(Paling Keri Dianyari On: 28/08/2020)

Kedaton abad pertengahan, anggur, mujur nengen narik ati, mung sawetara perkara sing nggawe Eropa sampurna kanggo liburan musim gugur. Saben kutha Eropa duwe pesona, nanging tujuan ing kita 10 Rampung ngaso paling apik ing dhaptar Eropa yaiku sawetara sing paling akeh ayu panggonan.

Éropah dadi nggumunake ing musim gugur nalika wit lan bukit dicet nganggo warna oranye sing padhang, abang geni, lan kuning. Ing pungkasan Oktober, ana pirang-pirang wong sing lagi nggegirisi, lan iki tegese sampeyan bakal bisa ndeleng tampilan sampeyan dhewe. Tiba minangka wektu sing apik kanggo lelungan amarga hotel lan rega lelungan mudhun kanthi signifikan.

Gampang lan nyaman lelungan menyang kabeh papan sing apik tenan ing dhaptar kita kanthi kereta api. Saka lembah Loire ing Prancis nganti Luksemburg, lelungan sepur sampurna kanggo ngrencanakake liburan musim gugur sing paling dielingake ing Eropa sing kudu sampeyan lakoni.

 

1. Paketan Plancongan ing Umbria, Italia

Nalika akeh seneng Tuscany kanggo liburan musim gugur ing Eropah, wilayah Umbria ing Italia kanthi luwih apike lan salah sawijining tujuan perjalanan sing paling tiba ing Eropa lan Italia.

Gampang diakses nganggo kereta api saka Roma, Umbria nawakake akeh wong sing murah lan rega akomodasi sing murah ing Italia. Ing pungkasan September nganti Oktober, you can enjoy the white truffle and new wine festival in towns like Gubbio. uga, sampeyan bisa pindhah menyang Perugia kanggo festival Eurochocolate taunan. dadi, Umbria kabeh arep ngombe dhewe ing mujur nengen sing apik, nikmati panganan lan anggur sing paling apik sajrone musim gugur sampeyan ing Eropa. Sajrone lelungan cendhak utawa dawa, sampeyan manggon ing papan sing kaya poskol romantis, ing salah sawijining papan liburan musim gugur sing paling apik ing Eropa.

Tiket Florence kanggo Orvieto

Tiket Tiket tiket Siena ke Orvieto

Tiket-tiket Arezzo ke Orvieto

Tiket Perugia ke Orvieto

 

Umbria, Italy

 

2. Cinque Terre, Italia

Foto online ora tumindak adil karo Cinque Terre gaib wilayah ing Italia. Omah-omah sing warni ing ndhuwur bukit, diubengi kebon anggur, restoran lokal, lan tilase, kabeh nggawe wilayah iki minangka tujuan lelungan musim gugur sing apik banget ing Eropa. Bioskop Terre kasusun saka 8 desa cilik lan kereta api sepur nyambung kabeh. Iki ndadekake gampang kanggo ngunjungi saben desa ing desa 2-3 dina yen sampeyan cendhak ing wektu. Apa sing bisa luwih apik tinimbang mandheg sepur ing salah sawijining papan sing paling apik ing Eropa nalika musim gugur?

Cinque Terre biasane dadi musim panas kanggo pesisir lan banyu murni. Nanging, iku luwih becik kanggo ngunjungi musim gugur, amarga lurung-lurung sing sempit cukup kosong saka turis. Mulane, nalika umume restoran wis ditutup, sampeyan isih bisa nemokake bar sing mbukak ing segara lan nggumunake tampilan kasebut kanthi tentrem.

Sampeyan bisa nglampahi 4 dina njajahi desa lan ngenteni akhir minggu suwene ing kutha La Spezia, titik wiwitan kanggo lelungan sepur ing Cinque Terre. Saka La Spezia, sampeyan olahraga perjalanan menyang desa liya sing dipilih.

Tiket La Spezia menyang Manarola

Tiket Riomaggiore menyang Manarola

Tiket Sarzana menyang Manarola

Tiket Levanto menyang Manarola

 

Cinque Terre Italy at sunset

 

3. Lake Lugano, Swiss

Banyu pirus nyebar, omah kanthi warna terracotta, Danau Lugano ing Swiss minangka salah sawijining tujuan lelungan paling gugur ing Eropa. Swiss akeh papan sing nggumunake kanggo liburan musim gugur sing ora dilalekake ing Eropa lan Lugano minangka salah sawijining permata makutha Swiss.

Suhu isih anget ing pertengahan Oktober, saengga sampeyan bisa lungguh ing pinggir tlaga kanthi segelas anggur saka kebon anggur utawa ngrasakake pari polenta ing festival musim tradisional. Yen sampeyan pengin nambah kasenengan lan petualangan kanggo liburan musim gugur sampeyan ing Eropa, you can hike up Monte Bre. Pamrih saka pucuk kasebut minangka tampilan sing apik ing Teluk Lugano.

Old Town Lugano nduweni omah-omah kutha sing warni, 10 alun-alun, lan dalan blanja mewah Via Nessa. Ing ngisor baris, Tlaga Lugano sampurna kanggo lelungan sing apik lan alam sing apik. Tlaga Lugano apik banget kanggo akhir minggu cendhak santai utawa liburan ing Eropa.

Sampeyan bisa kanthi gampang lelungan menyang sendhang Lugano kanthi kereta api saka Milan Central sajrone luwih saka siji jam. Sepur sepur saben jam saka stasiun sepur Milan.

Tiket Intlaken menyang Zurich

Karcis Lucerne menyang Zurich

Tiket Lugano nganti Zurich

Karcis Geneva menyang Zurich

 

lugano countryside

 

4. Paketan Plancongan ing Hannover, Jerman

Hannover minangka kutha sing paling underrated ing Jerman, nanging minangka salah sawijining tujuan paling apik kanggo liburan musim gugur ing Eropah. Kutha sing apik iki minangka papan sing akeh taman, kaping pindho ukuran Central Park ing New York. Ancient oak trees and a tasik ayu ana ing latar taman, Becik kanggo jalan-jalan lan malem sore ing musim gugur.

Kutha Old Marktplatz lan menara jam minangka titik wiwitan sing apik kanggo nemokake arsitektur Gotik. Sampeyan bisa terus menyang Hall New Town sing nyengsemaken, struktur kaya kraton-gedhe sing ndeleng tlaga. Wit-witan lan wit ijo ngubengi istana agung lan ngrampungake swasana sing megah lan tampilan warna warna emas.

Hannover minangka salah sawijining permata Jerman lan ora luwih apik nalika musim gugur. Yen sampeyan ngrancang liburan musim gugur menyang Eropa, banjur Hannover minangka tujuan wisata sing cocog. Ora akeh turis sing nemokake sihir kasebut, supaya, sampeyan bisa dadi sing pertama duwe wektu urip ing kutha.

Tiket Bremen menyang Amsterdam

Tiket Hannover menyang Amsterdam

Bielefeld menyang karcis Amsterdam

Tiket Hamburg menyang Amsterdam

 

 

5. Alps Bavarian lan alas Ireng, Jerman

Alas Ireng lan Bavarian Alps minangka pilihan populer kanggo liburan kulawarga tiba ing Eropa. Wilayah sing apik banget ing Jerman iki minangka salah sawijining tujuan lelungan sing paling apik ing Jerman.

Yen sampeyan sepur sepur ing salah sawijining desa sing indah, sampeyan bakal langsung rumangsa yen sampeyan langsung menyang crita Brothers Grimm. Tlaga sing nggumunke, curug Triberg, lembah ijo, kebon anggur lan liburan sing ora dilalekake ing Eropa.

Godhong godhong ganti warna dadi nada emas, nalika ing latar mburi ana gunung sing ana salju sing salju. Santai ing lemari kayu sawise kenaikan ing Alps minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake. Sampeyan uga bisa ngunjungi salah sawijining 25 kedaton ing wilayah kasebut lan Neuschwanstein Castle minangka istana sing luar biasa kanggo njelajah liburan musim gugur sampeyan ing Eropa.

Tiket Offenburg menyang Freiburg

Tiket Stuttgart kanggo Freiburg

Tiket Leipzig menyang Freiburg

Tiket Nuremberg menyang Freiburg

 

The Bavarian Alps And The Black Forest, Germany

 

6. Paketan Plancongan ing Ahornboden, Austria

Rissbachtal Valley lan Karwendel Alpine Park, minangka tujuan wisata sing apik banget ing Austria kanggo liburan musim gugur. Terrain Alpine Ahornboden duwe 2,000 wit Sycamore-Maple taun-lawas katon nggumunake klambi emas lan oranye. Alam lan gunung nggawe pemandangan sing hebat banget kanggo tujuan perjalanan sing tiba ing Eropa.

Wilayah iki ing Tyrol disaranake banget kanggo bikers gunung lan walkers sing wis pengalaman. ing Taman Nasional nduwe akeh undhak-undhakan lan tilase ing antarane gunung gamping kanggo liburan sing ora iso dilupakan ing Eropa.

Salzburg mung 3 jam adoh saka Ahornboden nganggo kereta api, kalebu pindhah. Saliyane, ana tawaran hotel lan akomodasi sing apik ing Grosser Ahornboden sajrone musim.

Tiket Salzburg menyang Wina

Karcis Munich menyang Wina

Tiket Graz menyang Wina

Tiket Prague kanggo Wina

 

Fall Vacation In Ahornboden, Austria

 

7. Tiba Liburan ing Lembah Loire, France

The Loire Lembah ana ing wilayah anggur Prancis. Iki ateges wujude 185,000 hektar anggur surem ing akhir wulan Oktober. Pramila minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo ngunjungi ing Eropa lan tujuan plancongan liburan musim gugur sing apik banget.

Nalika akeh njupuk perjalanan dina saka Paris, dianjurake supaya sampeyan nginep akhir minggu suwene ing Loire Valley kanggo ngerteni sihir lan kaendahane. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngunjungi siji utawa loro istana sing apik tenan ing lembah, kayata Chateau de Chambord. Ana sing ngarani kastil sing luar biasa iki dirancang dening De Vinci dhewe.

ing Bèntèng Chambord punika 2 hours south of Paris and you can train travel from Paris Austerlitz to Blois-Chambord. Within an hour and a half, sampeyan bakal ngembara kedhaton sing ayu.

Karcis Paris kanggo Strasbourg

Tiket Strasbourg ing Luxembourg

Tiket Nancy ke Strasbourg

Tiket Basel nganti Strasbourg

 

8. Bordeaux, France

Ora ana sing luwih apik lan romantis tinimbang Prancis nalika musim gugur. Bordeaux minangka kutha lan omah Prancis sing mudhun banget ing kebon anggur Saint-Emilion lan pesisir Arcachon, iki 2 panggonan mung sawetara alasan sing bakal nggawe sampeyan tresna karo Nouvelle Aquitaine ing Bordeaux. kraton, wisata anggur, pangobatan spa, lan pelajaran masak, nggawe Bordeaux minangka tujuan wisata sing apik kanggo liburan musim gugur.

Ing pungkasan wulan Oktober umume turis bali ing omah, saengga harga travel lan akomodasi nyelehake ing Bordeaux. Ing wektu iki, kebon anggur miwiti panen anggur lan sampeyan bisa tetep ing salah sawijining akeh chateaux ing wilayah kasebut lan jiwit. Iki mesthi bakal nambah pengalaman unik menyang album foto liburan sampeyan.

Wilayah kasebut apik banget dituju kanthi sepur ing ngendi wae ing Prancis, lan ana langsung dhuwur-kacepetan sepur saka stasiun sepur Paris-Austerlitz lan Montparnasse.

Tiket La Rochelle menyang Nantes

Tiket Toulouse menyang La Rochelle

Tiket Bordeaux menyang La Rochelle

Karcis Paris kanggo La Rochelle

 

Fall Vacations in Bordeaux, France

 

9. Paketan Plancongan ing Paris, France

Liburan musim gugur sing paling apik ing dhaptar Eropa ora bakal lengkap tanpa Paris. Paris mesthi apike, nanging luwih apik banget ing musim gugur. Luxembourg Gardens, kafe Prancis cilik, lan musik jalanan urip nggawe setelan sing sampurna kanggo liburan sing ora iso dilupakan ing Eropa.

