(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/12/2019)

Éropa nyaéta tempat pasamoan éndah loba budaya béda - jeung tradisi kuliner. Unggal bangsa boga identitas béda sorangan, nu draws sémah katuhu kana sajarah sarta sagalana sejenna eta nawarkeun. Tur di sababaraha nagara, anu ogé hartosna inuman flavorful!

Maranéhanana anjeun anu indit ngagumbirakeun palate anjeun sarta mibanda sababaraha locals fun disatujuan bakal ngarasakeun ngadatangan nagara ieu. Di dieu luhureun kami 5 inuman lokal pangalusna nginum na coba di Éropa:

 

1. Inuman Lokal pangalusna Dina Italia: Limoncello

Limoncello ieu hiji penemuan Italia éndah nu bisa manggihan sagala sakuliah ieu nagara geulis. Sanajan, lamun keukeuh coba lemon Likur lampu ieu di na pangalusna, sirah kana Amalfi. Tuh, dina geulis Amalfi Basisir, sakitu limoncello ti lemons pangalusna di sakabéh Italia. Resep aslina ngajadikeun rasa inuman ieu kawas hiji limun aromatik anu ngan rada amis. Sanajan, sip eta lalaunan jeung taliti, lantaran kakuatan na tiasa nyandak anjeun ku heran.

Naples kana Kareta Salerno

Naples kana Kareta Pompei

Roma pikeun Naples Kareta

Bari jeung Naples Kareta

 

[HTTPS://ww.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux Best Lokal Anggur - France

Pikeun lover anggur, salah sahiji pangalusna inuman lokal nyobian di Éropa pasti bakal janten anggur Bordeaux. Sanajan eta mangrupakeun ékspor Perancis kasohor, eta geus pasti hiji pangalaman keur sampel anggur exquisite ieu bari di Bordeaux. A wisata anggur anu cara sampurna ngajajah wewengkon tur wines na. Naon deui, anjeun bakal diajar pisan ngeunaan nyieun anggur, anca chateaus, sarta microclimates.

La Rochelle kana Kareta Nantes

Toulouse kana Kareta La Rochelle

Bordeaux ka Kareta La Rochelle

Paris keur Kareta La Rochelle

 

3. Pimms Piala - England

Lamun manggihan diri di London salila usum panas, Anjeun saukur teu bisa ninggalkeun tanpa sampling Piala Pimms. Ieu James Pimm anu nimukeun inuman dina pertengahan 1800s, sarta anjeunna dilayanan deui dina cangkir ageung éta nu anjeunna saum ngaranna. Ieu mangrupakeun inuman refreshing nu ngagabungkeun fizzy limun jeung Pimms No. 1, kitu ogé keureut buah jeung sprigs mint. Lieur nikmat, tur sampurna pikeun ngarasakeun dina dinten panas hampang dina setting taman, Piala Pimms bakal pesona Anjeun.

Amsterdam Ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

Pimms Cup England

4. Inuman Lokal pangalusna Di Jerman: schnapps

di Jerman, Schnaps mangrupa istilah payung pikeun inuman alkohol kuat nu bisa mibanda rupa-rupa rasa. Salaku conto, Anjeun bisa boga Schnaps Fruity atawa salah ramuan dumasar. Whichever salah anjeun milih, Anjeun bakal gaduh inuman lokal populér anu bakal membangkitkan sumanget Jerman. The locals sunda ngabogaan Schnaps sanggeus ageung, hidangan beurat, dimana kakuatan na mantuan jeung nyerna. janten lamun anjeun di Jerman, ngarasa Luncat ka salametan sarta inuman up!

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

Best Local Drinks in Germany is the Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Best Lokal Beer Dina Bélgia

Bélgia nyaeta sinonim jeung bir, sugan malah leuwih ti Jerman anu. Tapi diantara sakabeh lokal nu endah beers Belgian, aya hiji anu bakal sambel anjeun kaluar suku anjeun. beers Abbey, ogé katelah Trappists, anu pohara populér di Bélgia, tapi Westvleteren Abbey bir nyaeta hiji rarest. Pikeun meunang eta, anjeun kedah cagar tina Abbey nu 60 poé dihareupeun waktos. Sanajan, éta ogé patut gangguan teh.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

Siap ngarasakeun inuman lokal pangalusna Éropa bisa nawiskeun? Pek tas Anjeun, nyieun rencana anjeun, na sirah kana Simpen A Train ka Buku Anjeun Tiket Kareta ningali Éropa dina lampu béda sakabeh!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Inuman Lokal pangalusna pikeun Coba di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =HTTPS://www.saveatrain.com/blog/pangalusna-lokal-inuman-Éropa/ ‎– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)