Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 26/02/2021)

Bangun ka manuk nyanyi, jeung pintonan breathtaking tina panto anjeun, dina tangkal yurt atanapi tangkal méwah. Glamping di lokasi anu paling indah di Éropa mangrupikeun trend ageung dinten ayeuna. Anu salajengna 7 tempat glamping anu pangsaéna di Éropa nawiskeun pangalaman liburan anu ramah ramah lingkungan anu raoseun. Kalayan listrik héjo, daur ulang, sareng fasilitas hotél bintang 5, glamping mangrupikeun cara anu mampuh pikeun liburan di Éropa.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Glamping Pangsaéna Di Éropa: Cagar Alam Veluwe Di Walanda

Makan malam lilin di leuweung ngajugjug Veluwe, leumpang nepi tengah tangkal kalayan sinar panonpoé munggaran. Ieu sadayana mangrupikeun bagian tina pangalaman glamping anu ngalamun heula taman Nasional di Walanda. Anjeun tiasa milih ngajajah 2 cadangan alam: Veluwezoom National Park with the most beautiful viewpoint the Posbank, atanapi Hoge Veluwe, surga pikeun peminat hiking.

Kanggo waktos anu pangsaéna di ieu nagri, anjeun tiasa milih tetep dina yurts éndah, tenda safari atanapi rumah pohon, pilihan akomodasi glamping di Veluwe. Salaku conto, Sakola kado cagar alam, caket Hoenderloo, mangrupakeun tempat anu sampurna pikeun kémping kulawarga, tanpa nyerah dina fasilitas di bumi sareng kanyamanan.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Pasangan di Veluwe Nature Reserve Di Belanda Glamping Place

 

2. Echologia Glamping Spot Di Perancis

Di tebing cadangan cai pangageungna di Mayenne, anjeun bakal mendakan akomodasi ramah lingkungan. Di lebak La Loire anjeun tiasa milih cicing dina kabin anu ngambang, kabin leuweung, atanapi tenda méwah.

Sarapan dina téras, kanu di walungan, atanapi ngararasakeun sagelas anggur ngan ukur sababaraha kauntungan anu anjeun bakal pikagaduh nalika glamping didieu. Lebak La Loire nyaéta daérah anggur di Perancis, janten, anggur anu pangsaéna di daérah éta ngan ukur sababaraha léngkah tina tenda atanapi kabin méwah anjeun. Ékologis mangrupakeun tempat glamping anu hadé pikeun travelers solo di Perancis, sareng wisatawan kulawarga.

Nantes ka Wisata Kalayan Karéta

Lille ka Wisata Kalayan Karéta

Lille ka Paris Kalayan Karéta

Tours to Paris With A Train

 

Echologia Glamping Spot Di Perancis

 

3. Tempat Glamping Pangsaéna Di Éropa: Glamping Romantis Di Rhone-Alpes Perancis

Bobo handapeun bintang, pemanasan ku kompor nalika salju di luar, Perancis Alps mangrupakeun tempat glamping gaib. Daérah Rhone di Pegunungan Alpen Perancis mangrupikeun tempat anu hadé di Éropa. kituna, anjeun tiasa ngagaduhan pakansi usum salju nyalira di kubah héjo atanapi ténda bel anu méwah.

Sanajan, upami anjeun langkung resep liburan musim semi, maka anjeun bakal leres-leres bogoh ka Alps mekar. Nganggo kopi isuk anjeun, dikurilingan alam liar, mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling saé dina kahirupan. Salaku tambahan, pikeun liburan anu langkung aktif, anjeun tiasa angkat gunung anu megah atanapi cobian arung jeram di Walungan Ardeche.

Kusabab éta antara Italia sareng Perancis, anjeun bakal mendakan éta gampang pisan ngumbara didinya nganggo karéta.

Dijon to Provence With A Train

Paris pikeun Provence Kalayan Karéta

Lyon ka Provence Kalayan Karéta

Marseilles pikeun Provence Kalayan Karéta

 

Tempat Glamping Romantis Di Rhone-Alpes Perancis

 

4. Glamping Di Bohemia Tengah, Iraha

Bohemia mangrupikeun daérah kartu pos di Républik Céko. Kaistimewaanana aya di daérah tempat pikeun ngaganti papakéan ku parobahan musim. Dina usum panas anjeun bakal mendakan héjo sareng méwah, and in the fall in beautiful golden and orange tones. On the banks of a lake, puncak gunung, atanapi leuweung terpencil, Oasis Bohemia urang ngan sajam ti Iraha, sahingga anjeun tiasa ngaraosan anu pangsaéna tina sadaya dunya, dina manah alam.

Aya seueur akomodasi anu aya di sakitar danau Lipno atanapi caket gunung Jizera. kituna, anjeun tiasa menikmati pemandangan danau sareng leuweung anu luar biasa, ti teras anjeun, atanapi bak panas swasta di alam.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Endah Glamping Di Bohemia Tengah, Iraha

 

5. Tempat Glamping Pangsaéna Di Éropa: Média Glamping Pods Dina Pegunungan Alpen Swiss

Lamping ski pangsaéna, pintonan pangalusna, pas di panto panto kubah anjeun. The Swiss Alps mangrupikeun tujuan anu sakti dina usum naon waé, sareng ayeuna anjeun tiasa tetep pas di tengah. Sedengkeun Pegunungan Alpen Swiss mangrupikeun tujuan pakansi anu populér pikeun wisatawan ti sakumna dunya, saeutik pisan anu terang éta salaku tempat anu matak.

Akomodasi glamping di Alps lengkep-dilengkepan sareng dirancang pikeun tenang, sareng tetep endah. Anjeun tiasa cicing di satengahing topi salju, tapi di jero kubah méwah anjeun, éta bakal haneut sareng nyaman. Anjeun bakal gugah kana pemandangan anu indah, bade leumpang langsung tina ranjang anjeun anu raos, saatos sarapan enak.

Pamandangan, hawa seger, sareng jalur anu serbaguna ngajantenkeun Pegunungan Alpen Swiss salah sahiji 7 tempat glamping pangalusna di Éropa.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

 

6. Tenda Glamping Méwah Di Puglia

Lokasina caket Laut Adriatik sareng Ionia, Puglia mangrupikeun lokasi anu ngalamun pikeun pakansi glamping anu pangsaéna di Éropa. Sora ombak, cai biru murni, angin ngahiliwir sore, jeung kadaharan Itali, éta tiasa langkung saé tibatan ieu. sanajan, glamping dina tenda méwah, ngararasakeun fasilitas hotél, tanpa kompromi anggaran anjeun – Glamping mangrupakeun cara pamungkas pikeun pakansi ayeuna-ayeuna.

Puglia mangrupikeun tempat anu megah pikeun glamping, kaluar tina tenda anjeun ka pantai atanapi dina puncak gunung anu ningali laut, nyaéta impian saha waé. Anjeun tiasa mendakan seueur akomodasi akomodasi di kampung Apulia.

Oasis ieu di laut tiasa diakses ku karéta ti Roma sareng Bari.

Roma ka Puglia Kalayan Karéta

Naples ka Puglia Kalayan Karéta

Bari ka Puglia Kalayan Karéta

Florence ka Puglia Kalayan Karéta

 

Tenda Glamping méwah Di Puglia Italia Éropa

 

7. Asmara Sareng Glamping Di Tuscany

Asmara mangrupikeun kecap anu ngajelaskeun glamping anu pangsaéna di Tuscany. Teu jauh ti Sienna, sareng Laut Tengah, di bukit héjo buludru ti Tuscany, awaits tenda romantis tur héjo pikeun pakansi pikeun 2.

di Toscana, anjeun tiasa angkat milari truffle, take a cooking class and prepare pasta for dinner. Alternatipna, anjeun tiasa siklus sakitar kampung Italia anca ti anjeun Puguh Olive Glamping situs. Sumawona, glamping di Tuscany ngajadikeun anjeun ngarasa bagian alam, diselapkeun di tukangeun tangkal zaitun.

Florence ka Grosseto Sareng Karéta

Perugia ka Grosseto Kalayan Karéta

Viterbo ka Grosseto Kalayan Karéta

Roma ka Grosseto Kalayan Karéta

 

Romansa Pangalusna Sareng Glamping Di Tuscany

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun ka 7 tempat glamping pangalusna di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "7 Tempat Glamping Pangsaéna Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-glamping-places-europe%2F%3Flang%3DsuNyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)