Wacan Maca: 5 menit(Paling Keri Dianyari On: 11/04/2021)

Tangi nganti manuk nembang, karo narik ati sing saka ngarep lawang sampeyan, ing omah yurt utawa wit mewah. Glamping ing lokasi sing paling apik ing Eropa dadi tren gedhe saiki. Sabanjure 7 glamping paling apik ing Eropa nawakake pengalaman liburan sing ramah lingkungan. Kanthi listrik ijo, daur ulang, lan fasilitas hotel bintang 5, glamping minangka cara sustainable paling dhuwur ing Eropa.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Lokasi Glamping paling apik ing Eropa: Cagar Alam Veluwe ing Walanda

Makan malam lilin ing alas Veluwe sing mempesona, mlaku munggah ing tengah wit kanthi sinar srengenge sing pertama. Iki minangka bagean saka pengalaman glamping sing ngalamun pisanan Taman Nasional ing Walanda. Sampeyan bisa milih njelajah 2 cadangan alam: Veluwezoom National Park with the most beautiful viewpoint the Posbank, utawa Hoge Veluwe, swarga kanggo para penggemar hiking.

Kanggo wektu paling apik ing wilayah kasebut, sampeyan bisa milih tetep ing yurts sing apik, tarub safari utawa omah wit, pilihan akomodasi glamping ing Veluwe. Tuladhane, ing Schenkenshul cadangan alam, cedhak Hoenderloo, iku titik sing sampurna kanggo kemah kulawarga, tanpa nyerah ing fasilitas lan kenyamanan ing omah.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Pasangan ing Veluwe Nature Reserve ing Walanda Glamping Place

 

2. Echologia Glamping Spot Ing Prancis

Ing pinggir cadangan banyu paling gedhe ing Mayenne, sampeyan bakal nemokake akomodasi sing ramah lingkungan. Ing lembah La Loire, sampeyan bisa milih tetep ing kabin sing ngambang, kabin alas, utawa tendha mewah.

Sarapan ing teras, kano ing kali, utawa nikmati segelas anggur mung sawetara fasilitas sing bakal sampeyan tampa nalika glamping ing kene. Lembah La Loire yaiku wilayah anggur ing Prancis, supaya, anggur sing paling apik ing wilayah kasebut mung sawetara langkah saka tendha utawa kabin mewah sampeyan. Echologia iku papan sing apik kanggo lelungan solo ing Prancis, lan plancongan kulawarga.

Nantes menyang Tur Kanthi Sepur

Lille menyang Tur Kanthi Sepur

Lille menyang Paris Kanthi Sepur

Tours to Paris With A Train

 

Echologia Glamping Spot Ing Prancis

 

3. Lokasi Glamping paling apik ing Eropa: Glamping Romantis Ing Rhone-Alpes Prancis

Turu ing sangisore lintang, anget ing kompor nalika salju ing njaba, Pegunungan Alpen Prancis minangka papan sing apik banget. Wilayah Rhone ing Pegunungan Alpen Prancis minangka salah sawijining papan glamping paling apik ing Eropa. Mangkono, sampeyan bisa duwe plancongan dongeng musim salju ing kubah ijo utawa tendha lonceng sing mewah.

Nanging, yen sampeyan seneng preinan musim semi, mula, sampeyan bakal seneng banget mekar ing Alpen. Nduwe kopi esuk, diubengi alam liar, minangka salah sawijining pengalaman paling apik ing urip. Saliyane, kanggo preinan sing luwih aktif, sampeyan bisa munggah gunung sing apik banget utawa nyoba arung jeram ing Kali Ardeche.

Amarga iku antarane Italia lan Prancis, sampeyan bakal nemokake iku gampang banget lelungan mrana numpak sepur.

Dijon to Provence With A Train

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Panggonan Glamping Romantis Ing Rhone-Alpes Prancis

 

4. Glamping Ing Bohemia Tengah, Prague

Bohemia minangka wilayah kertu pos ing Republik Ceko. Keunikan kasebut ana ing papan kanggo ganti busana kanthi owah-owahan musim. Ing mangsa panas sampeyan bakal nemokake ijo lan subur, and in the fall in beautiful golden and orange tones. On the banks of a lake, pucuk gunung, utawa alas terpencil, Oasis Bohemia mung sakjam saka Prague, supaya sampeyan bisa ngrasakake sing paling apik ing kabeh jagad, ing ati alam.

Ana akeh akomodasi glamping ing sekitar tlaga Lipno utawa cedhak gunung Jizera. Mangkono, sampeyan bisa ndeleng danau lan alas sing apik, saka terasmu, utawa bak panas pribadi ing alam.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Glamping Luar Biasa ing Bohemia Tengah, Prague

 

5. Lokasi Glamping paling apik ing Eropa: Pod Glamping mewah ing Pegunungan Alpen Swiss

Lereng ski paling apik, tampilan paling apik, ing ngarep lawang kubah sing apik. ing Pegunungan Alpen Swiss iku papan sing apik kapan wae, lan saiki sampeyan bisa tetep ing tengah. Nalika Pegunungan Alpen Swiss dadi tujuan plancongan sing populer kanggo turis saka saindenging jagad, sawetara banget sing ngerti minangka papan sing apik.

Akomodasi glamping ing Alps kanthi lengkap lan dirancang kanggo tenang, lan tetep apik tenan. Sampeyan bisa tetep ing kuping salju, nanging nang kubah mewah sampeyan, bakal anget lan mulyo. Sampeyan bakal tangi karo pemandangan sing apik banget, mlaku-mlaku langsung saka amben sing kepenak, sawise sarapan sing enak.

Pemandangan, hawa seger, tilase serbaguna nggawe Pegunungan Alpen Swiss dadi salah sawijining 7 glamping paling apik ing Eropa.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

 

6. Tenda Glamping Mewah ing Puglia

Dumunung ing sacedhake segara Adriatik lan Ionia, Puglia yaiku a lokasi ngalamun kanggo plancongan glamping paling apik ing Eropa. Swarane ombak, banyu biru murni, angin sore, lan panganan Italia, bisa luwih apik tinimbang iki. Senajan, glamping ing tendha mewah, ngrasakake fasilitas hotel, tanpa kompromi anggaran sampeyan – Glamping minangka cara paling utama kanggo plancongan saiki.

Puglia minangka papan sing apik kanggo glamping, metu saka tendha sampeyan menyang pantai utawa ing pucuk bukit sing madhep segara, iku impene sapa wae. Sampeyan bakal nemokake akeh pilihan akomodasi glamping ing desa Apulia.

Oasis ing pinggir segara iki bisa diakses nganggo kreta saka Roma lan Bari.

Roma menyang Puglia Kanthi Sepur

Napoli menyang Puglia Kanthi Sepur

Bari menyang Puglia Kanthi Sepur

Florence menyang Puglia Kanthi Sepur

 

Tenda Glamping Mewah ing Puglia Italia Eropa

 

7. Roman lan Glamping ing Tuscany

Roman minangka tembung sing nggambarake glamping sing paling apik ing Tuscany. Ora adoh saka Sienna, lan segara Tengah, ing bukit ijo Beludru ing Tuscany, ngenteni tarub romantis lan ijo kanggo plancongan 2.

ing Tuscany, sampeyan bisa nggoleki truffle, take a cooking class and prepare pasta for dinner. Utawa, sampeyan bisa muter ngubengi desa Italia sing apik banget saka sampeyan Lazy Olive Glamping situs. Menapa malih, glamping ing Tuscany nggawe sampeyan aran bagean alam, diselehake ing mburine wit zaitun.

Florence menyang Grosseto Kanthi Sepur

Perugia menyang Grosseto Kanthi Sepur

Viterbo menyang Grosseto Kanthi Sepur

Roma menyang Grosseto Kanthi Sepur

 

Roman Paling Apik lan Glamping ing Tuscany

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang 7 glamping paling apik ing Eropa nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "7 Lokasi Glamping Terbaik Ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-glamping-places-europe%2F%3Flang%3DjwNyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)