(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2019)

negara Eropah tresna ngerayakno nasional preian sing - utamané sing weruh akèh turis. Sing planning kanggo ndeleng salah siji saka negara iki sak preian nasional? Yèn mangkono, there are many ways to nggabungake perayaan!

Sampeyan uga bakal nduwe kesempatan sing apik kanggo sinau dicokot liyane babagan negara kang Sajarah. ngalami bangga lokal bisa mimpin kanggo appreciate sing negara lan wong malah luwih. Ayo duwe dipikir ing 5 preian paling nasional ing Eropah:

 

Ratu Official Birthday, Inggris

King George II ana panguwasa sing diadegaké tradisi ngerayakno ulang tahun rojo ing 1748. wiwit, Britania Raya wis ngrayakake ulang saka rojo sawijining. Nanging, padha diganti tanggal kaping sawetara. Saiki padha ngrameke Ratu Official Birthday ing ana kapindho Juni. Yen sampeyan ana ing Inggris ing wektu, sampeyan bisa ndeleng Ratu Birthday Parade. Upacara iki uga dikenal minangka Trooping Warna.

Amsterdam Kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

* Gambar ing gambar fitur Blog punika hajat Birthday Official Ratu

 

Republic Day, Italia

Italians ngrameke dina Republik ing 2 Juni, inggih menika tradisi ingkang padha miwiti ing 1946. Pilihan ing sih saka ngilangaké monarki, Italians paving dalan saka Republik sing. Nanging, padha pindhah ing tanggal prayaan kanggo ana pisanan ing Juni ing 1977. Padha kuwatir yen tanggal asli dibayangke ngaruh ing ekonomi sing. Padha mung diganti tanggal lawas ing 2001. ana kathah hajat Witness saindhenging Italia ing Republic Day. Ing ngarsane paling biasa iku Kau dening Angkatan Udara Italia.

Florence kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

Florence kanggo Trains Pisa

Roma kanggo Venice Trains

 

 

Day National, Swedia

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Swedes ngrameke National 6th Juni. Iku wusana joyous kanggo kabèh negara. Padha mantep prayaan Flag Day ing 1916, lan saiki iku dina fun lan istirahat. ana konser, pameran, lan macem-macem kegiatan sing bisa rawuh. Iku uga dina nalika Swedes anyar resmi njaluk kewarganegaraan. Swedia ndadekake manawa wong ngrasa sambutan ing dinten Flag sing!

 

Bastille Day, France

Bastille Day in France celebrations

 

Nalika nerangake Perancis, dina sing nasional bangga ing Juli 14. It marks the anniversary of the storming saka Bastille. Sing ana acara penting ing Revolusi Perancis ing 1789. Ana iku parade militer kanggo ngrameke meh saben taun wiwit 1880. Iku ngarsane sange kanggo lah! Nanging, ana kathah hajat liyane kanggo ndeleng uga. Bastille Day wektu sing apik kanggo dadi ing Prancis, lan becike ing Paris.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Day National, Swiss

Swiss Day Nasional 1st Agustus. Iku mengeti dina nalika telung kanton pendiri Swiss united ing 1291. The Swiss njupuk Day National akeh. Salah acara utama wicara saka Kanselir utawa pejabat dhuwur liyane. Ana uga arakan ing Zurich. Sampeyan bisa rawuh perayaan ing kutha-kutha lan kutha-kutha uga. Tuladhane, Swiss tresna sing deso retret liburan. Ski-resort sing liyane Panggonan-kelas kapisan dadi sak Day National.

preian National in Eropah sing wusana gedhe kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab sajarah bangsa mbok buka. Iku uga tansah dina kapenuhan aktivitas fun lan parades.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

 

Planning Vacation ing Eropah ing salah siji saka Wisata Nasional? Book Tiket Train Panjenengan lan seneng!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita 5 Wisata Nasional paling apik ing Eropah dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-national-holidays-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search. Ing link iki, sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane