(Last Updated On: 14/09/2019)

Nelepon sagala Dipati petualangan! Hoyong terang naon anu Best hiking mimiti titik jeung kumaha carana meunang aya ku karéta? Lajeng anjeun di tempat katuhu!

 

Pangalusna titik hiking Mimitian: Lima Terre basisir jalan satapak - Italia

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Hiking di Cinque Terre mangrupa salah sahiji hal pangalusna mun di Itali, sarta salah sahiji Best titik hiking mimiti. Na hiking trails aya diantara paling geulis di Éropa sarta lamun aya hiji lover outdoor atawa ngan batur who wants sababaraha latihan di antara decadent hidangan Italia, éta salah sahiji cara paling rewarding ngarasakeun Italia urang spektakuler basisir.

Tapi mun anjeun leumpang di Cinque Terre nu peryogi datangna disusun. Ti pamahaman kasusah jalan satapak ka paking hal katuhu na bade di waktu anu bener tina sataun, keur informed ogé bakal nyieun beda antara a leumpang-ngarobah hirup sarta slog wearying.

Kumaha carana meunang aya ku Train:

Sakali di Italia, kalayan bantuan Simpen A Train , karéta masih cara pangalusna keur ngahontal Cinque Terre. Aya hiji karéta lokal, nu Cinque Terre Express, nu ngalir sapanjang basisir antara stasiun Centrale Cisitu Spezia na Levanto. Eta eureun di lima kota (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), tur Anjeun bakal kedah nyandak ka mindahkeun antara aranjeunna sakali anjeun di wewengkon (iwal mun milih pikeun leumpang dina trails oft-nangtang). Salaku usum panas 2016, biaya tina Cinque Terre Express mangrupakeun € 4 per lalampahan. Salila kaluar-musim, ilaharna tina Nopémber nepi ka Maret, Biaya pakait kana € 1,80. karéta ieu teu nawiskeun seating wengkuan.

• Sesampainya tina Florence atawa Roma: Aya sababaraha karéta langsung per poé ti stasiun novella Firenze Santa Maria mun La Spezia Centrale; batur ngawajibkeun Anjeun pikeun ngarobah karéta di Pisa. Harga mimitian jam € 13,50. Di La Spezia, ngarobah keur Cinque Terre Express.

Florence kana Kareta Levanto

Florence kana Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta Levanto

 

Pangalusna titik hiking Mimitian: Garuda leumpang - Austria

The Samoja Walk diwangun ku 23 hambalan numbu, nu nuturkeun hiji jalur napas-nyokot ngaliwatan Tirol. The Best titik hiking mimiti di wewengkon, loba bagian bisa gampang diakses ku mobil sambungan kabel sarta réngsé salaku pinuh- atanapi satengah- dinten wisata. Urang remen ngenalkeun anjeun bagian favorit urang tina blog ieu.

Naha nu nuju perencanaan hiji leumpang dinten atawa petualangan multi-minggu di gunung, anjeun bakal manggihan Eagle Walk jadi hébat pangalaman outdoor. Ieu nawiskeun kasempetan unparalleled ngajajah, ngalaman tur sambungkeun jeung alam.

Pick Top urang: Lake Zireiner Tempo

Hiji satengah- dinten walk pikeun hikers occasional. Ti Kramsach di Lower Inn Valley, nyandak korsi angkat ka imah Sonnwendjoch. A walk pondok ngabalukarkeun Zireiner danau idyllic, nu geus situated dina lebak ampir 1.800-méter dpl - tempat hébat pikeun niiskeun ati dina panas usum panas bulan. leumpang terus Zireiner Alm barung (1,698m) saméméh balik ka luhureun korsi angkat, ngamungkinkeun Anjeun pikeun numpak deui ka handap kana Inn Valley.

Kumaha carana meunang aya ku Train:

It’s easy to iinditan from the UK to Austria ku karéta. Anjeun tiasa balik ti London mun Wina, Salzburg or Innsbruck in a single day by high-speed ngalatih. Atawa nyandak lunchtime a Eurostar ti London ka Brussel, a Thalys high-speed ngalatih ka Cologne jeung Nightjet unggulan sleeper ngalatih mun Innsbruck, Linz atanapi Wina sapeuting. sakali aya, meunang Tirol téh gampang jeung jaringan komprehensif miboga umum ngangkut. Ieu gampang keur indit sabudeureun wewengkon ngagunakeun karéta. Hikers wishing nyandak kana bagian atawa sakabéh nu Eagle Walk bisa ngakses mimiti na finish titik unggal panggung maké angkutan umum lokal.

London keur Kareta Brussel

Brussel kana Kareta Cologne

Cologne kana Kareta Wina

Cologne kana Kareta Innsbruck

 

Pangalusna titik hiking Mimitian: CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

The Camino geus dipikawanoh dina basa Inggris salaku Jalan of St James. All Camino pilgrimage routes lead to Santiago de Compostela as this is where the remains of St James, (Santiago), kapanggih di abad kasalapan. The pilgrimage was popular in the 10th, 11th jeung 12 abad lajeng lalaunan ditolak popularitasnya.

Ku abad ka-20, ampir teu saurang ieu leumpang salah sahiji ruteu. Then in the late 1970’s and early 1980’s the route became of interest to a few. They began to write and peta rute deui.

Dina abad 21, pamanggih jarah a sugan quaint. Sanajan, nu exertion tina leumpang salila sabulan jeung keur dipegatkeun ka alat modern nyaeta immensely liberating.

ruteu Camino:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria teh kota pikaresep ku jamaah salaku titik dimana aranjeunna naek kapal dina Camino de Santiago. Tina langkung ti 300,000 jamaah nu journeyed Santiago de Compostela di 2017, sababaraha 60% sempet dipilih pikeun turutan Camino Frances. Sarta leuwih ti 80,000 di antarana milih Sarria salaku titik awal maranéhna. Alesan utama pikeun milih Sarria téh nya éta nawarkeun jarak minimum diperlukeun pikeun jamaah bisa dileler Compostela (sertipikat haji urang). Jarak ka Santiago bisa katutupan di kakara lima hambalan na boasts angka nu gede ngarupakeun pilihan akomodasi sarta jasa pikeun jamaah. Sarria Gampang meunang mun dina angkutan umum ti bagian nu sejen Spanyol.

Kumaha carana meunang ka Sarria ku karéta:

karéta nu aya salah sahiji anu pang sreg pilihan lamun keur iinditan ti Madrid ka Sarria. Aya langsung hubungan yén daun stasiun karéta Chamartin Madrid urang dua kali sapoé, sareng perjalanan waktos kira genep jam. Sumawona, aya rupa karéta nu nyambung Madrid kalawan Santiago de Compostela na Lugo, Kota Galician ti mana eta pisan gampang nepi ka Sarria, kalawan sababaraha sambungan langsung unggal poe. Anjeun tiasa konsultasi sadayana kali sarta frékuénsi ku ngahubungan Renfe, parusahaan karéta nasional Spanyol urang.

karéta nu oge pilihan pangalusna lamun iinditan ti Barcelona. Aya tumbu langsung poean ti Barcelona (atawa anjeun bisa ngarobah dina Monforte de Lemos), kalawan karéta beurang (lamun ngagabungkeun nu AVE atanapi-speed tinggi karéta kalawan panjang Jarak Pilihan) jeung karéta sapeuting. Rata waktu lalampahan ti Barcelona anu 12 jam. The karéta ti Barcelona mun Sarria ogé nyambungkeun jeung kota utama lianna kaasup Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, jeung Leon.

Ti Santiago de Compostela, Renfe nawarkeun dua karéta poean ka Sarria: hiji di 5 pm (waktos lalampahan dua jam '); sarta di 6.07 pm (sareng waktos lalampahan ampir opat jam).

ti Lugo, éta ngalatih is also the most comfortable option. Renfe nawarkeun sababaraha sambungan poéan anu bakal meunang anjeun Sarria ti Lugo di 30 menit.

 

Pangalusna titik hiking Mimitian: WESTWEG jalan satapak - Jérman

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Ieu bisa ngomong yén jalan satapak Westweg nyaeta asal sadaya Jerman jarak jauh hiking trails. Ieu janten jalan ditunjuk mimiti jenis na deui di 1900. Ti saprak éta, jalan satapak geus dipelak pikeun nutupan jarak 177 mil (285 kilométer) — starting in Pforzheim in the north and ending in Basel in the south.

Kontras jeung Mittelweg jeung Ostweg, nu Westweg mawa anjeun lolobana liwat kuloneun gunung. Tur anjeun balik, anjeun bakal saksi keragaman alam ti rentang gunung low Jerman panggedéna. Leuweung fir na spruce padet. Ieu naon méré gunung rentang ngaranna, nu expanses treeless di kalér hideung Leuweung. situ gunung sepi, panorama crests batu, lebak glasial, sarta gunung.

dina antara, Anjeun gé nanjak ka puncak pangluhurna deui jeung deui. Anjeun leumpang ngaliwatan dataran tina Hornisgrinde tur nganjang ka Belchen jeung Hochblauen. Ngarasakeun view dina Schliffkopf na roam nu nyangcang tinggi sabudeureun Hohloh. Hiji titik tinggi bener leumpang anjeun, tangtosna, bakal pisan tina Feldberg. Gunung pangluhurna di Hideung Leuweung.

Kumaha carana meunang ka Westweg ku karéta:

Paling hiking manjang bisa dibeulah nepi di jarak manageable. Éta sabab paling desa sapanjang hiking trails tiasa ngahontal ogé ku karéta. pitulung gede pikeun perencanaan leumpang téh peta umum haratis ti Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrase 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com/konus). Ieu nembongkeun karéta na beus ruteu pikeun KONUS dina sakabeh wilayah.

Salaku tambahan, loba komunitas gaduh tips husus pikeun hiking tur jeung dinten lalampahan keur sémah KONUS maranéhna. Lamun rencanana hiji deui tetep eta bisa jadi mangpaat pikeun meunangkeun SchwarzwaldCard hiji ogé. Kartu Ieu investasi alus lamun nganggo diskon nyambung ka kartu nu intensif.

Offenburg kana Kareta Freiburg

Stuttgart kana Kareta Freiburg

Leipzig kana Kareta Freiburg

Nuremberg kana Kareta Freiburg

 

 

Siap ditunda hiking sapatu anjeun sarta ngarasakeun sababaraha hiking alam? Buku karéta anjeun dina menit sarta kalawan NO waragad tambahan di Simpen A Train !

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-hiking-start-points/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)