawa mung njupuk trip dina!

Basel kanggo Trains Interlaken

Bern kanggo Trains Interlaken

Lucerne kanggo Trains Interlaken

Zurich kanggo Trains Interlaken

 

Sinau kanggo ski

The Swiss Alps sing salah siji sing paling apik tujuan olahraga mangsa ing donya. Mikir dina ing lereng, lan bengi ditekuk munggah karo tuwung anget teh lan Bowl panas saka sayur sup cheesy. Yen saka iklim anget lan wis tau skied sadurunge, lelungan mangsa kaya iki bisa uga mung koyone kaya soko sampeyan ndeleng ing film. Sampeyan bisa sinau kanggo ski kapan ing gesang lan Swiss wis kathah resort sing sampurna kanggo wiwitan, piwulang ski lan bukit bunny. Akeh resorts malah kurban piwulang kanggo anak, nggawe Swiss Panggonan gedhe kanggo kulawargané kanggo pindhah ing lelungan ski!

Zurich kanggo Trains St Moritz

Zermatt kanggo Trains St Moritz

Lyon kanggo Trains St Moritz

Basel kanggo Trains St Moritz

 

Dolan maring Caves:

Caves sing ora ing bab kawitan aku panginten kang nalika aku planning trip ke Swiss salah siji. Nanging, Swiss wis akeh gua ayu lan nyenengake kanggo ngunjungi, utamané sak sasi panas rodok anget.

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

Gruebisbalm Cave

guwa gedhe iki wis lake lan bale pesta nang sing bener bisa momot 400 wong lan disewa metu kanggo acara kayata mangan prasmanan, katelu, lan Pernikahan. Events ana fitur DJs, penari, lan musisi. Sampeyan bisa njupuk Sepur sajarah saka Vitznau kanggo panggonan unik. situs sing mung ing Jerman, nanging sampeyan bisa nggunakake Google Chrome kanggo mriksa metu situs basa manca liyane info travel - sampeyan bisa nguripake kanthi otomatis!

 

St. seneng Beware

The St. Seneng gua tangan mudhun salah siji saka sistem guwa paling nyengsemaken ing negara. Open saka pisanan minggu saka Maret kanggo minggu pisanan Oktober, iki minangka panggonan sampurna kanggo individu utawa kelompok ngunjungi kulon Swiss ing sasi rodok anget taun. Sampeyan bisa disinau guwa piyambak, utawa nggabungake ing salah siji saka dipandu Tours sing kelakon ajeg sedina muput. Dogs olèh gabung ing guwa uga, nanging sampeyan bakal kudu tuku tiket mlebet wong! Klebu ing rega ngleboke (mung manungsa, nuwun) punika mlebet ing museum guwa St seneng, kang ora kekurangan sejarah, folklore, geology saka sistem guwa!

Swiss: Giessbach Falls lan seneng Caves

 

Titlis Glacier Cave

Iki siji kanggo sasi mangsa. gua Glacier, uga dikenal minangka es gua, arang iki diakses. A neng guwa otherworldy iki digawe saka es kuna iku kudu kanggo sapa waé skiing near Engelberg. Gerakan ing sandhangan mangsa anget lan traipse liwat biru-hued corridors guwa kang digawé saka es!

 

Dolan maring Salah A Museum Kind

Saben kutha utama wis Sajarah utawa museum ilmu kang apik tenan kanggo ngilangi kutha lan dina udan. Nanging, sawetara tujuan saestu musium unik sing mung ora kudu kejawab. Wong teka saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi H.R ing. museum Geiger ing Gruyere.

H.R. Geiger iku artis Swiss misuwur sing uga dikenal ing saindhenging donya kanggo kriya macabre lan futuristic kang. Sampeyan bisa uga ngerti Gusti minangka artis sing nitahake kewan ing Alien movie. Yen seneng aneh, quirky gambar kacemplungaken dhewe ing Museum Geiger lan tindakake iku munggah karo cocktail ing Geiger tema bar nyimpen sabanjuré. Ora menowo karo seni kang? Njupuk demo virtual museum sadurunge kowe.

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Lucerne kanggo Trains Geneva

 

Nyenengi The Home of Fondue

Fondue punika salah siji ne abang lan putih paling misuwur kanggo metu saka Swiss, lan iki ora Laka. Wong wis mangan ilang keju saka pot komunal kanggo atusan taun ing Perancis-speaking sisih kulon Swiss. Nanging, ing taun 1930-an ing Swiss Keju Union gumregah dipasaraké sajian iki loro nasional lan internasional, ngumumake iku nasional sajian saka Swiss minangka cara kanggo ngedol overabundance negara kang keju. Lan kita padha bungah padha, kang ora seneng ilang keju lan roti? Masangake fondue karo garing anggur putih, lan manawa ora pindho dip!

Basel kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Trains Geneva

Basel kanggo Trains Interlaken

Basel kanggo Trains Bern

 

Aja Lali About Chocolate ing

ok, iku wektu kanggo nyata alesan sing arep Swiss-coklat! Swiss cukup misuwur kanggo coklat sawijining, lan sampeyan bisa nemokake akeh chocolatiers kemewahan ing pojok-pojoking lurung nang endi wae ing negara, Nanging, Zurich misuwur akeh Tours coklat sawijining. Ana demo coklat pas saben budget! Sampeyan bisa njupuk ana esuk demo lumampah kang nggabungke highlights kutha karo sawetara saka coklat paling apik ing kutha. Sampeyan bisa uga nyoba njupuk demo saka pabrik coklat cilik, lan pengalaman nggawe dhewe coklat Kotak. Kanggo kegiatan panas saestu mewah, njupuk coklat a demo dening prau menyang Lindt lan Sprungli pabrik.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

Menyang Top Eropah

ok, saiki sing wis kapenuhan munggah lan coklat lan keju, iku wektu kanggo njaluk obah maneh! Gunung-gunung Swiss ora mung kanggo ski mangsa! ana hikes panas narik ati sing bisa pindhah ing saindhenging nagari, nanging wilayah Jungfrau arep dhuwur munggah ing dhaftar ember Panjenengan. The Jungfraujoch iku gunung paling dhuwur ing Eropah ing 3,454 meter (~ 11.330 kaki) lan tampilan ora kudu kejawab. Ana railway sing bakal nggawa sampeyan ana babak taun yen sampeyan ora hiker amba, utawa sing dibukak sak mangsa. Yen sampeyan munggah kanggo tantangan mriksa metu sawetara iki rute ing wilayah. Akeh saka rute duwe perusahaan pangan lan wedang nggoleki ing sadawane dalan, supaya aja padha sumelang, sampeyan ora perlu kanggo iku atos!

 

Aja duwe lokasi favorit ing Swiss? Ayo kita ngerti lan Aja lali, website paling apik kanggo Supaya Trains karcis iku Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-experiences-switzerland-winter-summer/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)