(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2019)

Apa bakal inspirasi sampeyan njupuk Sepur trip luwih saka nonton lan Film macem Featuring Trains? Njupuk dipikir ing daftar Film paling Featuring Trains, lan tweet kita ing @saveatrain lan marang kita kang gedhe-gedhe sing kowé weruh lan yen sampeyan tresna mau minangka akeh kita iya.

 

Ing ndhuwur Pick kita Film Featuring Trains iku – Harry Potter Film 1 kanggo 8 (2001-2011)

film harry potter Bintang ing Film Featuring Trains

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adhedhasar seri misuwur saka buku dening J.K. Rowling, iki wolung Film Featuring Trains nggambar Fantasi keajaiban tuntunan enom, Harry Potter. Panjenenganipun sinau kang kagungan paripih lan nekani Hogwarts Sekolah Sihir lan Wizardry, ngendi kang ngalami urip anyar kapenuhan kathah tantangan, villains, lan triumphs.

Nanging ngendi sepur teka ing? Ing dina pisanan Harry kang sekolah, wis numpak ing Hogwarts Express, Sepur dumunung ing platform 9 ⅓. Iku mung diakses dening mlaku – cepet- menyang tembok bata antarane platform 9 lan 10. Sawise kapal Sepur, kang meets Ron Weasley lan Hermione Granger, sing mungkasi munggah kang kanca urip-long kang.

Saindhenging kabeh film, Sepur Hogwarts Express terus lambang awal lan pungkasan saben taun sekolah lan menehi gambaran kanggo sawetara crita-garis cantik biasa. Utamané wektu sing Harry lan Ron kejawab Sepur lan wis fly ing mobil real sekolah!

Priksa manawa sampeyan download paling ora siji saka Film iki Featuring Trains to your telpon utawa tablet sadurunge Book sabanjuré lelampahan Sepur.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

The Darjeeling Limited (2007)

Ndeleng kirim ing Instagram

#darjeelinglimited #2007 #wesanderson #IMDB 7.2/10

A kirim sambungan dening Sinefil (@ city.of.cinema) ing

Quirky lan nrenyuhake, Pick iki, Film Featuring Trains, wis kabeh hallmarks saka panulis-direktur, Wes Anderson. Sawise bapak meets pati sengaja, telung sadulur lelungan tengen India dening Sepur ing upaya kanggo jaminan.

Dimainaké déning Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, saben rayi gerah saka depresi, lan akèh Sulking lan gelut ensue. Nanging mesthi, kang film Wes Anderson – ana akeh twists ndhagel lan dadi. Salah sedulur ingkang kiwa bojo ngandhut ing ngarep lan liya estranged saka gendakan lan Ketemu kang Roman karo siji saka tekone Sepur iku.

Ana uga ula ula, pemakaman, a semedi lan ... uga, kita ora bakal menehi liyane adoh. Ayo kultus klasik inspirasi sampeyan Book dhewe ngulandara Sepur.

Nuremberg menyang Berlin Trains

Aachen kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Murder ing Orient Express (2017)

Adhedhasar novel Agatha Christie misuwur, remake modern iki wis cast star-studded kalebu Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp lan Willem Dafoe. Kenneth Branagh punika peran saka Hercule Poirot, lan uga film lan iki bagéan saka Film kita Featuring Trains.

Loro saka wiwitan lan sawetara flashbacks, kabeh line crita disetel ing Sepur kemewahan. Poirot Boards Wétan Express kanggo njupuk vacation dawa pantes. Ing garis kelas kemewahan pisanan lan mobil dining, kang meets klompok penumpang ketoke boten mathuk. Salah siji wong claims urip ing bebaya lan nyoba kanggo Recruit Poirot – lan detektif kajiang pisan – kanggo njaga marang aman.

piyambakipun nolak, lan penumpang kabeh menyang amben. Ing morning sabanjuré, penumpang wis ketemu di pateni. Kanggo nggawe iku luwih serem, Sepur derails ing salju. Poirot wis direkrut kanggo ngatasi angkara sadurunge Sepur bali ing trek lan polisi dadi weruh Rajapati ing.

Ing apik marang, thriller misteri serem, crita unfolds minangka pitakonan Poirot saben penumpang lan ketemu metu sing saben wong wis rahasia lan ora kabeh iku kaya misale jek.

Iki kudu-ndeleng antarane, Film Featuring Trains, ora mung kanggo baris crita sarwa akting-kelas kapisan nanging uga nggantheng sesawangan lan sing saka Sepur dhewe.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Bonn kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

The Last on the list of Movies Featuring Trains:

The Little Engine Sing bisa (2011)

Yen sampeyan duwe petualang sethitik lelungan karo sampeyan, njaluk wong bungah kanggo lelampahan karo film-loropaken bocah iki. dongeng anak klasik kang isa kanggo urip ing film dawa karo Cast star-studded. Celebs Bintang kalebu Jamie Lee Curtis lan Whoopi Goldberg.

Film nderek Little Engine – Sepur dolanan – saindhenging petualangan ing dreamland, minangka dheweke interaksi karo karakter Sepur liyane lan Toys. Wonten sing dalane crito podo ing donya nyata, endi protagonist punika sethitik cah lanang disebut Richard. Nanging, rong donya iki tabrakan nalika Richard ends munggah nang dreamland. ngarsane kang ana nimbulaké masalah, so he needs to go back. Adventure and hijinks ensue while he and the toys try to get him back into the real world.

Apa cara gedhe kanggo njaluk inspirasi dening Film Featuring Trains kanggo lelungan kanthi sepur!

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

Siap kanggo nulis Film dhewe Featuring crita Trains related? Dolan maring www.saveatrain.com lan njaluk karcis sepur murah kanggo ngulandara Sepur sabanjure.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-movies-featuring-trains/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane