Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/11/2020)

Aya buku panduan anu henteu kaetung kalayan tip sareng saran pikeun naon waé jinis perjalanan ka Éropa, sareng jinis naon waé anu palancong. Buku panduan ieu saé pikeun diajar ngeunaan sajarah sareng budaya, tapi aranjeunna moal ngawartosan anjeun ngeunaan tip insider Éropa. Wisata leumpang gratis mangrupikeun cara anu saé pikeun mendakan Éropah, sareng anjeun bakal mendakan wisata jalan-jalan kota gratis di unggal kota Éropa.

Nganggo sapatu anu raoseun, sabab urang angkat dina perjalanan ka 7 wisata leumpang gratis pangsaéna di Éropa.

 

1. Prague Wisata Jalan Raya Best Free

Pitunjuk anu nyarios basa Inggris bakal pendak sareng anjeun di Asrama nanas di kota Old pikeun 2.5 jam’ wisata leumpang ngurilingan Prague. Anjeun bakal ngamimitian wisata jalan-jalan di alun-alun Old Town anu terkenal, teraskeun ka Charles Bridge anu ikonik. Ti pusat wisata ka tempat-tempat anu hadé di kota pikeun tuang siang sareng inuman, Praha nuju ngalakukeun sareng henteu, anjeun bakal ngarengsekeun perjalanan sareng seueur saran sareng carita anu anjeun moal kantos maca dina buku panduan.

Wisata jalan-jalan kota bébas di Prague mangrupikeun salah sahiji 7 wisata leumpang pangsaéna di Éropa, kusabab pituduh anu khusus. Anjeun bakal ninggalkeun wisata anu bungah mendakan Prague, sareng daptar hébat réstoran anu nawiskeun ménu dahar beurang anu terjangkau. Salaku tambahan, anjeun bakal diajar ngeunaan bar-hopping kanggo bir karajinan Czech anu pangsaéna, sareng pandangan anu pangsaéna tina Prague anu saé.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

Prague city view is the start of the Best free walking tours Europe

 

2. Amsterdam, Walanda

Wisata jalan-jalan gratis Amsterdam, ogé katelah wisata leumpang kota FreeDam, nyaéta ngeunaan mendakan sareng mikaresep kota anu paling liberal di Éropa. Wisata na angkat unggal dinten ti titik rapat di Bursa Saham pikeun wisata leumpang 3 jam, ti legenda Old Amsterdam kana carita Amsterdam modéren sareng trénsional.

Salila ieu 3 jam senang, anjeun bakal pendakan wisatawan ti sakumna dunya sareng diajar ngeunaan kabijakan ubar liberal Amsterdam, kabupaten lampu beureum, politik, sareng riwayat tina pituduh’ carita pikaseurieun. Salaku tambahan, dina wisata leumpang gratis, anjeun tiasa kéngingkeun tip insider tina pituduh dina dinten-perjalanan anu pangsaéna ti Amsterdam sareng ka Éropa.

 

 

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

3. Wisata Wisata Kota Berlin Gratis Terbaik

Wisata kota jalan-jalan gratis di Berlin mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mendakan sejarah kota, tengara, sareng sorotan dina sababaraha jam. Éta mangrupikeun tur leumpang pambuka anu saé pikeun salah sahiji kota paling banter di Jérman, kalayan sajarah euyeub, and politics.

Salaku tambahan kana sorotan bersejarah, Berlin nawiskeun wisata anu béda anu bakal nunjukkeun Berlin tina sababaraha sudut; artistik, jelema kabeukina kana kadaharan, atanapi inuman’ dipuseurkeun. di wisata jalan-jalan kota bébas Asli Berlin, anjeun bakal didatangan 6 tina landmark utama di Berlin, sareng ngupingkeun perkawis carita-carita di tukangeun témbok sareng budaya Berlin.

Wisata jalan-jalan kota bébas asli Berlin angkat dua kali sapoé, ti titik rapat di “Kahayang teh”. Pitunjukna bakal ngantosan kaos oblong gratis di Berlin sareng bakal senang nyarankeun tempat pésta anu pangsaéna di kota, sareng kumaha carana ngumbara ti Berlin ka kota-kota hébat anu sanés di Jérman sareng cadangan nasional.

Harga Karéta Frankfurt ka Berlin

Leipzig ka Berlin Harga Train

Hanover ka Berlin Train Train

Harga Karéta Hamburg ka Berlin

 

Berlin City view from the street

 

4. Venice, Itali

Venice mangrupikeun kota anu pang alitna di Itali. Mangkaning, éta gampang pisan musna nalika anjeun ngumbara di gang-gang sempit na arsitéktur breathtaking. Wisata jalan-jalan kota bébas Venice bakal mingpin anjeun dina sajarah, kabudayaan, seni, sareng arsitéktur dina a 2.5 wisata jam. Pitunjuk anu gairah Simona bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan kota, asakan, sareng bintik-bintik pikeun asmara.

Sorot tina wisata leumpang gratis Venice nyaéta Simona, pitunjuk, sareng suasana anu pikaresepeun. Paduli hujan, jumlah jalma, anjeun bakal gaduh waktos anu saé sareng kéngingkeun seueur saran pikeun Dahareun Itali sareng inuman Eprol di Venice.

Harga Karéta Milan ka Venice

Harga Karéta Florence ka Venice

Bologna ka Harga Karéta Venice

Treviso ka Harga Karéta Venice

 

Venice Canals are the Best free walking tours Europe

 

5. Wisata Leumpang Kota Paris Pangalusna

Paris mangrupikeun kota wisata anu paling di Éropa, teu kakantun di dunya. Nalika Menara Eiffel sareng Avenue des Champs-Elysees rame ku wisatawan, éta hésé pikeun menikmati sihir situs-situs ikon kota. tapi, dina wisata leumpang gratis, pituduh anjeun bakal mastikeun anjeun bakal kéngingkeun landmark anu pangsaéna, sareng seueur deui dina tur unik anu unik.

Paris mangrupikeun seueur permata anu disumputkeun, sahingga jumlah wisata leumpang gratis teu aya tungtungna. Aya wisata siang sareng wengi, wisata pikeun unggal lingkungan, wisata kuliner sareng seni. Sanajan, wisata jalan-jalan kota gratis anu pangsaéna di Paris nyaéta permata disumputkeun sareng wisata Paris rahasia. Pitunjuk bakal nyandak anjeun ngalangkungan petikan Louvre anu disumputkeun, gedong-gedong kana tempat poto-poto rusiah, jauh tina balaréa sareng kana haté Parisien.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

Paris louvre museum

 

6. Zurich Chocolate Free Walking City Tour

Salian ti pituduh anu hébat sareng pikaresepeun, Tur leumpang kota Zurich anu pangsaéna nyaéta surga kuliner. Naha jalan-jalan ngalangkungan kota lami sareng sorot Zurich dina gaya tradisional, nalika anjeun tiasa bungbu kalayan coklat Swiss ketuhanan. Ngeunah truffles, diajar ngeunaan ékstraksi koko sareng nganjang ka coklat pangalusna di Éropa nalika anjeun mikanyaah ka garéja Lindenhof sareng Grossmunster.

Wisata zurich gratis téh 2 jam panjang sareng angkat unggal dinten Sabtu ti Paradeplatz, sareng teu kedah ngadaptar.

Dianteur kana Harga Karéta Zurich

Harga Karéta Lucerne ka Zurich

Harga Karéta Lugano ka Zurich

Harga Jenéwa ka Zurich Train

 

Zurich canal is one of the Best free walking tours Europe

 

7. Wina, Austria

Cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngajalajah Wina aya dina Wisata kota Wina bébas wisata bébas Wina. Dina sakitar 2 jam anjeun bakal kéngingkeun sejarah pondok Wina sareng landmark utami, dimana anjeun tiasa ngaraosan asakan Wina kanggo tuang siang ti Marina, salah sahiji pituduh anu pangsaéna di Wina.

Dua kali sapoé, pituduh bakal ngantosan anjeun di alun-alun Albertina pikeun wisata bersejarah di sakitar Wina.

Harga Karéta Salzburg ka Wina

Harga Karéta Munich ka Wina

Harga Karéta Graz ka Wina

Iraha ka Harga Kereta Wina

 

Vienna, Austria view from above

kacindekan

Hal anu paling saé ngeunaan wisata leumpang gratis nyaéta pituduhna. Sedengkeun seuseueurna wisata dina basa Inggris, pituduh bakal nganteurkeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kota dina basa Inggris anu saé. Unggal patarosan bakal dijawab sareng anjeun bakal mungkas wisata ku saran anu luar biasa, anékdot, sareng inpormasi ngeunaan kota. Hal anu pangsaéna kadua nyaéta 7 wisata leumpang kota pangsaéna di Éropa, nyaéta yén aranjeunna bébas, pondok sareng ka titik, sareng ngiringan.

 

Wisata Kota Leumpang Gratis di FAQ Éropa

Naha Wisata Luncat Gratis Ieu Bébas?

Tur jalan-jalan kota gratis basis. Hartina, anjeun teu kedah mesen tempat wisata pikeun pamayaran, tapi di akhir wisata, anjeun kedah hatur pituduh hébat ku tip.

Sakumaha Seueur Abdi Kedah Tip?

Tipping beda-beda ti kota ka kota, tapi rata-rata tip na € 5 dugi € 15.

Kumaha Kuring Milarian Pitunjuk?

Pemandu wisata jalan-jalan kota gratis bakal pendak sareng anjeun dina titik rapat pusat, sareng anjeun bakal mikawanoh aranjeunna ku kaosna. Salaku tambahan, aranjeunna kamungkinan bakal datang sareng nyambut anjeun.

Naha Aya Tur Leumpang dina Bahasan sanés Cicih Kanggo Basa Inggris?

Kaseueuran wisata leumpang gratis di Éropa nawiskeun wisata dina basa Inggris sareng bahasa lokal, kalayan sababaraha wisata dina basa anu sanés. Ieu beda-beda ti kota ka kota, sareng operator wisata.

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka kota-kota Éropa anu paling saé sareng wisata leumpang ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "7 Wisata Leumpang Gratis Terbaik Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-free-walking-tours-europe%2F Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)