(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/03/2020)

Itali, salah sahiji Éropa urang pang populerna maksud pakansi, boga eta sadayana. A sajarah budaya euyeub, hotél mewah, asakan dunya-kawentar, gawena undagi, situs kaéndahan alam ... lajeng aya balanja! Iinditan ka Italy ku karéta nyaeta pangalaman breathtaking. Anjeun meunang ngarasakeun kabeh tina tetempoan geulis sapanjang jalan tinimbang dozing off di pesawat a. Sakali anjeun ngahontal kota dipilih Anjeun, aya myriad tempat picturesque tetep. Sangkan lalampahan anjeun leuwih merenah, kami geus rounded nepi sababaraha hotél kacida-dipeunteun - tiap sahijina lémparan batu mere urang ti setasion kereta api. Di handap ieu mangrupakeun Best hotél deukeut stasion karéta di Italia.

 

 pangalusna hotél deukeut stasion karéta di Italia

 

mimitina Best hotél urang deukeut stasion karéta di Italia anu – Stasiun Kereta Api novella Firenze Santa Maria di Florence

 pangalusna hotél deukeut stasion karéta di Italia

 

Grand Hotel Minerva téh ngan 300m ti Stasion Kereta novella Santa Maria madang urang. hotél sajarah Ieu balik deui ka 19th Abad sarta ngabogaan rooftop bérés nyanghareup ka puseur bersejarah ngeunaan kota Italia Renaissance, Florence.

hotél Ieu pilihan sampurna pikeun travelers museurkeun seni, kabudayaan, jeung kadaharan. Ieu sababaraha menit ti loka utama. Anjeun tiasa ningali Santa Maria novella katuhu luar panto hareup Anjeun, tur aya dina ngan hiji kilométer, Anjeun ogé tiasa nganjang ka katedral Florence, Piazza della Signoria, Ponte Vecchio na Pitti karaton.

Pilari sababaraha balanja atawa ngeunaan kacamatan pikeun tuang? Nyokot stroll ka pasar San Lorenzo atanapi pasar Sant'Ambrogio tur pastikeun pikeun didatangan Buca Maria atanapi Gelateria la Carraia keur hidangan a.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Verona mun madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

Stasiun Kereta Api Milan Porta Garibaldi di Milan

 pangalusna hotél deukeut stasion karéta di Italia

 

Pantun mangrupakeun nami kaulinan di Milan - jadi tempat hadé keur cicing trendi Tocq Hotel tinimbang? hotél ieu lokasina di puseur Milan, jadi famed Liwat Montenapoleone, Castello Sforzesco na La Scala Teater anu sadayana dina radius 2km, nyieun tempat wisata gampang walkable. The Duomo Milan oge caket dieu, ngan leuwih 2km jauh.

Anjeun bakal hayang sirah kaluar ngarasakeun seru nightlife kawentar Corso Como jalan, lokasina ngan 100 méter jauh. Tangtosna, Corso Como ogé bustling ku dinten - bareng jeung hip bar sarta nightclubs, pedestrian jalan vibey ieu ogé boasts toko busana tinggi na réstoran gourmet. Henteu dipigawé balanja? Urang ulah ngalepatkeun anjeun! Masihan Liwat Vincenzo Capelli jalan jeung distrik Brera neng.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Verona kana Kareta Milan

 

Pangalusna hotél deukeut stasion karéta di Italia – Naples – Stasiun Kereta Api sentral

 pangalusna hotél deukeut stasion karéta di Italia

 

panungtungan Best hotél urang deukeut stasion karéta di Italia nya The UNA Hotel Napoli, hiji wangunan sajarah authentically disimpen lokasina sabalikna stasiun karéta sentral dina Naples. Ngarasakeun inuman anu di hotél bar bérés, nu boga tempoan sahiji gunung Vesuvius. Lamun mutuskeun pikeun meunangkeun saeutik ngadeukeutan ka tempoan nu, anjeun bisa nyokot karéta numpak pondok ningali Pompei sarta Gunung Vesuvius.

Aya kitu loba tempat sajarah luar biasa caket dieu, sangkan nyieun Naples hiji deui tetep lamun bisa. Anjeun bakal tiasa leumpang ka katedral of Naples, Santa Chiara, San Gregorio Armeno, San Lorenzo Maggiore, Museum Purbakala Nasional, kitu ogé Duomo jalan di puseur kota bersejarah. Anjeun malah bisa balik handapeun kota di Napoli Sotterranea.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Bari jeung Naples Kareta

Roma pikeun Naples Kareta

 

Stasiun Kereta Api Roma Termini di Roma

the Colosseum in rome

 

The charming NH Collection Roma Palazzo Cinquecento is a 5-star beauty is situated close to Rome’s main train station and has views over the gardens and ancient ruins of Mura Serviane. Lamun ngarasa kawas Ngalanglang Kota langgeng dina suku, anjeun di tuah. Anjeun tiasa kantor mun kitu réa atraksi ngadeukeutan ti 2km jauh: nu Coliseum, Hambalan Spanyol, Trevi Fountain, Museum nasional Roma, Teatro dell'Opera di Roma, Santa Maria Maggiore, Gereja Santa Susanna, jeung Hambalan Spanyol.

Mun anjeun teu teuing capé sanggeus kabeh sightseeing yén, ngaluncat dina beus ka ibu kota urang kawentar Liwat del Corso nu boasts balanja ku beurang réstoran, bar jeung klub ku wengi. Simkuring yakin bakal cinta tetep Anjeun iraha wae tina Best hotél deukeut stasion karéta di Italia.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Dupi anjeun dilongok sagala méméh? Hayu urang terang ku tweeting kami di @SaveATrain! patalékan? Taros Kami di SaveATrain.com jeung lamun anjeun kantos kudu manggihan Best hotél deukeut stasion karéta, klik di dieu.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-hotels-near-train-stations-in-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)