Sip coklat panas utawa nonton festival panen anggur anggur Montmarte, Paris duwe akeh papan sing nggegirisi kanggo motret-foto kasebut. Papan sing paling fotografik yaiku Jardins du Luxembourg, Parc Monceau, lan Taman Tuileries. Wiwit wulan Oktober, ana festival musim gugur taunan ing macem-macem papan ing saindenging kutha musik, nari, lan pagelaran seni. dadi, apa udan utawa srengenge, Paris nawakake akeh perkara sing kudu ditindakake.

Paris kurang akeh lan rega lelungan larang regane nalika musim, saéngga lelungan lan akomodasi sepur ndadekake Paris tujuan tujuan plancongan sing rame kanggo liburan Eropa.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

Fall Vacation In Paris, France

 

10. Amsterdam, Walanda

Ing musim semi, tulip nghiasi kebon lan taman Amsterdam, nanging ing musim gugur, oranye, warna godhong kuning lan abang ing kanal lan lurung-lurung. Amsterdam minangka kaendahan mutlak lan mulane minangka salah sawijining papan plancongan musim gugur sing paling apik ing Eropa. Sampeyan bisa mlaku mung ing Amsterdam 3 dina, nanging sampeyan pengin tetep luwih dawa lan mandheg ing saben pojokan kanggo ngormati tampilan sing ayu.

Amsterdam minangka kutha sing apik banget kanggo liburan ing Eropa, karo 50 musium ing kutha, boat nitih ing terusan, ana akeh perkara sing apik banget sing bakal ditindakake ing tujuan lelungan musim gugur sing apik tenan ing Walanda. saliyane, ana taman sing nggumunake ngendi sampeyan bisa piknik utawa mancal sekitar yen cuaca apik.

Amsterdam minangka salah sawijining kutha paling apik ing Eropa, diakses nganggo kereta api saka ngendi wae ing negara-negara tanggane, lan gampang navigasi ing kutha.

Tiket Brussel menyang Amsterdam

Tiket London menyang Amsterdam

Karcis Berlin nganti Amsterdam

Karcis Paris kanggo Amsterdam

 

Amsterdam, Netherlands Fall Colors

 

bonus: Paketan Plancongan ing Luksemburg

Belgium, France, lan Jerman ngubengi negara Luxembourg cilik, tujuan wisata sing tiba ing Eropa. Kutha Luxembourg misuwur kanthi kutha Lawas, dumunung ing tebing lan dikubengi kubu abad pertengahan. Arsitektur sing nggumunke lan pesona sing apik banget saiki wis entuk gelar kasebut UNESCO warisan donya situs. Jembatan Grand Ducal lan Adolph minangka papan sing bisa ditemokake ing preian sampeyan menyang Luxembourg.

Taman lan akeh sudut pandang nawakake pemandangan kutha sing apik lan sekitare. ing musim gugur, tampilan kasebut katon apik banget ing warna musim gugur. dadi, dene Luxembourg minangka kutha paling dawa ing Eropa, iku ngadeg bangga ing jejere kutha-kutha kosmopolitan gedhe kaya Paris. Mesthine milih milih Luxembourg kanggo liburan sampeyan ing Eropa nalika musim gugur.

Thanks kanggo layanan ril sing maju, sampeyan bisa lelungan menyang endi wae ing Eropa kanthi ora ana wektu. Saka kutha kosmopolitan gedhe nganti kutha cilik lan apik banget, saben kutha ing kita 10 kutha paling apik kanggo liburan musim gugur ing Eropah, has its unique charm and magic.

Tiket Antwerp menyang Luxembourg

Tiket Brussels menyang Luxembourg

Tiket Metz menyang Luxembourg

Karcis Paris nganti Luxembourg

 

Luxembourg Fall Vacation Scenery

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake karcis sepur sing paling murah ing endi wae sing apik kanggo tujuan sing apik.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Vacations gugur paling apik ing Eropa” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-fall-vacations-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)