(Last Updated On: 02/08/2019)

Aya kakurangan atraksi ekstrim di Éropa. seekers adrenaline sarta pencinta olahraga ekstrim tiasa pangalaman rupa Éropa maksud ku rupa-rupa kagiatan. Lamun nuju wondering kumaha meunang aya ku karéta, kami geus anjeun katutupan, oge! Di dieu nyokot luhureun urang keur pangalusna atraksi ekstrim di Éropa:

 

Ekstrim Obyek pangalusna di Éropa – Innsbruck, Austria

Pikeun hiji dinten adrenaline-ngalarti, kasampak aya salajengna ti Innsbruck di Austria. Aya nyatu hal pikeun ngalakukeun, naha nu ditéang tranquility atawa pikagumbiraeun. bari seueur wisatawan buka Innsbruck persis kusabab penampilan idyllic na, mibanda leuwih pisan nawarkeun. Anjeun tiasa ngalaman numpak bobsleigh di Olympiaworld, nyandak hiji bungee luncat kaluar europabrücke atawa buka ameng ski. Alam geus breathtaking, jeung pintonan anu endah. Naon anjeun milih do di Innsbruck, hiji hal nu pasti - anjeun moal janten bosen. Sarta anjeun bisa kalayan gampang ngahontal eta ku karéta. Ieu nyambung ka sesa Austria sarta utama lianna hubs rail Éropa.

Munich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Oberstdorf kana Kareta Innsbruck

Graz kana Kareta Innsbruck

 

Ekstrim Obyek di Interlaken, Swiss

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Swiss bisa jadi nagara munggaran nu mikir lamun subjek teh Obyek Best ekstrim di Éropa. Sanajan, appearances kahiji pasti tiasa nyasabkeun. Interlaken nu dianggap salah sahiji hotspot perdana pikeun olahraga ekstrim di Éropa. Ieu wewengkon geulis pinuh dilengkepan jeung nyugemakeun imajinasi hiji seeker adrenaline. Sababaraha kagiatan di Interlaken anu paragliding, arung jeram, bungee luncat, sarta canyoning. ngahontal Swiss mangrupa bisa diasupan ku karéta, sakumaha aya ruteu ti nagara tatangga jeung kota di Éropa.

Basel kana Kareta Interlaken

Bern kana Kareta Interlaken

Lucerne kana Kareta Interlaken

Zurich ka Kareta Interlaken

 

Obyek di Le Marche, Itali

sabeulah wetan Itali ieu lolobana dipikawanoh pikeun seni na, budaya jeung keajaiban kuliner. masih, reputasi ieu teu hartosna yén aya nanaon lain jeung wilayah geulis kieu. Le Marche téh kawentar pikeun hiji alesan unik tur kaduga. Sigana hébat mun anjeun luncat kaluar tina hiji pesawat ngapung ngaajulan. skydivers ngalaman nyaho ieu, tapi Le Marche oge tempat gede pikeun nyobaan kaluar ekstrim Obyek di Éropa sarta hususna terjun payung pikeun kahiji kalina. Upami ieu hurung seru ka anjeun, Anjeun tiasa nyandak hiji pikaresepeun, karéta endah numpang liwat Italia kana Le Marche.

Florence kana Kareta Macerata

Florence kana Kareta Jesi

Roma pikeun Kareta Ancona

Roma pikeun Kareta Pesaro

Ekstrim di Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Salaku punclut pangluhurna di sakabéh Éropa, Mont Blanc geus salawasna katarik babagi adil na nu datang. The nanjak ka puncak éta henteu keur suri jantung, naha nu mangrupa wisatawan néangan thrill a cinta eta jadi loba. Mont Blanc janji petualangan, tetempoan dramatis sarta breathtaking, sarta eta penah tantangan teu dulur bisa minuhan. Téh mangrupa sampurna pere nempatkeun pikeun maranéhanana anu keur néangan atraksi ekstrim di Éropa. Tur upami Anjeun salah geus teu dina haté pikeun climbing, anjeun masih bisa ngalaman Mont Blanc ngaliwatan paragliding. Alternatipna, ngajalajah glacier dina salah sahiji loba treks dipandu anu populér di wewengkon. Anjeun tiasa ngahontal kota Chamonix ku karéta lajeng perjalanan mun Mont Blanc numpak teh Mont Blanc Express.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

Anjeun pilari hareup adrenaline-kaeusi ekstrim Obyek anjeun di Éropa?

Tingali euweuh salajengna ti ieu atraksi ekstrim. Sakabéh lokasi ieu gampang diakses ku karéta, Kabéh geus maneh mun geus Buku Tiket anjeun jeung rencana lalampahan anjeun!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-extreme-attractions-in-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih