(Paling Keri Dianyari On: 28/12/2019)

jajanan apik kanggo mangan ing sepur sing saiki bener banget éca. Amarga sepur kurban akomodasi 5-star lan pisanan pangan kelas. Iki kalebu panganan dening koki kondhang ing donya. Sampeyan bisa digunakaké kanggo maca babagan sange pangan ing stasiun sepur utawa sesawangan ayu sampeyan bisa ndeleng ing lelampahan Sepur. Therefore it might surprise you that the food you can eat on a train is equally exquisite.

 

Kene ndhuwur 7 jajanan apik kanggo mangan ing sepur sampeyan bisa mangan

1: Belmond British Pullman (U.K.)

Departing akeh tujuan ing Britain saka London, Sepur iki nawakake pengalaman dining nggoleki. Dining includes meals created by celebrity chefs Tom Kerridge lan Anton Mosimann sing kesuwur kanggo elit UK klub dining sing.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

dhaharan thai paling ing sepur

 

2: Belmond Hiram Bingham (Peru)

Perhaps the most beautiful and scenic journey on the planet. kemewahan iki 1920 kang Sepur gaya sing travels liwat deso Peru nawakake jajanan kepileh. The four-course Andean inspired menu includes delights like crispy ham and eucalyptus and beef with grape and tartar.

 

Delicious dhaharan paling pangan kapal The Westin Hiram

 

3: Blue Train (Afrika Kidul) – dhaharan Afrika paling apik kanggo mangan ing sepur

Sepur iki nawakake 5 Star Cuisine known as “cordon Blue,” kang kalebu mawarni-warni masakan digawe karo úa lokal. Sawetara delicacies sedhep kanggo Kayata unta, South African oysters, and venison.

 

Blue sepur punika restaurant gedhe lan jajanan paling

 

4: Great Southern Rail (Australia)

Kajaba kanggo Biru Train, sampeyan bisa seneng seger pangan sacara lokal Sumber iki Australia Kidul Rail. The koki, supplier lokal, lan petani wis teka bebarengan kanggo nggawe masakan Australia sing ndadekke paling kaloro pangan lan anggur. Sepur uga ana restoran sing kurban pasugatan sing paling dhuwur. Contone kangaroo, saltbush lan kembang rosella alam bébas, barramundi and Margaret River keju.

 

layanan battler

 

5: Napa Valley Wine Train (California) – Amerika jajanan apik kanggo mangan ing sepur

mesthi, Sepur karo jinis iki saka jeneng bakal ngawula anggur banget ing jumlah gedhe lan uga serves gedhe pangan. ing 3 pawon ing Papan nyedhiyani penumpang karo macem-macem jajanan mesthi ngicipi ing Sepur sing dirancang lan dibangun ing 1917.

 

njaluk perawatan ndhuwur kanggo mangan jajanan paling ing sepur

 

6: Orient Express (Eropah)

Ing Panggonan pisanan, tembung Orient Express pindhah tangan-ing-tangan karo nggoleki panedhaan. donya-misuwur iki Sepur last through Europe and offers meals made with fresh ingredients collected on the trains stops. The chef on board Yannick Alleno wis recreated kelas jaman sadurungé karo pauk Royal Kacang polong, Bresse chicken fricassee with mushrooms lan beras sangrai.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Orient Express dhaharan paling

 

7: Royal Scotsman (Skotlandia) – dhaharan Eropah paling apik kanggo mangan ing sepur

Last ing Daptar kita sepur dining nggoleki, Sepur iki fitur loro montor dining sajarah. Sampeyan bisa seneng panganan tradisional kayata kippers utawa sarapan Scottish. Elinga nedha bengi ing sepur iki banget formal, supaya manawa purun nyandhang Jaket lan sugih wadon jumbuh kanggo masakan ing.

 

pangan ayu

 

 

karcis Book kanggo sepur karo jajanan éca

On saiki sing rampung karo maca ing, supaya apa sampeyan mikir saka dhaharan sing paling apik kanggo mangan ing sepur. Ing Simpen A Train kita nutupi sepur ing Eropah sing nyedhiyani pangan banget kanggo penumpang. Pesenan tiket sepur wis tau wis luwih gampang. Book travel Sepur Panjenengan on our site now and in less than 3 menit sampeyan bisa nemokake tiket Sepur sampurna kanggo lelampahan. Buy Trains Tiket ing macem-macem cara saliyane Kartu Kredit utama.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-meals-trains/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)