(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/08/2020)

Istana abad pertengahan, kebon anggur, landscapes breathtaking, ngan sababaraha sababaraha hal anu ngajantenkeun Éropa pikeun liburan ragrag. Unggal kota Éropa gaduh pesona, tapi kana tujuan di urang 10 ragrag liburan pangsaéna dina daptar Éropa nyaéta sababaraha anu paling tempat geulis.

Éropa hususna ngajentul dina usum gugur nalika tangkal sareng pasir anu dicét dina oranyeu caang, beureum seuneu, sareng koneng. Dina akhir bulan Oktober, aya sababaraha urang gagah di jalan-jalan, sareng ieu hartosna anjeun ngagaduhan pandangan parantos anu éndah pikeun diri. Ragrag mangrupikeun waktos anu saé pikeun perjalanan sabab hotél sareng harga perjalanan turun sacara signifikan.

Éta gampang sareng nyaman ngarambat ka sadaya tempat anu endah pisan dina daptar urang ku karéta. Ti Loire lebak di Perancis ka Luksemburg, perjalanan karéta sampurna pikeun ngarencanakeun liburan ragrag anu paling teu diingali di Éropa anjeun parantos Tanggal.

 

1. Pakansi Ragrag Di Umbria, Itali

Bari seueur resep kana Tuscany pikeun liburan ragrag di Éropa, daérah Umbria di Italia nyaéta langkung saé pisan sareng salah sahiji tujuan perjalanan ragrag anu pangsaéna di Éropa sareng Itali.

Gampang diaksés ku karéta ti Roma, Umbria nawiskeun langkung seueur riungan sareng harga akomodasi anu langkung mirah di Italia. Dina akhir bulan Séptémber nepi ka Oktober, you can enjoy the white truffle and new wine festival in towns like Gubbio. oge, anjeun tiasa angkat ka Perugia pikeun festival Eurochocolate taunan. janten, Umbria mangrupikeun ngeusian diri anjeun di tempat anu saé, ngaraosan katuangan sareng anggur anu pangsaéna salami ragrag anjeun di Éropa. Salami perjalanan anu pondok atanapi panjang, anjeun cicing dina tempat anu pas siga kartu romantis, di salah sahiji tempat liburan ragrag anu pangsaéna di Éropa.

Tiket Florence ka Orvieto

Tikét Siena ka Orvieto

Tiket-tiket Arezzo ka Orvieto

Tiket Perugia ka Orvieto

 

Umbria, Italy

 

2. Cinque Terre, Itali

Poto online teu ngalakukeun kaadilan sareng gaib Cinque Terre daérah di Itali. Imah anu warni di luhur pasir, dikurilingan ku kebon anggur, réstoran lokal, jeung hiking trails, sadayana ngajadikeun daérah ieu mangrupikeun tujuan perjalanan anu ragrag dina Éropa. Bioskop Terre saleresna diwangun ku 8 desa leutik sareng karéta api nyambungkeun aranjeunna ka silih. Hal ieu ngajadikeun hususna gampang didatangan unggal hiji desa anu aya di 2-3 dinten upami anjeun dina waktos anu pondok. Naon anu tiasa langkung saé tibatan karéta api di salah sahiji tempat anu pangsaéna di Éropa dina usum gugur?

Bioskop Terre biasana mangrupikeun tujuan usum panas pikeun pantai sareng cai anu murni. Sanajan, leuwih hade pikeun kunjungan gugur, sabab jalan-jalan sempit kawilang kosong ti wisatawan. kituna, bari paling réstoran ditutup, anjeun masih tiasa mendakan bar kabuka anu nyanghareup ka laut sareng muja pandangan dina katenangan.

Anjeun tiasa méakkeun 4 dinten ngajajah désa-désa sareng nyéépkeun waktos sabtu minggu panjang di kota La Spezia, titik awal anjeun pikeun perjalanan karéta di Cinque Terre. Ti La Spezia, anjeun ngalatih perjalanan ka kampung anu mana waé anu anjeun pikahoyong.

La Spezia ka Manarola tikét

Riomaggiore ka tikét Manarola

Tiket Sarzana ka Manarola

Tikét ka Levanto pikeun Manarola

 

Cinque Terre Italy at sunset

 

3. Situ Lugano, Swiss

Cai laut pirus, imah berwarna terracotta, danau Lugano di Swiss mangrupikeun salah sahiji tujuan perjalanan anu ragrag di Éropa. Swiss ngagaduhan seueur tempat anu saé pikeun liburan ragrag anu teu tiasa dilupakan di Éropa sareng Lugano mangrupikeun permata makuta Swiss.

Suhu masih haneut dina pertengahan Oktober, janten anjeun tiasa calik ku danau gelas anggur tina kebon anggur sakitar atanapi raoseun polenta stew dina festival usum tradisional. Upami anjeun kabetot nambihan pikagumbiraeun sareng petualangan pikeun liburan ragrag di Éropa, you can hike up Monte Bre. Pamandangan ti puncak mangrupikeun pandangan anu narik tina Bay Lugano.

Kota Old Lugano gaduh imah-bumi warni, 10 kuadrat, sareng jalan balanja mewah ku Via Nessa. Handap garis, Tasik Lugano sampurna pikeun dua anu mikaresep alam-alam sareng anu éndah. Tasik Lugano hebat pisan pikeun riungan akhir minggu pondok atanapi liburan panjang di Éropa.

Anjeun tiasa sacara gampang ngarambat ka danau Lugano ku karéta ti Milan Central dina sakedik sajam. Karéta angkat unggal jam ti stasiun karéta Milan.

Tiket Zurich pikeun ngahubungkeun

Tikét Lucerne ka Zurich

Tiket Lugano ka Zurich

Tiket pikeun Geneva ka Zurich

 

lugano countryside

 

4. Ragrag Pakansi Di Hannover, Jérman

Hannover mangrupikeun kota anu paling underrated di Jerman, tapi salah sahiji tujuan anu saé pikeun liburan ragrag di Éropa. Kota anu hébat ieu tempatna kana taman anu ageung, dua kali ukuran Taman Tengah di New York. Ancient oak trees and a danau indah aya di perkarangan taman, Éta idéal pikeun jalan-jalan sareng malem sonten di usum gugur.

Kota Old Marktplatz sareng menara jam mangrupikeun titik awal anu saé pikeun mendakan arsitéktur Gothic. Anjeun tiasa teraskeun ka New Town Hall anu pikaresepeun, struktur anu siga karaton-karaton anu madep danau. Lemah sareng tangkal héjo ngurilingan astana agung sareng ngalengkepan suasana anu megah sareng ningali dina warna emas.

Hannover mangrupikeun permata Jerman sareng moal tiasa langkung ragrag. Upami anjeun ngarencanakeun liburan ragrag ka Éropa, teras Hannover mangrupikeun tujuan perjalanan anu idéal. Henteu seueur wisatawan anu manggih sihir na, janten, anjeun tiasa janten anu munggaran anu gaduh waktos hirup di kota.

Bremen ka tikét Amsterdam

Hannover ka tikét Amsterdam

Bielefeld ka tikét Amsterdam

Tiket Hamburg ka Amsterdam

 

 

5. Aliran Bavarian Sareng Hideung Hutan, Jérman

Leuweung Hideung sareng Alps Bavarian mangrupakeun pilihan populér pikeun liburan kulawarga ragrag di Éropa. Wewengkon stunning ieu di Jerman mangrupikeun salah sahiji tujuan perjalanan anu ragrag dina Jerman.

Nalika angkat na karéta di salah sahiji désa anu pikaresepeun, anjeun bakal langsung ngaraos langsung ngalangkungan cariosan ka Grimm Brothers. Danau anu matak olo, curug Triberg, lebak héjo, sareng kebon anggur ngajamin liburan ragrag anu teu aya di Éropa.

Daunna ngarobah warna pikeun nada emas, bari di latar tukang aya gunung luhureun salju. Bersantai dina kabin kai saatos leumpang hébat di Alps mangrupikeun pangalaman anu teu dilupakan. Anjeun ogé tiasa didatangan salah sahiji na 25 istana di daérah sareng Istana Neuschwanstein mangrupikeun istana anu luar biasa pikeun ngajalajah dina usum gugur anjeun di Éropa.

Tiket Offenburg ka Freiburg

Stuttgart ka Tiket Freiburg

Tiket Leipzig ka Freiburg

Tiket tiket Nuremberg ka Freiburg

 

The Bavarian Alps And The Black Forest, Germany

 

6. Ragrag Pakansi Di Ahornboden, Austria

Rissbachtal Valley sareng Karwendel Alpine Park, mangrupakeun tujuan perjalanan anu megah di Austria pikeun liburan gugur. Rupa bumi Alpine of Ahornboden has 2,000 Tangkal Sycamore-Maple taun lami katingali anu menak dina usum gugur baju emas sareng jeruk. Alam sareng gunung nyiptakeun pamandangan anu saé pisan pikeun tujuan perjalanan anu ragrag di Éropa.

Wilayah di Tyrol ieu disarankeun pisan pikeun bikers gunung sareng walkers ngalaman. The taman Nasional ngagaduhan seueur naék gunung hébat sareng tilas kapurahan pikeun batu liburan anu henteu tiasa dilupakan di Éropa.

Salzburg téh sakadar 3 jam jauh ti Ahornboden ku karéta, kaasup pindahkeun. Salaku tambahan, aya tawaran hotel hébat sareng pilihan akomodasi di Grosser Ahornboden nalika usum.

Tiket Salzburg ka Wina

Tiket Munich ka Wina

Tiket Graz ka Wina

Iraha ka tikét Wina

 

Fall Vacation In Ahornboden, Austria

 

7. Ragrag Pakansi Di Lebak Loire, Perancis

Tanjeunna Loire Valley aya di daérah anggur Perancis. Ieu ngandung harti yén 185,000 hektar anggur anggur dina hawa telat Oktober. Lantaran éta mangrupikeun ku salah sahiji tempat anu paling indah anu dilongok di Éropa sareng tujuan perjalanan liburan ragrag anu spektakuler.

Bari seueur anu nyandak dinten-perjalanan ti Paris, éta pisan dianjurkeun anjeun cicing sabtu minggu panjang di Loire Valley pikeun pinuh ngahargaan sihir sareng kaéndahanana. Jalan dieu, anjeun tiasa didatangan hiji atanapi dua istana endah pisan di lebak, sapertos Chateau de Chambord. Aya anu nyebatkeun benteng anu luar biasa ieu dirarancang ku De Vinci nyalira.

The Chambord Castle mangrupa 2 hours south of Paris and you can train travel from Paris Austerlitz to Blois-Chambord. Within an hour and a half, anjeun bakal ngumbara karaton indah.

Tikét Strasbourg ka Paris

Tiket Strasbourg ka Luxembourg

Tiket Nancy ka Strasbourg

Tiket Basel ka Strasbourg

 

8. Bordeaux, Perancis

Henteu aya anu langkung pikaresepeun sareng romantis tibatan Perancis dina usum gugur. Bordeaux mangrupikeun kota Perancis sareng bumi anu perorangan di Saint-Emilion sareng pantai Arcachon, ieu 2 tempatna ngan ukur sababaraha alesan anu bakal ngajadikeun anjeun bogoh ka Nouvelle Aquitaine di Bordeaux. istana, wisata anggur, perawatan spa, sareng pelajaran masak, ngadamel Bordeaux mangrupakeun tujuan perjalanan anu saé pikeun liburan ragrag.

Dina akhir bulan Oktober kalolobaan wisatawan turis balik di bumi, harga perjalanan sareng akomodasi turun di Bordeaux. Dina waktos ayeuna kebon anggur dimimitian panén buah anggur sareng anjeun tiasa cicing dina salah sahiji seueur chateaux di daérah sareng ciwit dina. Ieu pasti bakal nambihan a pangalaman unik ka album poto liburan anjeun.

Wewengkon gede pikeun ngahontal ku karéta ti mana waé di Perancis, sareng aya langsung karéta-speed tinggi ti stasion karéta Paris-Austerlitz sareng Montparnasse.

La Rochelle ka Tiket Nantes

Tiket Toulouse ka La Rochelle

Tiket Bordeaux ka La Rochelle

Tikét Paris ka La Rochelle

 

Fall Vacations in Bordeaux, France

 

9. Pakansi gugur di Paris, Perancis

Liburan ragrag pangsaéna kami di Éropa daptar moal réngsé tanpa Paris. Paris salawasna ide anu sae, tapi hususna anu pikaresepeun dina usum gugur. Luksemburg Kebon, kafe Perancis leutik, sareng musik jalan live ngadamel tempat anu sampurna pikeun liburan anu teu tiasa dilupakan di Éropa.

Sip coklat panas atanapi ningali festival panen anggur anggur Montmarte, Paris ngagaduhan seueur bintik-bintik anca pikeun motret gambar-poto anu pikagunna. Tempat anu paling fotografik nyaéta Jardins du Luxembourg, Parc Monceau, sareng Taman Tuileries. Ti akhir Oktober, aya festival usum gugur taunan di sababaraha tempat di sakuliah kota musik, nari, sareng pagelaran seni. janten, naha hujanna atanapi cerah, Paris nawiskeun seueur hal anu saé pikeun dilakukeun.

Paris kirang ramé sareng harga perjalanan pisan saé-usum pisan, janten perjalanan karéta sareng akomodasi supados Paris janten tujuan perjalanan anu ragrag kanggo liburan Éropa.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

Fall Vacation In Paris, France

 

10. Amsterdam, Walanda

Dina usum semi, tulip ngahias kebon sareng taman Amsterdam, tapi di ragrag, oranyeu, kelir daun konéng sareng beureum terusan sareng jalan-jalan. Amsterdam mangrupikeun kageulisan mutlak sahingga janten salah sahiji tempat liburan ragrag anu pangsaéna di Éropa. Anjeun tiasa ngalangkungan Amsterdam di ukur 3 poé, tapi anjeun bakal hoyong langkung panjang sareng lirén di unggal juru pikeun ngahargaan pintonan anu éndah.

Amsterdam mangrupikeun kota anu luar biasa pikeun liburan di Éropa, jeung 50 musium di kota, kapal rides dina terusan, aya seueur hal anu saé pikeun dilakukeun dina tujuan perjalanan anu ragrag dina Walanda ieu. salaku tambahan, aya taman anu endah pisan dimana anjeun tiasa gaduh piknik atanapi sapédah upami upami cuaca saé.

Amsterdam mangrupikeun salah sahiji kota anu pangsaéna di Éropa, diaksés ku karéta ti mana waé di nagara tatangga, sareng gampang napigasi di jero kota.

Brussel ka tikét Amsterdam

Tikét London ka Amsterdam

Tiket tiket ka Amsterdam ka Amsterdam

Tikét Paris ka Amsterdam

 

Amsterdam, Netherlands Fall Colors

 

tambahan: Pakansi Ragrag Di Luksemburg

Bélgia, Perancis, sareng Jerman ngurilingan nagara Luxembourg leutik, tujuan perjalanan anu ragrag sampurna di Éropa. Kota Luxembourg terkenal pikeun Kota Old na, ayana dina gawir sareng dikurilingan ku bénténg abad pertengahan. Arsitéktur anu saé sareng anu narik-lami dunya parantos ngagaduhan gelar éta UNESCO warisan dunya situs. Istana Grand Ducal sareng Adolph sasak kedah disaksian dina liburan ka Luxembourg.

Kebon sareng seueur sudut pandang masihan pemandangan anu saé di sadayana kota sareng sakurilingna. dina usum gugur aya pintonan anu indah pisan dina warna usum gugur. janten, sedengkeun Luxembourg mangrupikeun kota anu pangpanjangna di Éropa, éta nangtung bangga gigireun kota kosmopolitan gedé sapertos Paris. Éta pasti milih milih Luxembourg pikeun liburan anjeun di Éropa dina usum gugur.

Hatur nuhun kana jasa rel canggih, anjeun tiasa ngarambat ka mana waé di Eropa dina waktos henteu. Ti kota kosmopolitan gedé ka kota alit sareng luar biasa, unggal kota di urang 10 kota pangsaéna pikeun liburan ragrag di Éropa, has its unique charm and magic.

Tiket Antwerp ka Luxembourg

Tiket Brussel ka Luxembourg

Tiket Metz ka Luksemburg

Tikét Paris ka Luxembourg

 

Luxembourg Fall Vacation Scenery

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal resep ngabantosan anjeun milarian tiket karéta pangbasaan anu mana waé pikeun tujuan anu éndah dina daptar kami.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Vacations gugur pangalusna di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-fall-vacations-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)