(Last Updated On: 04/10/2019)

Mun anjeun wondering dimana manggihan museum pangalusna di Éropa, kami geus anjeun katutupan! Naha éta téh seni, nasional atawa alam sajarah, nu museum tina daptar kami moal gagal reueus pisan anjeun.

Naon deui, anjeun bisa ngahontal sagala ieu maksud ku karéta lamun Anjeun keur pilari hartosna affordable lalampahan. Hayu urang boga katingal ngadeukeutan di museum pangalusna di Éropa sarta dimana manggihan aranjeunna:

 

Louvre Museum, Paris, Perancis

The Louvre bisa jadi salah sahiji musium kawentar di Éropa sarta dunya. Éta panggedéna, ngawengku wewengkon 72,735 méter kuadrat. musium hebat Ieu imah leuwih ti 35,000 item sarta mangrupakeun salah sahiji ciri has kota Paris. Anjeun kudu didatangan eta lamun ngarambat ka Paris ku karéta!

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

 

Venaria Reale, bekasi, Itali

Ngaran karaton ieu asalna tina basa Latin The moro karajaan mangrupa, hartina "karajaan moro". Dina abad ka-17 jeung ka-18, ieu basa keur ékspédisi moro tina Adipati Charles Emmanuel II. Ayeuna karaton enchants datang modern kalawan na kageulisan Baroque-gaya. Anjeun teu bisa sono eta lamun manggihan dibaturan bekasi.

Milan ka Kareta bekasi

Lake Como kana Kareta bekasi

Genoa kana Kareta bekasi

Parma kana Kareta bekasi

 

Museum ku Stream di, Antwerp, Bélgia

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Museum ku Stream atanapi MAS mangrupa museum pangbadagna di Antwerp. Lamun Anjeun keur pilari a panorama pintonan, aya aksés bébas jeung rooftop tina musium. The kompléks MAS ogé ngabogaan restoran sarta warnet handap eta. Museum sorangan denok tur patut neng lamun aya di Antwerp.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

nu nyambung jeung Alkitab, Amsterdam, Walanda

musium sejen dina Walanda, éta musium Alkitabiah aya di Amsterdam. Ieu salah sahiji musium pangalusna di Éropa lamun hayang leuwih jéntré ngeunaan Alkitab. Ngadatangan Bijbels mantuan ngarti significance sarta dampak Alkitab dina masarakat Walanda. Éta undoubtedly hiji musium unik, well-cocog pikeun jalma anu cinta agama sajarah.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

Kunsthistorisches Museum, Wina, Austria

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum nyaeta museum seni pangalusna-dipikawanoh dina Austria, ogé katelah Museum of Arts Rupa. Sababaraha mintonkeun kawentar na kaasup karya Rembrandt, Michelangelo, Raphael, sarta Rubens. Eta geus endah nu pencinta seni jeung seni anca saprak lawang taun 1891. saha ngadatangan Wina ku karéta kedah ngadamel arrangements ningali musium Kunsthistorisches.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Barudak Museum MACHmit, Berlin, Jérman

Pikeun travelers kalawan kids, teu meunang wae leuwih hade tinimbang nu MACHmit Barudak musium Jérman. Lamun manggihan dibaturan Berlin, pastikeun pikeun pariksa kaluar MACHmit na nya macem tina atraksi. Aranjeunna cocog pikeun sawawa ogé, kalawan loba kagiatan seru kayaning hiji laboratorium seni, workshop print, sarta labyrinth climbing.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

 

Skansen Buka-Air Museum, Stockholm, Swédia

Skansen musium buka-hawa éta kahiji nanaon na di Swedia. Ieu dibuka dina 1891 sarta geus dipelak janten museum kawentar di Stockholm. Hiji pintonan anca ti Royal Djurgarden teh bonus pikeun ngadatangan Skansen. Jeung jalma anu cinta ningali sasatoan Skandinavia-pituin, aya hiji kebon binatang nu ningalikeun éta.

 

The museum pangalusna di Éropa nu ngantosan Anjeun. Mun anjeun siap buka, buku tiket karéta Anjeun kiwari terasrasakeun numpak!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-museums-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih