(Last Updated On: 13/08/2019)

Naon bakal mere ilham Anjeun nyandak hiji karéta lalampahan leuwih ti ningali hiji Pilem seru Featuring Kareta? Candak katingal di daftar urang tina Pilem pangalusna Featuring Kareta, na tweet urang di @saveatrain sarta ngabejaan urang nu leuwih geus katempo na lamun dipikacinta aranjeunna saloba urang teu.

 

Di luhureun pick urang pikeun Pilem Featuring Kareta nyaeta – Harry Potter Pilem 1 ka 8 (2001-2011)

pilem Harry Potter diulas dina Movies Featuring Kareta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumasar kana runtuyan kawentar buku ku J.K. Rowling, ieu dalapan Pilem Featuring Kareta ngagambarkeun hiji lamunan magis ngeunaan wizard ngora, Harry Potter. Anjeunna learns anjeunna mibanda kakuatan magis sarta attends Hogwarts Sakola elmu sihir jeung Wizardry, dimana manéhna plunged kana hirup anyar ngeusi nyatu tantangan, villains, sarta triumphs.

Tapi dimana do kareta datangna dina? Dina dinten munggaran Harry ngeunaan sakola, manéhna geus dewan Hogwarts Express, saruntuyan ayana dina platform 9 ⅓. Ieu ukur bisa diasupan ku ngajalankeun – gancang- nuju témbok bata antara platform 9 jeung 10. Sakali numpak karéta nu, anjeunna meets Ron Weasley sarta Hermione Granger, anu ngeureunkeun nepi keur babaturan lila hirup-na.

Sakuliah sadaya pilem, éta karéta Hogwarts Express terus melambangkan awal jeung akhir unggal taun sakola jeung nyadiakeun kanvas pikeun sababaraha carita-garis geulis spektakuler. Utamana waktu éta Harry jeung Ron lasut karéta jeung miboga laleur nu hiji mobil dihapunten ka sakola!

Pastikeun Anjeun undeur sahenteuna salah sahiji Pilem ieu Featuring Kareta nepi anjeun telepon atawa tablet sateuacan Anjeun buku Anjeun salajengna lalampahan karéta.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

The Darjeeling Limited (2007)

Nempo pos ieu dina Instagram

#darjeelinglimited #2007 #wesanderson #IMDB 7.2/10

A pos dibagikeun ku Sinefil (@ city.of.cinema) on

Quirky sarta ngarampa, pick ieu, Pilem Featuring Kareta, boga sagala hallmarks tina panulis-diréktur na, Wes Anderson. Saatos dad maranéhna meets hiji maot teu kahaja, tilu sadulur ngarambat sakuliah Indonesia ku karéta dina usaha meungkeut.

Dicoo ku Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, unggal lanceukna anu nalangsara ti depresi, sarta loba sulking na gelut ensue. Tapi tangtu, keur hiji pilem Wes Anderson – aya loba twists pikaseurieun tur robah warna ka warna. Salah sahiji baraya geus ditinggalkeun pamajikan reuneuh na di imah na sejen anu estranged ti kabogoh sarta manggih na kabogohan kalayan salah sahiji rencang nu karéta urang.

Aya ogé oray venomous, pamakaman a, a tapa na ... ogé, kami moal masihan sagala beuki jauh. Hayu kultus ieu Palasik mere ilham Anjeun buku sorangan petualangan karéta.

Nuremberg ka Berlin Kareta

Aachen ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Rajapati dina Orient Express (2017)

Dumasar kana novél Agatha Christie kawentar, diaransemén modern ieu ngabogaan matak béntang-dibeungkeut kaasup Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp jeung Willem Dafoe. Kenneth Branagh teh peran kalungguhan tina Hercule Poirot, sarta anjeunna oge diarahkeun pilem tur ieu téh bagian tina Pilem kami Featuring Kareta.

Sajaba ti bubuka tur sababaraha flashbacks, sakabéh garis carita diatur dina karéta méwah. Poirot papan nu Orient Express nyandak hiji pakansi lila deserved. Dina palang kelas méwah munggaran tur mobil dining, anjeunna meets kelompok panumpang sahingga bisa hirup kalawan séjén nu teu patali. Salah sahijina ngaklaim hirupna aya dina bahaya sarta nyoba recruit Poirot – hiji detektif esteemed – tetep anjeunna aman.

anjeunna refuses, jeung panumpang sadayana buka ranjang. Isuk salajengna, panumpang keur kapanggih ditelasan. Sangkan hirup langkung dramatis, éta karéta derails dina salju. Poirot geus direkrut pikeun ngajawab kajahatan saméméh karéta nu geus balik kana lagu jeung pulisi jadi sadar rajapati teh.

Dina beautifully ngawartoskeun, Thriller misteri dramatis, carita unfolds sakumaha ngawawancara Poirot tiap panumpang jeung manggih kaluar nu masing-masingna boga rahasia teu kabeh geus jadi sigana.

Ieu kudu-tingali diantara, Pilem Featuring Kareta, henteu ngan keur garis carita cemerlang jeung lakonan-kelas munggaran tapi ogé tetempoan anca jeung pintonan tina karéta sorangan.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Bonn ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

The Last on the list of Movies Featuring Trains:

The Little Engine Éta Sanggup (2011)

Upami Anjeun gaduh adventurers saeutik iinditan sareng anjeun, neangan éta gumbira keur lalampahan kalawan pilem ramah-nak ieu. dongéng barudak Palasik urang datang ka kahirupan dina pilem full-panjangna sareng matak béntang-dibeungkeut. Salingkuh diulas kaasup Jamie Lee Curtis na Whoopi Goldberg.

pilem The nuturkeun Little Engine – saruntuyan kaulinan – sakuliah adventures nya di DreamLand, sakumaha manehna dilibetkeun ku karakter karéta sejen tur Toys. Aya hiji storyline paralel di alam nyata, dimana protagonis nyaéta budak saeutik disebut Richard. Sanajan, dua alam ieu ngahiji sacara lengkep nalika Richard ends up jero DreamLand. datangna aya ngabalukarkeun masalah, so he needs to go back. Adventure and hijinks ensue while he and the toys try to get him back into the real world.

Naon cara hébat meunang diideuan ku Pilem Featuring Kareta nu diperlukeun keur indit ku karéta!

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

Siap nulis Pilem sorangan Featuring carita Kareta patali? nganjang www.saveatrain.com tur meunangkeun tiket karéta cheapest pikeun petualangan karéta Anjeun salajengna.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-movies-featuring-trains/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih