(Paling Keri Dianyari On: 31/03/2020)

Go ing ngulandara kanggo tickle tunas rasa lan melu ing Tours pangan paling apik ing Eropah. Yen sampeyan lagi seneng banget foodie, roso Panjenengan, uga feed Instagram bakal mlumpat karo bungah karo apa sing bakal nemu. mesthi, Cara paling apik kanggo ngunjungi gastronomic genius ing kutha-kutha misuwur ing Eropah dening Sepur. Here are our top of 7 Best Food Tours Kanggo Pengalaman Ing Eropah.

 

1. Food Tours Kanggo Pengalaman Ing Eropah: Saka baguettes Kanggo Bistro In Paris, France

Yen ana siji kutha sing bisa ngalahake kasut mati karo kreatifitas Culinary, iku kang Paris lan iku, mulane, pisanan ing dhaftar kanggo Tours pangan paling apik ing Eropah. Akibaté, akeh Tours pangan sing mbukak ing Paris kudu rodo disebut pendidikan pangan amarga lagi drenched ing sajarah. Tradhisi wis diwarisaké liwat abad.

Bakal inspirasi dening passion Parisian.


Kabeh wis dijamin saka kerja ing roti lan keju kanggo delicacy misuwur sing, foie Gras uga rillettes krasan lan Armagnac. Saliyane, sampeyan uga bisa revel ing Paris budaya cafe.

Angin dalan liwat lurung-lurung sisih lan nggumunake dhewe ing cara akeh restoran elegan, kafe, Delis, lan boulangeries ana. Minangka asil sing bakal kapapar ing gabungan sampurna saka resep-resep umur-lawas lan anyar lan tren ing bal foodie.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Baguettes Bistro In Paris, France

 

2. Food Extravaganza: Amsterdam, Walanda

Yen sampeyan arep ndeleng sisih beda Amsterdam lan pemandangan foodie sawijining, njelajah platarané lan lurung-lurung bali saka District Wildlife Park. Akibaté, sampeyan bakal nemokake purveyors nggoleki pangan semangat kanggo nuduhake gaweyan sing uga menehi sawetara kaweruh menyang warisan kuliner Indonesia sugih kutha kang.

Disaranake sampeyan nyoba pie apple ing cafe apik 400-taun-lawas, Cafe Papeneiland. Sampeyan uga bisa nyoba sosis garang digawe saka resep kulawarga abad-lawas lan sinau cara Landa mangan herring.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

3. The Art Of Craft Beer & Pangan Prague, Czech Republic

Yen golek dhewe ing Prague, apa ing hipsters apa lan seneng pakaryan bir uga demo pangan. Sampeyan bisa malah njupuk demo karo pakar bir. Padha bakal seneng nggawa sampeyan ing Pivo (bir) lelampahan kados sembarang liyane.

alamiah, pakaryan bir wis seneng dening mangan sawetara pilihan morsels lokal. Saliyane, lanou bisa nyoba endhog Scotch utawa dumplings Ceko karo daging sapi Lion kanggo jeneng nanging sawetara saka ngurmati foodie saka Prague. Iku mesthi kanggo daftar Tours pangan paling apik ing Eropah.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

The Art Of Craft Beer and Food In Prague, Czech Republic

 

4. Food Tours Kanggo Pengalaman Ing Eropah: Age-Old Tradhisi Ing Madrid, bongso Spanyol

Kanggo ngulandara bonafide foodie, Madrid ora nguciwani! Meander liwat Madrid lan ketemu vendor lokal lan restaurateurs. Coba anggur lokal lan keju ditresnani ing Anton Martin Market sajarah. Dhuwe, biso dibantah, ing cheesecakes paling apik ing donya, sawetara kang dipanggang ing oven atus taun-lawas.

 

Best Food Tours To Experience In Madrid Spain

 

5. Ambu The City Saka Lan Insiders Perspektif: Venice, Italia

Book demo yen ora arep bakal kesusu ing Venice. Book karo wong sing mangerténi in lan rusak saka kutha lan carane bisa supaya akeh lan supaya sampeyan nemokake sawetara mutiara didhelikake. Kayata, njupuk kulo gondola tengen terusan menyang Restaurant pasta lan ngombé saking kaca Prosecco sadurunge mriksa metu sawetara bar anggur misuwur, populer karo lokal Casanova kang.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

pizza fest in venice

 

6. Food Tours Kanggo Pengalaman Ing Eropah: The International Food Scene In Berlin, Jerman

pemandangan pangan Berlin iku tengen ing gaya lan emas pangan internasional, lan minangka asil iku panggonan paling apik kanggo nggawe kanca nalika ana foodie lelungan. Boten ndadekke wong bebarengan cukup minangka pangan ora.

Disaranake sampeyan nimbang demo pangan pribadi karo lokal ngendi sampeyan bisa muter munggah lengen klambi lan ndandani dhewe riyaya tradisional, Berlin-gaya.

Yen sampeyan ora pengin nggawe kabeh dhewe:

Priksa metu Kreuzberg Market Turki utawa nggawe mandeg (utawa telung) ing macem-macem kafe lan bakeries.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

The International Food Scene In Berlin, Germany

 

7. Lan Foodie Pengalaman Authentic: Vienna, Austria

Wina iku kabeh Pesona, Nanging iki utamané supaya nalika nerangake raos. Wis keaslian palpable lan sampeyan kudu miwiti karo neng omah warung Chaplin klasik. Saka omah warung, sampeyan bisa nggawe dalan kanggo popular Naschmarket, permata tradisional karo macem-macem saka sudhut Keahlian Austria sing kalebu keju lan cuka.

Yen sampeyan ora mangan sosis lan banjur njupuk foto saka iku ing gram nalika sampeyan lagi ing Wurstelstand, padha malah ana? 🌭But kanggo nyata, padha duwe theeeee paling sange sosis kang! Wisuh iku mudhun karo sawetara anggur Austria ing rong sajarah lan mungkasi kabeh iku mati sampurna karo sawetara panganan cuci mulut delish dening ngunjungi toko coklat gedhe. 🍫

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Best Food Tours To Experience In Vienna

 

Food Tours Kanggo Pengalaman Ing Eropah: kesimpulan

Ing Tours pangan paling apik ing Eropah sing dirancang kanggo mung jotosan atine lan roso. Ana ora butuh opsi.

Ngendi kowe, browsing kiriman saka Tours sing bakal cocog karo sampeyan.

 

Pilih apa sing kaya kanggo pengalaman lan nggunakake Simpen A Train kanggo kabutuhan travel Sepur Panjenengan.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “7 Best Food Tours Kanggo Pengalaman Ing Eropah ” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-food-tours-europe/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)