(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Ora tenan mangerténi crita nyata saka goreng Prancis ing Prancis. We malah ora bisa dadi yakin yen padha teka saka Prancis, sakabehe. ngenteni, apa?! Yeap, sampeyan wis krungu tengen – loro Belgians lan Prancis sampun nyariosaken pangan iki, lan wong loro duwe crita kanggo gawe uwong yakin.

Miturut dongeng Belgian lokal, désa miskin saka Meuse Valley asring mangan iwak goreng cilik padha kejiret ing kali. Sajrone mangsa, kali bakal beku liwat, nggawe fishing mokal. mangkono, desa kanggo nemokake sumber pangan. Kentang ketoke kaya solusi sing apik. Supaya padha miwiti slicing lan frying iku cara sing padha padha karo iwak. Sing carane goreng Perancis pisanan padha digawe. We ngerti apa sampeyan badhe takon saiki. Yen crita iki bener, apa padha disebut Prancis banjur? Amarga saka Amérika prajurit. Wong-wong sing ngginakaken Perang Donya I ing Belgium ngrasakake iki kentang jero-goreng lan ketoke tresna mau. Padha disebut wong Perancis goreng amarga Belgians dhateng Perancis. carane imajinatif, tengen?

Marang crita iki menyang lokal ing Prancis, lan bakal padha nggeguyu sampeyan supaya hard sampeyan bakal aran ora adil. Padha bakal mbokmenawa malah nelpon maning. "Ing koki Perancis sarwa nemokke Perancis goreng ing Prancis, sleep. Padha Prancis, ora dadi dalang, lan ora tau ngomong lagi Belgian maneh! tau!"Sing bakal, cantik akeh, dadi obrolan.

Salah siji cara utawa liyane, kita LOVE iki jero-kanca-babar blas nglarakake--nanging-pancen swarga--ngicipi-cemilan, ora ketompo yen kita lagi mangan Perancis goreng ing Prancis utawa liya. dina iki, lagi siji saka sisih ne abang lan putih paling populer ing donya. Lagi dadi karo akeh dips beda, nanging wong biasane milih ketchup, mayonnaise, lan cuka. Lan aku ora Care yen sampeyan nelpon Prancis, Belgia mung Kripik, sampeyan kudu rasa mau ing Prancis. Supaya kita introduce sampeyan paling

 

echo Perancis goreng ing Prancis.

 

bintje & manis, Lyon: mouthwatering Delight

Apa sampeyan foodie a? Good! Sampeyan bakal tresna Panggonan iki! bintje & Zoet is a tiny fry shop in the heart of Vieux Lyon, salah siji saka paling misuwur lurung-lurung ing Lyon. Sampeyan bisa njaluk goreng ing conthong kene. Sampeyan bakal sauce banget, mung ora ing conthong, rodo ing sajian plastik cilik. Ing bab sing ndadekake goreng iki supaya éca iku padha luwih kenthel lan pindho goreng. sooo crispy! Yen sampeyan tau mandheg Panggonan iki karo kanca, ora dadi bodho tuku mung siji conthong lan nuduhake. Wayahe sampeyan loro rasa kentang iki, sampeyan bakal miwiti onomatopia liwat mau! Erm ... kita ngerti kita kudu.

Brussels kanggo Trains Lyon

London kanggo Trains Lyon

Marseille kanggo Trains Lyon

Amsterdam kanggo Trains Lyon

 

George v Cafe, Paris: NGALAMI Paris kanggo kebekan

Yen sampeyan ora wis kanggo Champs elysee, iku kaya wis ora kanggo Paris. utamané yen sampeyan olahraga travel liwat Eropah (nanging sing topik liyane). Oalah, George V Cafe iku panggonan kang sampurna kanggo seneng ambiance lan banget Perancis goreng ing Prancis. Given lokasi, aja kaget ing rega sing luwih dhuwur. Nanging nalika rendhem ing atmosfer Parisian, sampeyan bakal weruh sing iku worth saben Penny. Cukup ngendhokke nalika sampeyan are looking ing wong liwat, lan waiters mlaku watara. restaurant nawakake masakan Perancis khas, lan echo goreng teka karo sakbenere kabeh.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Bordeaux kanggo Paris Trains

