(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/12/2019)

Hidangan pangalusna dahar dina karéta téh Kiwari sabenerna pisan nikmat. Kusabab loba karéta nawiskeun akomodasi 5-béntang sarta mimiti dahareun kelas. Ieu ngawengku kadaharan anu dijieun ku chefs kawentar dunya. Anjeun meureun dipaké pikeun maca ngeunaan endah kadaharan di stasiun karéta atawa tetempoan geulis Anjeun bisa ningali dina lalampahan karéta. Therefore it might surprise you that the food you can eat on a train is equally exquisite.

 

Di dieu luhur 7 Hidangan pangalusna dahar dina karéta anjeun tiasa tuang

1: Belmond British Pullman (U.K.)

Departing kana sababaraha maksud di Britania ti London, karéta ieu nawarkeun pangalaman makan rupa. Dining includes meals created by celebrity chefs Tom Kerridge jeung Anton Mosimann anu ayeuna dipelak pikeun elit UK klub makan maranéhna.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Hidangan tongo pangalusna dina karéta

 

2: Belmond Hiram Bingham (Peru)

Perhaps the most beautiful and scenic journey on the planet. méwah kieu 1920 urang karéta gaya nu ngumbara ngaliwatan padesaan Peruvian nawarkeun hidangan exquisite. The four-course Andean inspired menu includes delights like crispy ham and eucalyptus and beef with grape and tartar.

 

Nikmat hidangan pangalusna dahareun numpak teh Belmond Hiram

 

3: bulao Train (Afrika Kidul) – Hidangan pangalusna Afrika urang dahar di karéta

karéta ieu nawaran 5 Star Cuisine known as “Cordon Blue,” nu ngawengku variatif masakan dijieun kalayan bahan lokal. Sababaraha delicacies ngeunah misalna manuk onta, South African oysters, and venison.

 

Bulao karéta téh réstoran hébat sarta hidangan pangalusna

 

4: Great Southern Rail (Australia)

Nya kitu ka Blue Train, Anjeun bisa ngarasakeun seger dahareun sourced lokal dina ieu Australia Kidul Rail. The chefs, suppliers lokal, sarta patani geus datangna babarengan pikeun nyieun hiji asakan Australia nu brings anu pangalusna duanana dahareun jeung anggur. karéta ogé ciri sababaraha réstoran nu nawiskeun masakan pang luhur. Contona kangguru, saltbush kembang rosella liar, barramundi and Margaret River cheeses.

 

jasa battler

 

5: Napa Valley Wine Train (California) – Amérika hidangan pangalusna dahar dina karéta

Tangtosna, saruntuyan sareng jenis ieu ngaran bakal ngawula ka anggur alus teuing dina jumlah badag sarta éta ogé ngagaduhan dahareun hébat. The 3 kitchens on dewan nyadiakeun panumpang kalawan sababaraha hidangan Tangtu gourmet di karéta yén ieu dirancang jeung diwangun dina 1917.

 

meunang perlakuan luhur dahar hidangan Anjeun pangalusna dina karéta

 

6: Orient Express (Eropa)

Di tempat munggaran, kecap Orient Express buka leungeun-di-leungeun kalawan rupa dining. dunya-kawentar ieu karéta ngumbara through Europe and offers meals made with fresh ingredients collected on the trains stops. The chef on board Yannick Alleno geus recreated kelas hiji jaman saméméhna mibanda masakan kawas Royal kacang, hayam fricassee Bresse kalawan suung jeung béas Anggang.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Orient Express hidangan pangalusna

 

7: Royal Scotsman (Skotlandia) – Hidangan pangalusna Éropa urang dahar di karéta

Panungtungan di shortlist kami tina karéta makan rupa, karéta ieu pitur dua mobil makan bersejarah. Anjeun tiasa ngarasakeun pangan tradisional kayaning kippers atanapi sarapan Skotlandia. Perhatikeun yén dinner on karéta ieu pisan formal, jadi pastikeun yén gentlemen ngagem jaket jeung pakéan awéwé appropriately pikeun asakan nu.

 

dahareun geulis

 

 

tiket buku pikeun karéta kalayan hidangan nikmat

Dina ayeuna nu keur dipigawé ku bacaan nu, sangkan naon anu anjeun pikir tina hidangan pangalusna dahar dina karéta. Di Simpen A Train kami nutupan karéta di sakuliah Éropah nu nyadiakeun dahareun alus teuing pikeun panumpang. Booking tiket karéta geus pernah geus gampang. buku lalampahan karéta Anjeun on our site now and in less than 3 menit anjeun tiasa manggihan tikét karéta nu sampurna pikeun lalampahan anjeun. Toko karéta Tiket di sababaraha cara salian kartu kiridit utama.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-meals-trains/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)