(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 04/12/2019)

sagara, walungan, jeung situ teu ngan geulis keajaiban alam nu aya patut tata libur kira-kira. Urang ngaranan urang 5 Alami Pangalusna Cinyusu Panas Di Éropa nu leuwih ti patut neng kalayan bantuan Nyimpen Hiji Kareta tiket kareta.

 

5 Hot Springs pangalusna Di Éropa 1: Aix Les Bains Riviera Nu Alps, Perancis

Aix Les Bains, Riviera tina Alps mangrupakeun kota termal, berthed dina incredibly aheng tur lega Lake Bourget. Ieu salah sahiji 5 Alami Pangalusna Cinyusu Panas Di Éropa tur mangrupakeun found deep in the Savoie french area, kasohor lingkungan Alps Massif na. Ayana cai murni, kalawan loba virtues mineral, sadayana di sabudeureun kota nu, ngakibatkeun eta alami tradisi termal ieu. tempat gaib ieu bener méré Anjeun anu pangalusna tina alam pikeun anjeun oge keur. Dina Aix les Bains Riviera des Alpes, nu ubar alami jeung brimstone beunghar cai ngagabung pikeun nawarkeun bener regenerasi.

Jenéwa ka Aix-Les-Bains Le Revard Kareta

Lausanne ka Aix-Les-Bains Le Revard Kareta

Paris Aix-Les-Bains Le Revard Kareta

Bern ka Aix Les Bains Le Revard Kareta

Spa In Aix Les Bains Riviera Of The Alps, France

 

2: Terme di Saturnia - Toscana, Itali

Gampang pikeun meunangkeun aya ti saukur ngeunaan di mana waé di Éropa kalayan bantuan Nyimpen Hiji Kareta, Toscana boasts salah sahiji anu pang idyllic cinyusu panas di dunya. janten, aya teu heran eta dina daptar urang tina 5 Hot Springs pangalusna Di Éropa! jeung 500 liter cai terapi keur ngompa kaluar tina kawah vulkanik unggal detik, cai cinyusu ieu sagemblengna murni. Hatur nuhun kana 99.5 tingkat F cai jeung anca italia landscape sabudeureun eta, teu aya ragu anjeun bakal dieunakeun kana jero kaayaan rélaxasi ieu spring.

spa termal Ieu ngaklaim boga mana sarua jeung di dunya. Boasting cai nu alami potent, murni tur euyeub di Uyah mineral. Kado alam nu ngeusi Spa pools kitu eta ngalir ti spring bobogohan deui rébuan taun. Why not try it out for yourself?

Madang pikeun Grosseto Kareta

Perugia ka Grosseto Kareta

Viterbo ka Grosseto Kareta

Roma Grosseto Kareta

 

 

5 Hot Springs pangalusna Di Éropa 3: Aqua Kubah - Tyrol, Austria

Ti abad ka-16, jalma geus ngadatangan Tyrol kauntungan tina sipat penyembuhan tina cinyusu panas na. Ayeuna anjeun bisa ngarasakeun mandi masif na pools termal ngeusi 90 darajat F 97 tingkat F haneut termal cai. Naon ngajadikeun cinyusu ieu unik nyaeta mangkok cai termal levitating na, ngeusi lampu, urut bangku, jeung whirlpools.

Panon catching arsitéktur asal aula spa kaca spion keindahan alam di sakuliling. kayu, batu, lampu na – tangtosna – cai mangrupa bagian tina hebat tetempoan. Jumlahna aya 12 pools indoor na outdoor diondang anjeun ngojay na hayu diri kumalayang jauh. Indoor pools disambungkeun ka tilu keuna outdoor pools dina stilts ngaliwatan waterways.

Zurich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Innsbruck

Cologne kana Kareta Innsbruck

Best Natural Hot Springs In Europe Austria

4: Thermae mandi Spa - mandi, Inggris

Cinyusu panas Di Éropa nu sayah jeung aya sajarahna? Disada kawas hiji cara anu alus pikeun keletik sababaraha ember daptar barang dina hiji lebet. Dina haté kota mandi, anjeun bakal manggihan nu Thermae Mandi Spa. Hiji pangajén unggul spa alam di mana anjeun ayeuna bisa ngamandian di Inggris ngan alami haneut, mineral beunghar cai. Ngan salaku Manuk Dadali jeung Romawi tuh leuwih 2,000 sababaraha taun ka pengker. Ieu, kumaha oge, terus jadi imah ka Britania alam ngan termal cai. Nampi pangalaman rélaxasi pamungkas. Nganjang ieu pangajén unggul poé spas mineral beunghar cai warmed di 92 tingkat F jeung sacara saksama dirancang perlakuan spa.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

Best Natural Hot Springs In England

 

5 Hot Springs pangalusna Di Éropa 5: Gellert mandi, Hungaria

Urang geus disimpen anu pangalusna pikeun pamungkas dina buku urang. Lamun hayang ngarasa kawas royalti, malah keur ngan sababaraha jam, anjeun pasti kudu nganjang Gellert Baths di Hungaria ibukota, Budapest. Dina anak embellished struktur anjeun bakal manggihan nu gede haneut baths garis jeung romawi pilar. Cai ieu ngandung beda komponén nu mangpaat pikeun penyembuhan rematik jeung nu séjénna orthopedic masalah. Gellert mandi dibuka dina 1918 maturan perlakuan cai ubar maké cinyusu jero sami jero taneuh padjajaran of St John dipaké dina abad ka-12, jeung engké dina Kapuloan Turks jeung ngarasakeun kakuatan invigorating tina mineral cai euyeub.

 

Siap ngalaman rélaxasi di na paling unik? Lajeng kantor on leuwih kana Simpen A Train sarta buku tiket karéta keur sagala salah sahiji pick urang tina 5 cinyusu panas pangalusna di Éropa.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Alami Pangalusna Cinyusu Panas Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-hot-springs-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)