(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 31/03/2020)

Balik kana hiji petualangan kana ngaleketek kuncup rasa anjeun sarta ilubiung dina tur kadaharan pangalusna di Éropa. Mun anjeun hiji avid foodie, palate Anjeun, kitu ogé feed Instagram anjeun bakal luncat jeung kabagjaan jeung naon bakal Anjeun ngalaman. Tangtosna, cara pangalusna keur didatangan gastronomic genius di kota kawentar di Éropa nyaéta ku karéta. Here are our top of 7 Pangalusna Food Tours Pikeun Garapan Di Éropa.

 

1. Dahareun Tours Pikeun Garapan Di Éropa: Ti Baguettes Pikeun Bistro Dina Paris, Perancis

Lamun aya salah sahiji kota nu bisa sambel kaos kaki anjeun off jeung kreativitas kuliner, eta urang Paris sarta éta, kituna, munggaran dina daptar pikeun wisata kadaharan pangalusna di Éropa. Salaku hasilna, loba tur kadaharan anu ngajalankeun di Paris kedah rada disebut educations dahareun sabab drenched dina sajarah. Tradisi geus diliwatan handap ngaliwatan abad.

Jadi diideuan ku gairah Parisian.


Sagalana katutupan ti dasar tina roti jeung keju keur ngeunah kawentar maranéhna, foie gras ogé rillettes homemade na Armagnac. Salaku tambahan, Anjeun ogé bisa revel di Parisian budaya warnet.

Angin cara anjeun ngaliwatan jalan sisi sarta reueus pisan diri dina sabaraha réstoran Srimanganti, kafe, delis, sarta boulangeries aya. Hasilna nu bakal jadi kakeunaan ka adun sampurna resep umur-lami jeung anyar jeung trending dina lapisan foodie.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Baguettes Bistro In Paris, France

 

2. dahareun Ngulik: Amsterdam, Walanda

Upami anjeun hoyong ningali hiji sisi béda ti Amsterdam jeung adegan foodie na, ngajajah courtyards na jalan balik ti Kacamatan Jordaan. Salaku hasilna, anjeun bakal manggihan purveyors rupa dahareun hayang babagi kreasi maranéhanana ogé masihan sababaraha wawasan warisan kuliner Indonesian euyeub kota.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nyobian pai apal di warnet iconic 400 taun heubeul, cafe Papeneiland. Anjeun oge bisa coba sosis smoked dijieun tina resep kulawarga abad-lami tur neuleuman cara Walanda dahar Herring.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

3. Seni Karajinan Beer & Dahareun Dina Iraha, Républik Czech

Lamun manggihan dibaturan Iraha, ngalakukeun naon anu hipsters do na ngarasakeun karajinan bir kitu ogé tur pangan. Anjeun malah tiasa nyandak wisata kalayan ahli bir. Aranjeunna bakal senang nyandak anjeun dina Pivo (bir) lalampahan kawas naon séjén.

asli, karajinan bir sok dinikmati ku dahar sababaraha pilihan morsels lokal. Salaku tambahan, jeungNgeun bisa coba endog Scotch atawa pangsit Czech kalawan sapi braised pikeun ngaranan tapi sababaraha tina khasanah foodie of Iraha. Téh mangrupa definite pikeun daptar kami tina wisata kadaharan pangalusna di Éropa.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

The Art Of Craft Beer and Food In Prague, Czech Republic

 

4. Dahareun Tours Pikeun Garapan Di Éropa: Umur-Old Tradisi Dina Madrid, Spanyol

Pikeun petualangan bonafide foodie, Madrid teu nguciwakeun! Meander ngaliwatan Madrid sarta papanggih ngical paralatan lokal sarta restaurateurs. nyobaan anggur lokal sarta kéju nikmat dina Anton Martin Market bersejarah. Mibanda sababaraha, arguably, nu cheesecakes pangalusna di dunya, sababaraha nu dipanggang dina seuseuh ratus taun heubeul.

 

Best Food Tours To Experience In Madrid Spain

 

5. Savor The Kota Ti Hiji insiders pandang: Venice, Itali

Buku wisata anu lamun teu hayang jadi bergegas di Venice. Buku jeung batur nu weruh di in jeung beluk kota na kumaha jigana nyingkahan panongton sarta ngantep anjeun manggihan sababaraha gems disumputkeun. Contona, nyandak hiji numpak gondola sakuliah terusan ka réstoran pasta sarta inuman sagelas prosecco sateuacan Anjeun pariksa kaluar sababaraha bar anggur kawentar, populér kalayan lokal Talaga urang.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

pizza fest in venice

 

6. Dahareun Tours Pikeun Garapan Di Éropa: Internasional Food Adegan Dina Berlin, Jérman

Adegan dahareun Berlin urang téh bener on trend na emas dahareun internasional, jeung salaku hasilna eta teh tempat pangalusna sangkan babaturan lamun keur foodie iinditan. Euweuh brings urang babarengan rada minangka bahan pangan manten.

Kami ngarékoméndasikeun nu nganggap tur pangan pribadi sareng lokal mana anjeun bisa gulung nepi sleeves anjeun sarta ngalereskeun diri a salametan tradisional, Berlin-gaya.

Mun anjeun teu hoyong ngadamel sagalana diri:

Pariksa Kreuzberg urang Market Turki atawa nyieun eureun a (atanapi tilu) dina rupa kafe jeung bakeries.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

The International Food Scene In Berlin, Germany

 

7. Hiji Foodie Garapan otentik: Wina, Austria

Wina nyaeta sakabeh pesona, kumaha ogé ieu téh utamana jadi lamun datang ka rasa. Mibanda kaaslian palpable jeung anjeun kudu ngamimitian waktu nganjang ka hiji imah kopi Viennese Palasik. Ti imah kopi, anjeun bisa nyieun jalan ka populér Naschmarket, a gem tradisional kalayan rupa-rupa specialties Austria nu ngawengku kéju sarta cuka.

Lamun teu dahar sosis hiji lajeng nyandak hiji pic of eta on gram dina nalika anjeun dina Wurstelstand, éta anjeun sanajan aya? 🌭But pikeun nyata, aranjeunna gaduh theeeee paling endah sosis urang! Ngumbah eta handap kalawan sababaraha wines Austria di hiji gudang di jero taneuh bersejarah teras ngarengsekeun eta kabeh kaluar sampurna mibanda sababaraha dessert delish ku ngadatangan hiji warung coklat hébat. 🍫

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Best Food Tours To Experience In Vienna

 

Dahareun Tours Pikeun Garapan Di Éropa: kacindekan

The tur kadaharan pangalusna di Éropa nu dirancang pikeun saukur niup pikiran anjeun sarta palate. Aya kakurangan pilihan.

Dimana wae Anjeun buka, kotektak ngaliwatan listings sahiji tur nu ngalakukeunana jas pangalusna anjeun.

 

Milih naon Rék pangalaman sarta pamakéan Simpen A Train pikeun kaperluan perjalanan karéta Anjeun.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “7 Pangalusna Food Tours Pikeun Garapan Di Éropa ” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-food-tours-europe/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)