 

 

New Bridge La Frite Prancis, Paris: A pendekatan Serius kanggo Fries Prancis ing Prancis

Wong-wong sing pracaya Perancis goreng ing Prancis ora kudu mung sajian sisih, nanging meal tepat kudu mriksa panggonan iki metu. Lan sapa sing raos goreng ing Pont-Neuf La Frite Française bakal cepet setuju. Dadi ing cute kuning lan putih pasugatan karton, French goreng sing utama kene. Sampeyan malah njaluk garpu kayu cilik. Pilih ing antarane wong akeh dips beda, nanging saran kita punika dip omah, ing "ink dip." Ing goreng rasa luwih apik yen sampeyan nambah Ham Parisian kanggo campuran.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Cologne to Paris Trains

 

Fries Prancis Prancis

 

de Clercq, Paris: Belgian Version of Fries

Ngerti apa padha ngomong: "Yen sampeyan ora ngerti ngendi kanggo mangan, menyang restoran kebak wong. "Melu aturan sing, kita rampung munggah ing De Clercq, toko sing ngaku ngedol Belgian goreng. Yen versi Belgian punika greasy, crunchy ing njaba, lan alus ing nang, kita sadaya. Yen luwih seneng mergo liyane iki mouthwatering kentang teken, disaranake burger, amarga iku uga super éca. Yen, yen sampeyan mung pengin tumpukan saka goreng, supaya Pack buta kang cukup kanggo wong papat.

Strasbourg kanggo Paris Trains

Zurich kanggo Paris Trains

Frankfurt to Paris Trains

Geneva to Paris Trains

 

Le Motel De L'Entrecote, Paris: A Fries French Straightforward Ing Prancis Pengalaman

Kita wis kasebut sing katresnan French mangan goreng karo steak? Ora? Inggih, ana sing lunga. Padha nindakake. Iku bab sing. Le Motel de l'Entrecote sing mung sajian utama supaya bisa. akeh, boten wonten utama liyane ing panggonan iki. Wayahe sampeyan njagong, waitress nyuwun sampeyan carane kaya steak kanggo masak: langka, medium utawa uga rampung. Apa ndadekake steak iki unik punika sauce kang resep wis dirahasiakake kanggo luwih saka 50 taun. Lan apa ndadekake kabèh meal pancen irresistible sing sampurna goreng French Golden in France.

Lyon kanggo Paris Trains

Provence kanggo Paris Trains

Montpellier kanggo Paris Trains

Nice to Paris Trains

 

Fries French lentrecote Ing Prancis

 

Chez Boris, Paris: Petani sing Priksa Food Perfect

Nggolek Panggonan sampurna kanggo mangan steaks lan Prancis goreng ing Prancis? Ngomong ora luwih. We found restaurant iki. Kualitas meat punika ing tingkat liyane. French goreng sing tangan Cut lan gorengan ing lenga daging sapi, kang akeh tastier saka muni. Pamilik Restaurant sing petani, supaya padha ngerti banget uga apa sing lagi mangan. Mung complaint bakal prices amarga lagi dicokot ... dhuwur. Nanging yen sampeyan rasa pangan ing Chez Boris, sampeyan bisa ngomong mung siji bab: "Njupuk dhuwit, lan kene - njupuk sawetara liyane!"

Petunjuk: sampeyan bisa Book London kanggo Paris Sepur saiki lan ing Chez Boris cepet saka sampeyan mikir!

 

French goreng wis dadi nambani sing nang endi wae ing donya. Wong wis nyepakaké mau lan porsi karo pangan sing favorit. isih, kita maringi pitutur sampeyan mangan wong ngendi padha nemokke. Kita uga pracaya sing negara sing France, ora Belgium. lan, sing bisa ndeleng, gedhe goreng Prancis ing Prancis bisa ditemokake ing meh saben sudhut Prancis. Sampeyan bisa mangan wong minangka sajian sisih, utawa minangka utama. dadi, ora ngenteni liya maneh!

 

Dolan maring kita ing Simpen-A-Train tuku tiket kanggo Prancis, lan nyiapake dhewe goreng Prancis ing Prancis bungahaken!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-french-fries-france/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane