(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/11/2019)

Nagara éropa sunda celebrating libur nasional maranéhanana — utamana maranéhanana anu tempo loba wisatawan. Dupi anjeun perencanaan pikeun nempo hiji nagara ieu salila libur nasional maranéhanana? Mun kitu, aya loba cara pikeun ngagabung ka festivities!

Anjeun ogé bakal boga kasempetan alus teuing pikeun diajar bit leuwih ngeunaan nu nagara urang sajarah. Ngalaman sombong lokal bisa ngakibatkeun anjeun pikeun ngahargaan nu nagara jeung urang anak komo leuwih. Hayu urang boga katingal di 5 best national libur di Éropa:

 

Ratu sacara Resmi Birthday, karajaan Inggris

Raja George II pangawasa anu ngadegkeun tradisi celebrating nu kaisar sacara ulang dina 1748. Ti saprak éta, Britania Raya geus sohor ulang anak kaisar. Sanajan, maranéhanana geus robah tanggal sababaraha kali. Ayeuna maranéhanana qurban Ratu sacara Resmi Birthday dina kadua saptu juni. Lamun anjeun aya di Inggris dina mangsa éta, anjeun bisa nempo Ratu Ulang Parade. Upacara ieu kawanoh ogé salaku Trooping Warna.

Amsterdam Ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

* Gambar dina Blog feature image nyaéta pikeun Ratu’s Resmi Celebrations Ulang

 

Républik Poé, Itali

Italians ngagungkeun maranéhanana Républik poé dina bulan juni 2nd, nu mangrupakeun tradisi maranéhanana dimimitian dina 1946. Voting di ni ' mat abolishing monarki, Italians diaspal jalan maranéhanana Republic. Sanajan, maranéhanana pindah hajatan tanggal saptu kahiji dina bulan juni di 1977. Maranéhanana merhatikeun nu asli tanggal nembongkeun négatif dina ékonomi maranéhanana. Maranéhanana ngan dibalikkeun heubeul dina titimangsa 2001. Nyaéta nyatu celebrations saksi sakuliah Italy dina Républik Poé. Nu paling spektakuler tetempoan flyover ku italia Udara.

Florence ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

Florence kana Kareta Pisa

Roma pikeun Venice Kareta

 

 

Poé Nasional, Swédia

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Nu Swedes maranéhanana ngagungkeun Poé Nasional dina juni 6. Éta a joyous kasempetan pikeun sakabeh nagara. Maranéhanana ngadegkeun Bandéra maranéhanana Poé hajatan di 1916, jeung ayeuna éta hiji poe fun jeung rélaxasi. Nyaéta konser, festival, jeung sagala rupa kagiatan anjeun bisa hadir. Éta ogé poé lamun anyar Swedes resmi meunangkeun maranéhanana kewarganegaraan. Sweden ngajadikeun yakin dulur karasaeun wilujeng sumping di maranéhanana Poé Bandéra!

 

Bastille Poé, Perancis

Bastille Day in France celebrations

 

Lamun datang ka perancis, maranéhanana poé nasional sombong nyaéta dina bulan juli 14. Ieu nandaan ulang storming Bastille. Nu ieu hiji kajadian penting dina Revolusi perancis dina 1789. Aya teh geus hiji parade militer pikeun ngagungkeun eta ampir unggal taun saprak 1880. Eta’s an endah tetempoan ka behold! Sanajan, aya nyatu séjén celebrations ka tempo ogé. Bastille Poé téh hiji waktu nu sae pikeun jadi dina Perancis, jeung leuwih hade dina Paris.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Poé Nasional, Swiss

Swiss National Poé agustus 1st. Eta celebrates poé lamun tilu wangunna cantons tina Swiss amérika dina 1291. Swiss nyokot maranéhanana Poé Nasional sacara serius. Salah sahiji kajadian utama ieu hiji ucapan ti rektor atawa nu sejenna pajabat luhur ranking. Aya’s ogé parade di Zurich. Anjeun bisa hadir festivities di kota sejen jeung kacamatan ogé. Salaku conto, asih Swiss maranéhna padesaan libur retreats. Resorts Ski nu sejen kelas-kahiji tempat jadi salila Poé Nasional.

National libur dina Eropa nu gede kasempetan pikeun leuwih jéntré ngeunaan sajarah bangsa anjeun keur ngadatangan. Éta ogé sok sapoé ngeusi kagiatan fun jeung parades.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

 

Perencanaan Pakansi a di Éropa dina salah sahiji Libur Nasional? Buku Anjeun Tiket Kareta terasrasakeun!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog 5 Best National Libur di Éropa onto loka anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-national-holidays-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)