(Paling Keri Dianyari On: 04/10/2019)

Yen sampeyan pemikiran ngendi kanggo nemokake museum ingkang paling saé ing Eropah, kita wis dijamin! Apa iku gambar, nasional utawa alam Sajarah, musium saka dhaftar kita ora bakal gagal kanggo ngagetno sampeyan.

Apa liyane, sampeyan bisa tekan kabeh iki tujuan dening Sepur yen sampeyan are looking for liya terjangkau saka lelungan. Ayo kita kudu dipikir nyedhaki ing museum ingkang paling saé ing Eropah lan ing ngendi golèk wong:

 

Louvre Museum, Paris, France

The Louvre uga minangka salah satunggaling museum paling misuwur ing Eropah lan ing donya. Iku paling gedhé, nyakup kawasan 72,735 meter adoh. museum Fantastic iki ngarep kanggo luwih saka 35,000 item lan salah sijining landmark saka Paris. Sampeyan kudu ngunjungi yen lelungan menyang Paris numpak sepur!

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

 

Venaria Reale, Turin, Italia

Jeneng istana iki asalé saka basa Latin Mburu kraton punika, tegesé "royal goleki". Ing abad kaping 17 lan kaping 18, iku basa kanggo ekspedisi mburu Adipati Charles Emmanuel II. Saiki kraton enchants pengunjung modern karo sawijining kaendahan Baroque-gaya. Sampeyan ora bisa kantun yen golek dhewe ing Turin.

Milan kanggo Trains Turin

Lake Como kanggo Trains Turin

Genoa to Trains Turin

Parma kanggo Trains Turin

 

Museum dening Stream ing, Antwerp, Belgium

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Museum dening Stream utawa MAS punika museum paling gedhe ing Antwerp. Yen sampeyan are looking for a panorama tampilan, ana akses gratis menyang rooftop museum. Komplek saka Android uga wis restaurant lan cafe ngisor iku. Ing museum dhewe iku apik banget lan worth a neng yen sampeyan ana ing Antwerp.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

Alkitab, Amsterdam, Walanda

museum liyane ing Walanda, ing museum Alkitab dumunung ing Amsterdam. Iku salah satunggaling museum ingkang paling apik ing Eropah yen pengin sinau liyane babagan Kitab Suci. Ngunjungi Bijbels mbantu mangertos teges lan impact ing Kitab Suci ing masarakat Walanda. Iku temtu museum unik, well-cocog kanggo wong sing padha tresna agama Sajarah.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

Kunsthistorisches Museum, Vienna, Austria

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum inggih punika museum seni ingkang paling misuwur ing Austria, uga dikenal minangka Museum of Arts Fine. Sawetara layar paling misuwur nyakup karya Rembrandt, Michelangelo, Raphael, lan Rubens. Wis apik tenan penyayang seni seni nggantheng wiwit sawijining bukaan ing 1891. sapa ngunjungi Wina dening Sepur kudu nggawe aransemen kanggo ndeleng museum Kunsthistorisches.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Anak Museum MACHmit, Berlin, Jerman

Kanggo lelungan karo anak, iku ora njaluk apa luwih apik tinimbang MACHmit Anak Museum Jerman. Yen golek dhewe ing Berlin, priksa manawa kanggo mriksa metu MACHmit lan macem-macem wisata. Lagi cocok kanggo wong diwasa uga, karo akeh aktivitas macem kayata laboratorium seni, bengkel print, lan labyrinth climbing.

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

 

Bhd Air Museum, Stockholm, Swedia

Skansen museum mbukak-online pisanan saka sawijining jinis ing Swedia. Dipunbikak ing 1891 lan wis thukul dadi museum paling misuwur ing Stockholm. A view nggantheng saka Royal Djurgarden punika bonus kanggo ngunjungi Skansen. Lan kanggo wong sing padha tresna ningali kéwan Scandinavia-native, ana mulangake sing nuduhake.

 

Ing museum ingkang paling saé ing Eropah sing nunggu sampeyan. Yen wis siyap kanggo pindhah, buku karcis sepur Panjenengan saiki lan seneng kulo!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-museums-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane