(Paling Keri Dianyari On: 02/08/2019)

Ana ora butuh wisata nemen ing Eropah. golek Adrenaline lan penyayang olahraga nemen bisa pengalaman macem-macem Eropah tujuan karo sawetara saka sudhut aktivitas. Yen sampeyan lagi pemikiran carane njaluk ana dening Sepur, kita wis dijamin, banget! Kene njupuk kita ndhuwur kanggo ing paling wisata nemen ing Eropah:

 

Extreme Attractions paling apik ing Eropah – Innsbruck, Austria

Kanggo dina adrenaline-bek, katon ora luwih saka Innsbruck ing Austria. Wonten kathah barang-barang apa, apa sampeyan lagi looking for tenang utawa kasenengan. nalika akeh turis menyang Innsbruck sabenere amarga saka katon sawijining idyllic, wis luwih akèh kanggo kurban. Sampeyan bisa nemu kulo bobsleigh ing Olympiaworld, njupuk bungee jumping mati europabrücke utawa pindhah ski. Alam punika narik ati, karo views sing apik tenan. Apa wae sing milih kanggo nindakake ing Innsbruck, siji bab iku kanggo manawa - sampeyan ora bakal bosen. Lan sampeyan bisa kanthi gampang tekan kanthi Sepur. Iku nyambung liyane Austria lan utama pusat alur Eropah.

Munich kanggo Trains Innsbruck

Salzburg kanggo Trains Innsbruck

Oberstdorf kanggo Trains Innsbruck

Graz to Trains Innsbruck

 

Extreme bahasa Interlaken, Swiss

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Swiss bisa uga ora negara pisanan sampeyan mikir nalika subyek Wisata Best Extreme ing Eropah. Nanging, penampilan mesthi bisa dadi Kinanthi. Interlaken dianggep dadi salah siji saka hot spot Perdana kanggo olahraga nemen ing Eropah. Iku wilayah ayu kanthi dilengkapi kanggo gawe marem bayangan saka wong sing ngudi adrenaline. Sawetara aktivitas ing Interlaken sing paragliding, Kayaking, bungee jumping, lan Canyoning. sik njongko Swiss punika diakses dening Sepur, minangka ana rute saka negara-negara tanggané lan kutha ing Eropah.

Basel kanggo Trains Interlaken

Bern kanggo Trains Interlaken

Lucerne kanggo Trains Interlaken

Zurich kanggo Trains Interlaken

 

Wisata ing Le Marche, Italia

Eastern Italia biasane dikenal kanggo sawijining gambar, budaya lan kamulyan Culinary. isih, ajining diri iki ora ateges ana apa-apa liya kanggo wilayah ayu. Le Marche misuwur siji alesan unik lan sing ora dikarepke. Iku katon gedhe nalika mlumpat metu saka bidang kloter nduwure. skydivers Experienced ngerti iki, nanging Le Marche uga panggonan kang gedhe kanggo nyoba metu Extreme bahasa Eropa lan utamané skydiving pisanan. Yen iki muni macem kanggo sampeyan, sampeyan bisa njupuk penake, Sepur apik numpang liwat Italia kanggo Le Marche.

Florence kanggo Trains Macerata

Florence kanggo Trains Jesi

Roma kanggo Trains Ancona

Roma kanggo Trains Pesaro

Extreme ing Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Arupa puncak paling dhuwur ing kabeh Eropah, Mont Blanc wis mesthi kepincut padha supaya nuduhake sawijining pengunjung. Mundak nganti tekan pucuk ora kanggo Mesem saka jantung, kang kok turis seeking sensai tresna iku dadi luwih. Mont Blanc janjinipun ngulandara, sesawangan serem lan narik ati, lan nindakake tantangan ora kabeh wong bisa ketemu. Iku sampurna vacation Panggonan kanggo wong-wong sing looking for wisata nemen ing Eropah. Lan yen sampeyan ora ana ing swasana ati kanggo climbing, sampeyan isih bisa nemu Mont Blanc liwat paragliding. Utawa, njelajah siti ing salah siji saka akeh Treks dipandu sing populer ing wilayah. Sampeyan bisa tekan kutha Chamonix dening Sepur lan banjur travel kanggo Mont Blanc numpak Mont Blanc Express.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

Sing looking kanggo sabanjuré adrenaline-nepsu Extreme Attractions ing Eropah?

Katon ora luwih saka iki attractions nemen. Kabeh iki lokasi sing gampang diakses dening Sepur, Kabeh duwe do Book Tiket Panjenengan lan rencana trip!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-extreme-attractions-in-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane