(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/10/2020)

ah, Swiss, nagara anu saé sareng damai dumuk nyaman antara Itali, Perancis, jeung Jérman. Éta patut neng ningali naha Swiss anu dipeunteun konsistén salah sahiji nagara sadunya. Sangkan naon anu anjeun mikir mun anjeun pikir 'Swiss '? Kuring keur guessing puncak salju capped, kiju, na coklat. Bakal aya nyatu waktu keur coklat na fondue on Swiss Anjeun vacay, tapi pastikeun pikeun ngawengku sakabéh budaya, asli, sarta highlights sajarah nagara ieu geus nawarkeun. Ti epik rides karéta jeung gunung treks kana arsitéktur rahang-muterna, Swiss boga hal nawarkeun unggal jenis ti traveler salila unggal usum. Hayu urang ngarecah sababaraha must-dos keur anjeun lalampahan ka Swiss.

 

Travel ku Train

perjalanan karéta mangrupa cara endah ningali nagara leutik ieu. Renting mobil a jeung jalan tripping tiasa janten formulir hade angkutan di loba nagara, tapi iinditan ku karéta di Swiss mangrupa pangalaman iconic! Kareta anu beresih, dina waktosna, sarta ngarambat ngaliwatan sababaraha paling tetempoan breathtaking di dunya. Sajaba, sababaraha ruteu karéta kénéh mibanda kacida alusna-dilestarikan, bersejarah karéta mobil anu bakal make aran kawas anjeun dina pilem heubeul! Sababaraha ruteu kawentar kaasup Jungfraujoch, Jalur GoldenPass, jeung glacier Express. Sababaraha ieu ruteu anu kaasup jeung Eurail Pass, jeung sababaraha anu moal nawiskeun diskon mun Panyekel Eurail Pass. Karéta di Swiss teu salawasna mirah, jadi hiji tata sateuacanna saeutik bisa ngabantu anjeun simpen sababaraha Francs, naha anjeun iinditan cross-nagara atawa ngan nyokot lalampahan dinten!

Basel ka Dipasang ku Train

Bern pikeun Dipasang ku Train

Lucerne pikeun Dipasang ku Train

Zurich ka Dipasang ku Train

 

Diajar ski

Swiss Alps mangrupakeun salah sahiji anu pang iconic maksud olahraga usum di dunya. Pikir poé dina lamping, jeung peuting curled up kalawan cangkir haneut tea jeung mangkok panas tina sup cheesy. Mun anjeun ti iklim haneut tur geus pernah skied sateuacan, lalampahan mangsa kawas kieu bisa ngan sigana kawas hal nu katingali dina pilem. Anjeun tiasa diajar ski kapan dina kahirupan anjeun sarta Swiss boga nyatu resorts éta sampurna pikeun pamula, kalawan palajaran ski jeung pasir Bunny. Loba resorts malah nawiskeun Palajaran keur barudak, nyieun Swiss a tempat hébat pikeun kulawarga pikeun balik kana lalampahan ski!

Tiket Zurich ka St Moritz Train

Tiket tiket Tiket pikeun Zermatt ka St Moritz

Tiket Lyon ka St Moritz Train

Tiket Basel ka St Moritz Train

 

mangga buka guha:

guha anu teu hal kahiji I panginten lamun kuring perencanaan lalampahan ka Swiss boh. Sanajan, Swiss boga loba guha geulis tur intriguing nganjang, utamana dina mangsa sasih panas warmer.

Zurich pikeun waktos Train Zérmat

Jenéwa ka Zermatt Train waktos

Bern ka waktos Sepur Zermatt

Lucerne pikeun Zermatt Train waktos

 

Gruebisbalm Gua

guha gede badag ieu mangrupa dano jeung aula banquet jero éta sabenerna bisa nampung ngeunaan 400 jalma sarta jadi disewa kaluar pikeun acara kayaning dinners Tambaksari, pihak, sarta weddings. Acara aya fitur DJs, penari, sarta musisi. Anjeun tiasa nyandak hiji karéta bersejarah ti Vitznau ka tujuan unik. ramatloka nyéta ukur di Jerman, Tapi anjeun bisa make Google Chrome kana pariksa kaluar situs web basa deungeun pikeun leuwih info perjalanan - anjeun tiasa ngahurungkeun tarjamah otomatis!

 

st. senang Awas

The St. Beatus guha téh turun tangan salah sahiji sistem guha paling impressive di nagara. Buka ti mimiti minggu ti Maret ka minggu kahiji Oktober, ieu téh tujuan sampurna pikeun individu atawa kelompok ngadatangan barat Swiss dina bulan warmer taun. Anjeun tiasa neuleuman guha nu nyalira, atanapi gabung di palih salah sahiji dipandu tur anu lumangsung rutin sapopoe. Anjing téh wilujeng sumping ka gabung anjeun guha ogé, Tapi anjeun bakal kedah mésér hiji tikét lawang pikeun aranjeunna! Kaasup dina harga lawang (ukur keur manusa, punten) nyaeta pangakuan kana musium guha St Beatus, nu bakal ngajarkeun maneh sajarah nu, carita rakyat, tur géologi ngeunaan sistem guha!

 

 

Titlis glacier Gua

salah ieu téh keur bulan usum. guha glacier, ogé katelah és guha, jarang ieu diaksés. A nganjang ka guha otherworldy ieu dijieun tina és kuna nyaéta a must pikeun saha ski deukeut Engelberg. Kebat nepi di baju usum warmest anjeun sarta traipse ngaliwatan biru-hued koridor nu guha urang dijieun sagemblengna tina és!

 

Didatangan Salah sahiji A Museum Jenis

Unggal kota utama ngabogaan sajarah atanapi musium ilmiah anu hebat pisan kota istirahat sareng hujan. Sanajan, sababaraha maksud gaduh sabenerna museum unik yén cukup teu kudu lasut. Jalma datang ti sakuliah dunya nepi ka didatangan ku H.R nu. musium Geiger di Gruyere.

H.R. Geiger nyaéta artis Swiss nu kawentar anu ogé dipikawanoh di sakuliah dunya keur karya seni macabre tur futuristik na. Anjeun bisa nyaho manehna salaku seniman anu nyiptakeun mahluk di Alien pilem. Mun anjeun resep aneh, quirky seni neuleumkeun diri di Museum Geiger tur turutan eta up ku cocktail di Geiger themed bar toko hareup. Teu wawuh jeung seni na? Candak tur virtual tina musium samemeh indit.

Lyon ka Genéi Train

Zurich pikeun waktos Train Zurich

Paris ka waktos Train Train

Lucerne pikeun waktos Geneva Train

 

Indulge dina The Imah tina Fondue

Fondue nyaeta salah sahiji masakan kawentar datangna agama luar ka Swiss, na ieu téh henteu kacilakaan. Jalma geus dahar kéju dilebur tina pot komunal pikeun ratusan taun di Perancis-diomongkeun bagian kulon Swiss. Sanajan, dina 1930-an Swiss Kéju Uni aggressively dipasarkan piring duanana nasional tur internasional, announcing eta wewengkon plato nasional Swiss salaku jalan ka ngajual overabundance nagara urang tina kiju. Sarta kami bungah maranehna, anu teu resep kéju dilebur jeung roti? Masangkeun fondue Anjeun sareng garing anggur bodas, tur pastikeun teu ganda dip!

Basel ka Zurich Karéta kali

Basel ka waktos Train Geneva

Basel ka Interlaken Train waktos

Basel ka Bern Train waktos

 

Ulah Poho Ngeunaan Coklat éta

éta waktu keur asli alesan anjeun badé ka Swiss – cikopi! Swiss anu cukup kasohor coklat na, tur anjeun tiasa manggihan loba chocolatiers méwah di juru jalan mana bae di nagara, kumaha oge, Zurich kasohor loba tur coklat na. Aya wisata coklat ka pas unggal anggaran! Anjeun tiasa nyandak Saptu isuk wisata leumpang nu ngagabungkeun highlights kota kalawan ditambahan chocolates pangalusna di kota. Anjeun bisa coba nyokot wisata di pabrik coklat leutik, jeung pangalaman nyieun sorangan Batang cokelat. Pikeun kagiatan panas sabenerna mewah, nyandak coklat a wisata ku kapal kana Lindt na Sprungli pabrik.

Dipasangkeun ka Zurich Train waktos

Lucerne pikeun Zurich Train Train waktos

Bern ka Zurich Train waktos

Jenéwa ka Zurich Train waktos

 

Buka Top Éropa

OKÉ, ayeuna nu geus kaeusi nepi na coklat jeung kéju, éta waktu pikeun meunangkeun pindah deui! Gunung Swiss teu sakadar keur ski usum! Nyaéta hikes panas breathtaking nu bisa balik kana sagala sabudeureun nagara, Tapi wewengkon Jungfrau kedah tinggi nepi dina daptar LIPI Anjeun. The Jungfraujoch nyaéta titik pangluhurna di Éropa dina 3,454 méter (~ 11.330 suku) sarta nempo teu kudu lasut. Aya kareta api nu bakal mawa anjeun aya babak sataun lamun henteu a leumpang badag, atawa anjeun didatangan salila usum tiis. Mun anjeun nepi keur tangtangan pariksa kaluar sababaraha ieu ruteu di wilayah Jawa Barat. Loba ruteu gaduh establishments dahareun jeung inuman rupa sapanjang jalan, sangkan ulah salempang, Anjeun moal kudu eta kasar!

 

Dupi anjeun ngagaduhan lokasi favorit di Swiss? Hayu urang nyaho tur Ulah hilap, website pangalusna pikeun Urutan karéta tiket nya Simpen A Train

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-experiences-switzerland-winter-summer/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)