Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 24/01/2020)

Wektu kanggo njaluk sing topi party lan stomping boots dikempalken! Kita lagi ing jaga kanggo Best Festivals in Eropah lan ing ngendi golèk wong. Apa sampeyan siap kanggo katelu dalan liwat Summer? 🙋🏻

 

Festivals paling apik ing Eropah: Creamfields, Daresbury, Inggris

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields iku salah siji saka Best Festivals in Eropah lan tari paling gedhe UK music Festival. Nggawe paling saka bank liburan ing Agustus lan Book tiket kanggo partai Mega!

Padha orane tumrap sekolah darmabakti kanggo house, EDM, tekno, drum lan bass, trance, rereged lan liyane, nggawe Creamfields Go-kanggo festival kanggo pembuangan music in Britain.

taun iki Festival 2019 kang rawuh karo udara saka exclusivity. Padha bakal gedhe-gedhe kanggo tuan rumah supergrup tari apik Swedish House Mafia ing UK. Padha uga bakal hosting Deadmau5 lan kinerja pisanan Cirez D & Adam Beyer.

Gabung 70,000 wong sing teka bali saben Summer kanggo seneng orane tumrap sekolah anyar immersive, tingkat produksi epik, nuduhake cahya lan pyrotechnics.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Festivals paling apik ing Eropah: Primavera Sound 2019. Barcelona, bongso Spanyol

We lagi maha Festival kanggo kabeh jinis alasan. Kejabi pesen lengenmu kebak Ultra ing platform media sosial liwat sawetara dina pungkasan, gosip wis ngubengi bab apa The New Normal’ bisa ateges. Deloken kaca facebook Primavera kanggo ndeleng apa kita nedya.

Apa kita saestu tresna sanadyan, iku Festival wis ditampilake maksud cetha kanggo ngirim ing janji industri-sudhut kanggo entuk perwakilan gender witjaksono ing lineups. Lagi aturan munggah poster sing pleasingly un-didominasi dening wong. Nanging mbok menawa liyane Jahwéh, iku salah siji sing wis deservedly pedunungé dening campuran warna tumindak sing wis mbuktekaken piyambak dadi pantes Gawan liwat kaping anyar, preduli saka Jenis Kelamin, genre, utawa generasi.

Ateges forgoing tradisional siji utawa loro headliners rumus dina, nglumpukake wis dikempalken ing ndhuwur Bill kanggo saben dina karo kasugihan saka bakat, kalebu seneng Erykah Badu, tame Impala, Solange, Future, Cardi B, Interpol, Janelle Monáe, Robyn, ing, Christine lan Queens, James Blake lan Mac DeMarco.

Priksa metu video yen sampeyan perlu apa liyane mestekake!

 

 

Sziget Festival 2019. Budapest, Hungary

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget punika Best Festivals in Eropah ing Pulo kapenuhan music, budaya, tresna, lan hak! karya! Ngendi aja kita mlebu? terus munggah, ayo kang njaluk sampeyan detail pisanan.

The Sziget Festival pisanan iki diatur maneh ing 1993 minangka kumpul cilik lan wis wiwit ngrembaka dadi salah siji saka pameran music Eropah paling. Saben taun padha usaha kanggo nggawa Szitizens sawetara saka jeneng paling gedhe metu ana, lan tuan rumah liwat 1,000 nuduhake tengen 60 orane tumrap sekolah, kanggo 7 terus dina. Rehydrate sapa? 😝

Apa kita kaya bab Festival iki lan apa mranata wong loro kanggo kita?

The weight they put on art as well as music. There are multiple venues including a circus, téater, museum waktu lan akeh liyane. Artists lan pemain teka saka kabeh ndonya kanggo nampilake bakat sing. Ana uga kesempatan kanggo Szitizens lan seni kanggo bisa bebarengan supaya nggawe paweling lan migunani kriya.

Yen sing ana ora cukup kelangan, lagi uga Eco-loropaken! Padha nyoba kanggo ngirim sing pesen kapan padha bisa lan panjalukku goers festival dadi Eco-eling.

 

Kroso inspirasi kanggo tindakake music liwat Eropah lan weruh Best Festivals in Europe? Banjur buku tiket Sepur karo bantuan saka Simpen A Train !

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-festivals-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)