(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

Eropah iku papan patemon apik saka akeh budaya beda - lan tradhisi Culinary. Saben bangsa wis identitas béda dhewe, kang ndudohke pengunjung tengen menyang Sajarah lan kabeh liya iku nawakake. Lan ing sawetara negara, sing uga ateges ombenan flavorful!

Sing sing lelungan kanggo excite roso lan duwe sawetara warga fun disetujoni bakal seneng ngunjungi negara iki. Kene kita ndhuwur 5 ombenan lokal paling apik kanggo ngombe lan nyoba ing Eropah:

 

1. Ombenan Local Best Ing Italia: Limoncello

Limoncello wis penemuan Italia apik sing bisa nemokake kabeh tengen iki negara ayu. Nanging, yen sampeyan pengin nyoba linglang omben-omben cahya iki ing sawijining paling, sirah kanggo Amalfi. ana, ing ayu Amalfi Coast, padha nggawe limoncello saka lemons paling apik ing kabeh Italia. Resep tiramisu asli ndadekake rasa iki ngombe kaya lemonade gondho sing mung rada manis. Nanging, sip iku alon lan kasebut kanthi teliti,, amarga kekuatan bisa njupuk sampeyan dening surprise.

Naples to Trains Salerno

Naples to Trains Pompeii

Roma kanggo Naples Trains

Bari kanggo Naples Trains

 

 

2. Bordeaux Best Local Wine - France

Kanggo pacangan anggur, salah siji sing paling ombenan lokal kanggo nyoba ing Eropah mesthi bakal dadi anggur Bordeaux. Sanadyan iku sawijining èkspor Prancis kang misuwur, iku mesthi pengalaman kanggo Sample anggur kepileh iki nalika ing Bordeaux. A demo anggur cara sampurna kanggo njelajah wilayah lan anggur sawijining. Apa liyane, sampeyan bakal sinau kathah bab nggawe anggur, nggantheng Chateaus, lan microclimates.

La Rochelle Trains Nantes

Toulouse kanggo Trains La Rochelle

Bordeaux kanggo Trains La Rochelle

Paris kanggo Trains La Rochelle

 

3. Pimms Piala - Inggris

Yen golek dhewe ing London mangsa panas, sampeyan mung ora bisa ninggalake tanpa sampling Piala Pimms. Iku James Pimm sing nemokke ngombe ing agêng 1800-an, lan kang dadi iku ing tuwung gedhe sing kanggo kang nyilihake asmane. Iku ngombe sumilir sing nggabungke fizzy lemonade lan Pimms Ora. 1, uga irisan-irisan woh lan sprigs Mint. pancen éca, lan sampurna kanggo nglaras ing dina panas entheng ing setelan Taman, Piala Pimms bakal Pesona sampeyan.

Amsterdam Kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

Pimms Cup England

4. Ombenan Local Best Ing Jerman: schnapps

ing Jerman, Schnaps iku sawijining istilah payung kanggo ngombe alkohol kuwat sing bisa duwe macem-macem roso. Tuladhane, sampeyan bisa duwe Schnaps fruity utawa siji Herb adhedhasar. Whichever siji milih, sampeyan bakal gadhah ngombe populer lokal sing bakal mbangkitaken semangat Jerman. Warga tresna gadhah Schnaps sawise gedhe, meal abot, ngendi sawijining kekuatan mbantu karo pencernaan. dadi nalika ana ing Jerman, aran gratis kanggo slametan lan ngombe nganti!

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

Best Local Drinks in Germany is the Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Best Local Beer Ing Belgium

Belgia iku sinonim karo bir, mbok menawa malah luwih saka Jerman iku. Nanging antarane kabeh lokal sange bir Belgian, ana siji sing bakal ngalahake kowe sikilmu. bir Abbey, uga dikenal minangka Trappists, banget populer ing Belgium, nanging Westvleteren biara bir iku salah siji paling langka. Kanggo iku, sampeyan kudu cadangan iku saka biara ing 60 wingkingipun wektu. Nanging, iku uga worth alangan.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

Siap seneng ombenan lokal Eropah paling apik bisa kurban? Paket tas, nggawe plans Panjenengan, lan sirah kanggo Simpen A Train kanggo Book Tiket Train Panjenengan kanggo ndeleng Eropah ing cahya beda kabèh!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Ombenan Local Best kanggo Coba ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =https://www.saveatrain.com/blog/paling-lokal-ombenan-europe/ ‎– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)