(Last Updated On: 31/08/2019)

Taya sahijieun bener weruh kisah nyata ngeunaan fries Perancis di Perancis. Simkuring malah teu kaci yakin lamun maranéhna asalna ti Perancis, pisan. ngantosan, naon?! Yeap, Anjeun geus kadéngé deui katuhu – duanana Belgians sarta Perancis geus ngaku dahareun ieu, jeung maranéhna duanana mibanda carita ngayakinkeun anjeun.

Numutkeun dongéng Belgian lokal, desa goréng tina Meuse Valley mindeng ate lauk Goreng leutik aranjeunna bray di walungan. Salila usum tiis, walungan bakal freeze leuwih, pembuatan fishing teu mungkin. kukituna, nu nyicingan désa kapaksa neangan sumber séjénna dahareun. Kentang seemed kawas leyuran alus. Ngarah dimimitian slicing na frying eta cara nu sami maranehna kalawan lauk. Éta kumaha fries Perancis munggaran Tembok diwangun. Urang terang naon anjeun gonna menta kiwari. Lamun carita ieu leres, naha aranjeunna disebut French lajeng? Kusabab prajurit Amérika. Leuwih anu spent Perang Dunya I di Bélgia sakecap ieu kentang jero-gorengan jeung tétéla dipikacinta aranjeunna. Éta disebutna aranjeunna Perancis fries sabab Belgians spoke Perancis. kumaha imajinatif, bener?

Ngabejaan carita ka lokal di Perancis, jeung maranéhna gé seuri di anjeun teuas Anjeun bakal ngarasa uncomfortable. Éta meureun gé malah nelepon maneh gélo. "The chefs Perancis cemerlang nimukeun Perancis fries di Perancis, tungtung carita. Aranjeunna Perancis, teu jadi dalang, sarta ulah kantos nyebutkeun aranjeunna Belgian deui! kungsi!"Éta ngalakukeunana, lumayan loba, jadi paguneman.

Hiji cara atanapi anu sanésna, kami LOVE ieu jero-sobat-sagemblengna damang--tapi-leres sawarga--tasting-snack, euweuh urusan lamun urang nuju dahar Perancis fries di Perancis atawa nguap. Dinten, aranjeunna salah sahiji sisi masakan nu pang populerna di dunya. Éta téh dilayanan kalayan loba dips béda, tapi urang biasana milih saos tomat, mayonnaise, na cuka. Sarta kami teu paduli lamun nyebut maranehna Perancis, Belgian tina ngan chip, Anjeun kudu secukupnya aranjeunna di Perancis. Ku kituna hayu urang ngawanohkeun anjeun ka pangalusna

 

yummy Perancis fries di Perancis.

 

Rimmer & amis, Lyon: Mouthwatering delight

Anjeun foodie a? alus! Anjeun bakal cinta tempat ieu! Rimmer & Zoet mangrupakeun warung ngagoreng leutik di jantung Vieux Lyon, salah sahiji kawentar jalan di Lyon. Anjeun tiasa meunang fries dina congcot hiji dieu. Anjeun bakal meunang asin teuing, ngan moal dina congcot a, rada dina piring palastik leutik. Hal éta ngajadikeun fries ieu jadi nikmat nyaeta aranjeunna anu kandel tur ganda-gorengan. Sooo Crispy! Mun anjeun kantos eureun ku tempat ieu jeung balad, teu jadi foolish mésér ngan hiji congcot sarta babagi. momen anjeun duanana secukupnya kentang ieu, Anjeun bakal ngamimitian pajoang leuwih aranjeunna! Erm ... urang nyaho urang boga.

Brussel kana Kareta Lyon

London keur Kareta Lyon

Marseille kana Kareta Lyon

Amsterdam kana Kareta Lyon

 

George V Cafe, Paris: Ngalaman Paris ka fullest

Upami anjeun teu acan geus ka Champs Elysee, éta kawas anjeun tacan nepi Paris. utamana lamun Anjeun ngalatih perjalanan ngaliwatan Éropa (Tapi éta topik sejen). kumaha bae age, George V Cafe mangrupakeun tempat sampurna menikmati ambiance tur alus teuing Perancis fries di Perancis. Dibikeun lokasina, Anjeun teu kudu heran kalawan harga nu leuwih luhur. Tapi mun anjeun soak dina atmosfir Parisian, Anjeun gé ningali yén éta patut unggal Penny. Ngan bersantai bari anjeun nempo jalma maot ku, sarta waiters ngajalankeun sabudeureun. réstoran nu nawarkeun asakan Perancis has, sarta yummy fries datangna kalawan ampir sagalana.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Bordeaux ka Paris Kareta

 

 

Anyar Sasak La Frite Perancis, Paris: A Approach serius mun fries Perancis di Perancis

Jalma anu percanten Perancis fries di Perancis teu kudu jadi ngan hiji piring samping, tapi tepung ditangtoskeun kedah parios tempat ieu kaluar. Na saha nu raos fries di Pont-Neuf La Frite française bakal gancang satuju. Dilayanan di lucu konéng-na-bodas masakan karton, Perancis fries anu tangtu utama dieu. Anjeun malah meunangkeun garpu kai leutik. Milih diantara loba dips béda, tapi saran kami teh dip imah, éta "tinta dip". The fries secukupnya malah hadé lamun nambahkeun ham Parisian kana racikanana.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Cologne ka Paris Kareta

 

Fries Perancis Dina Perancis

 

de Clercq, Paris: Belgian Version of Fries

Anjeun terang naon anu maranehna nyebutkeun: "Mun anjeun teu nyaho dimana dahar, buka réstoran nu pinuh jelema. "Di handap ieu aturan nu, kami réngsé nepi di De Clercq, toko nu ngaklaim ngajual Belgian fries. Mun versi Belgian téh ngandung lisah, crunchy on luar, jeung lemes asup ka jero, kami kabéh di. Lamun resep hal sejenna di sagigireun ieu mouthwatering kentang teken, kami nyarankeun burger, sabab ogé super nikmat. sabalikna, lamun ngan hayang tumpukan fries, mesen hiji pak buta nu cukup pikeun opat jalma.

Strasbourg ka Paris Kareta

Zurich ka Paris Kareta

Frankfurt ka Paris Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

Le Relais De L'Entrecote, Paris: A fries Perancis lugas Dina Perancis Garapan

Geus urang geus disebutkeun yén cinta Perancis dahar fries kalawan steak? teu? sumur, aya nu balik. maranehna ngalakukeun. Ieu hal maranéhanana. Dina Le Relais de l'Entrecote éta hijina piring utama anjeun tiasa mesen. serius, aya euweuh tangtu utama lianna di tempat ieu. Momen nu diuk, muludan nu miwarang anjeun kumaha anjeun resep steak anjeun pikeun masak: jarang, sedeng atawa ogé dipigawé. Naon ngajadikeun steak ieu unik nyaeta saos anu resep geus diteundeun rusiah pikeun leuwih ti 50 taun. Sarta naon ngajadikeun sakabeh hidangan pancen irresistible anu sampurna fries Perancis emas di Perancis.

Lyon ka Paris Kareta

Provence ka Paris Kareta

Montpellier ka Paris Kareta

Hade ka Paris Kareta

 

Fries Perancis lentrecote Dina Perancis

 

Chez Boris, Paris: Patani Saha Jieun Food Sampurna

Pilari tempat sampurna dahar steaks sarta Perancis fries di Perancis? Ulah ngomong deui. Urang kapanggih réstoran ieu. Kualitas daging nyaeta on tingkat séjén. Perancis fries aya leungeun cut jeung goreng dina gajih sapi, nu loba tastier ti keur disada. Boga restoran anu patani, ngarah terang kacida alusna naon nu nuju dahar. Hijina keluhan bakal jadi harga lantaran aranjeunna bit ... tinggi. Tapi sakali anjeun secukupnya kadaharan di Chez Boris, Anjeun bisa disebutkeun ngan hiji hal: "Candak duit, jeung nini - nyandak sabagian deui!"

pitunjuk: anjeun tiasa buku a London ka Paris karéta kiwari sarta jadi di Chez Boris sooner ti anjeun pikir!

 

Perancis fries geus jadi saréat anu mana bae di sakuliah dunya. Everybody ieu Nyiapkeun aranjeunna sarta porsi aranjeunna tina dahareun favorit maranéhanana. masih, urang mamatahan Anjeun dahar éta tempat maranéhanana nimukeun. Urang ogé yakin yén nagara imah maranéhanana nyaéta Perancis, moal Bélgia. jeung, anjeun bisa ningali, hébat fries Perancis di Perancis bisa kapanggih dina ampir unggal pojok Perancis. Anjeun tiasa tuang aranjeunna salaku piring samping, atawa salaku Tangtu utama. janten, ulah ngadagoan kadua panjang!

 

Didatangan kami di Simpen-A-Train mésér tikét anjeun pikeun Perancis, sarta nyiapkeun diri pikeun fries Perancis di Perancis delight!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-french-fries-france/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih