Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/01/2020)

Waktu keur meunang eta topi pihak on na stomping sapatu dibungkus! Simkuring dina lookout pikeun Best festival di Eropa jeung dimana manggihan aranjeunna. Anjeun siap pihak cara anjeun ngaliwatan usum panas? 🙋🏻

 

Festival pangalusna di Éropa: Creamfields, Daresbury, karajaan Inggris

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields mangrupakeun salah sahiji Best festival di Éropa sarta tari pangbadagna Inggris sacara musik pestipal. Jieun paling bank Anjeun lebaran dina bulan Agustus na buku tiket mun pihak mega!

Aranjeunna geus hambalan dedicated ka imah, nyah, techno, kendang sarta bass, trance, kokotor sarta beuki, nyieun Creamfields nu buka-ka festival pikeun fans musik angklung di Britania.

taun ieu festival 2019 urang hadir kalawan hiji hawa tina exclusivity. Aranjeunna bakal hijina leuwih ka imah nu supergroup tarian iconic Swedia House Mafia dina Inggris. Éta ogé bakal hosting Deadmau5 sarta kinerja mimiti Cirez D & Adam Beyer.

gabung di 70,000 jalma nu datang deui unggal Summer ngarasakeun hambalan anyar immersive, tingkat produksi epik, nempokeun lampu na pyrotechnics.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Festival pangalusna di Éropa: Primavera Sora 2019. Barcelona, Spanyol

Arurang asih festival ieu keur sakabeh tipe alesan. Di sagigireun seratan cryptic ultra maranéhanana dina platform média sosial maranéhanana ngaliwatan sababaraha poé kamari anu, rumor geus circling ngeunaan naon 'The New Normal’ bisa hartosna. Parios Kaca facebook Primavera ningali kumaha urang hartosna.

Naon bener we bogoh sanajan, éta festival geus ditémbongkeun hajat jelas pikeun nganteurkeun dina jangji industri-lega pikeun ngahontal ngagambarkeun gender sarua dina lineups. Éta téh ngalamar nepi a poster anu pleasingly un-didominasi ku lalaki. Tapi sugan langkung importantly, éta hiji anu deservedly Asezare populata ku campuran rupa-rupa tina perbuatan anu geus kabukti dirina janten pantes citakan leuwih kali panganyarna, paduli génder, genre, atanapi generasi.

Intina forgoing tradisional hiji atawa dua headliners rumus dinten, éta panitia geus dipak luhureun bil pikeun tiap dinten ku kabeungharan bakat, kaasup nu likes tina Erykah Badu, ngalilindeuk Impala, Solange, hareup, Cardi B, Interpol, Janelle Monáe, Robyn, di, Christine jeung Queens, James Blake jeung Mac DeMarco.

Pariksa video nu lamun kudu sagala beuki ngayakinkeun!

 

 

Sziget Festival 2019. Budapest, Hungaria

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget teh Best festival di Eropa dina hiji Island sarta ngeusi musik, kabudayaan, bogoh, jeung kabebasan! pagawean! Dimana urang ngadaptarkeun? Cepengan, hayu urang meunang anjeun sababaraha rinci heula.

The Sziget Festival munggaran ieu dikelompokeun deui dina 1993 salaku gathering leutik sarta geus saprak robah jadi salah sahiji festival musik panggedena Éropa urang. Unggal taun maranéhna narékahan pikeun mawa Szitizens sababaraha ngaran pangbadagna kaluar aya, sarta boga imah leuwih 1,000 nembongkeun sakuliah 60 hambalan, keur 7 poé lempeng. Rehydrate saha? 😝

Naon anu dipikaresep ku urang ngeunaan festival ieu sareng naon susunan kadua jari eta pikeun urang?

The weight they put on art as well as music. There are multiple venues including a circus, bioskop, musium saparapat jeung leuwih. Artis sarta performers datangna ti sakuliah dunya pikeun nembongkeun bakat maranéhna. Aya ogé kasempetan pikeun Szitizens jeung seniman keur gawé bareng dina raraga nyieun memorable na bermakna karya seni.

Lamun anu teu cukup tiis, aranjeunna keur ogé -Eco ramah! Aranjeunna coba nepikeun yén surat iraha aranjeunna tiasa tur implore goers festival janten salaku eco-sadar.

 

Rarasaan diideuan nuturkeun musik liwat Éropah jeung ningali Best festival di Eropa? Lajeng buku tiket karéta kalayan bantuan Simpen A Train !

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-festivals-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)