(Paling Keri Dianyari On: 16/10/2020)

Alam lan landskap Eropa duwe dongeng inspirasi. Lemah sing jembar banget nggumunake tilase sing nyebabake sawetara kamulyan paling luar biasa ing donya. Guwa sing bisa dienggo ing Hongaria, Grand Canyon kanthi banyu pirus ing Prancis, kraton es ing Austria, lan gunung sing bentuk piramida ing Italia, sing 5 kamulyan alam paling apik ing Eropa.

Ajaib iki alam bakal mbuwang awak, lan menehi pemandangan sing luar biasa kanggo liburan paling apik ing Eropa. Apa sampeyan kepengin banget hiking utawa njupuk mobil kabel, iki 5 kamulyan mung kudu dikunjungi ing sapa wae lelungan menyang Eropa, paling ora sapisan.

 

1. Kaajaiban Alami Terbaik Eropa: Eisriesenwelt, Austria

Sampeyan bisa uga eling Salzburg saka Swara Musik lan bocah Von Trapp sing nembang menyang gunung. nanging, ngisor gunung Hochkogel, kurang saka guwa paling gedhe ing Eropa. Guwa es Eisries ing Austria minangka salah sawijining keajaiban alam Eropa sing paling nyenengake. ndhuwur kabeh, puncak ing meter persegi 3000o iki minangka istana es, Eispalast.

Fenomena alam kasebut minangka gua es sing paling gedhe ing donya, lan digawe kanthi pambentukan es ing sangisore lava utawa watu gamping ing ngisor lemah.

Kepiye cara menyang gua es Eisriesnwelt?

Sing nggumunake guwa 40km iki yaiku nitih sepur sing adoh saka Salzburg, lan sepur ninggalake saben jam. Saliyane saka Werfen, wonten 15 menit minibus numpak guwa. Menapa malih, turis paling menyang Jerman, durung nemoni wonder alami iki, saengga sampeyan bisa dadi salah sawijining panjelajah khusus. Sampeyan bisa mlaku munggah 4 jam utawa 3 tur tenang jam kanthi numpak mobil kabel.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Wina kanggo Sepur ing Salzburg

Rega Sepur Graz nganti Salzburg

Rega Sepur Linz nganti Salzburg

 

 

2. Kaajaiban Alami Terbaik Eropa: Gorge Verdon, France

Grand Canyon ing Prancis ngliwati wilayah kidul Provence. Tebing lan watu gamping, nggawe latar mburi spektakuler kanggo banyu tlaga sing apik banget. Mulane, Jeneng unik wonder iki "Gorges du Verdon" tegese Gorges saka ijo, ing Prancis.

This amazing lake in Provence is perfect for summer swimming and chilling, uga swarga hiking. ana 1500 tilase kanggo pendaki sing semangat sing pengin ngujo wonder Eropa saka ndhuwur. dadi, sampeyan milih yen sampeyan mung pengin adus srengenge ing prau, utawa nemokake kanthi mlaku.

Kepiye Aku Bisa Golek Gorges Du Verdon?

Kutha sing paling cedhak yaiku Moustiers-Sainte-Marie, lan sampeyan bisa tekan kana kanthi sepur saka Paris. Banjur pindhah menyang lawang ing jembatan Pont du Galettes, kanggo mlebu keajaiban alam iki.

Rega Sepur Paris nganti Marseilles

Marseille nganti Regi Sepur Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Marseille nganti Rego Sepur Clermont Ferrand

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. Kaajaiban Alami Terbaik Eropa: Matterhorn, Italia

Monte Cervino ing Lor Italia yaiku 4,478 meter sadhuwuring segara. Saliyane, Matterhorn misuwur kanthi bentuk piramida sing meh sampurna. Matterhorn digawe kanthi alami nalika tanah-tanah Afrika lan Eropa mung siji-sijine. Minangka akibat saka gerakan tanah iki, rock agung nemokake dalan menyang ndhuwur.

Yen sampeyan nggoleki pengalaman paweling ing Matterhorn, banjur tinggal ing desa igloo ing dasar gunung. Es lan salju igloo nampung para wisatawan kanthi wengi sing ora iso lali. Yen sampeyan lagi wedi karo kadhemen, omben-omben dening bar bakal njaga sampeyan panas nalika ngujo gunung sing indah ing wayah wengi.

Kepiye Aku Bisa Nggawe Matterhorn?

Wonder alami iki mung minangka titik wiwitan ing perjalanan sing apik tenan. Sampeyan bisa lelungan menyang gletser Matterhorn kanthi travel Sepur saka Zermatt. Ing stasiun sepur paling dhuwur ing Eropa, sampeyan bisa ngujo panorama 360º Italia, Swiss, lan Prancis. Iki tegese sampeyan bisa entuk gambar sing sampurna saka sembarang sudut ing Spring, panas, utawa salju-salju nalika musim salju.

Basel nganti Rega Sepur Interlaken

Rega Sepur Jenewa nganti Zermatt

Bern nganti Sepur Zermatt

Rega Sepur Lucerne nganti Zermatt

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Guwa Aggtelek, Hungary

Guwa Aggtelek iku kebatinan alam sing luar biasa ing Eropa. Jeneng sing ora umum tegese 'banyu netes' sing asale saka proses alami banyu sing ngeculake watu kasebut. Akibate, sumber kanggo bentuk sing apik ing guwa-guwa sing megah ing Aggtelek Taman Nasional.

Guwa Baradla Domica Guwa minangka sistem gua dripstone sing jaraké 25 km km antara Hongaria lan Slowakia. Mangkono uga a Warisan Dunia situs.

Kepiye Aku Bisa Nggayuh Gua Baradla Domica?

Guwa Aggtelek yaiku 4 jam lelampahan Sepur saka Budapest kanthi pangowahan. dadi, yen sampeyan ngrancang plancongan-plancongan saka Budapest, iku bisa rada ketat.

Wina menyang Budapest Rega Sepur

Rega Sepur Prague menyang Budapest

Rega Sepur Munich nganti Budapest

Rega Sepur Graz nganti Budapest

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. Kaajaiban Alami Terbaik Eropa: The Black Forest, Jerman

Terkenal kanggo wit mistis lan kandhel, ing Alas Ireng ing Jerman minangka keajaiban alam sing apik ing Eropa. Pegunungan sing apik ing Baden-Wurttemberg iki menehi inspirasi kanggo akeh legenda, kayadene dongeng Grimm. Iki yen sampeyan mlaku metu saka kutha spa Baden-Baden, lan dadi alas dongeng lan kukuk sing dipikat.

Yen sampeyan kasengsem ing petualangan, Falls Triberg, lagi ngenteni dalan munggah gunung. Cara liya sing apik kanggo njelajahi kebatinan alam sing apik banget ing Jerman yaiku hiking karo pandhuan amarga bab pungkasan sing sampeyan pengin wis ilang ing tanah sing akeh banget..

Ing Kesimpulan, iki 5 keajaiban alam sing paling apik ing Eropa minangka misteri paling gedhe ing saindenging jagad. dadi, sampeyan mesthi bisa njelajah Eropa kaya turis lan nggawe populer rute nyawang, utawa sampeyan bisa nemokake lan ndeleng dhewe sing paling endah lan endah ing Eropa. paling, penting, kabeh keajaiban alam kasebut bisa diakses nganggo kereta api lan cara transportasi liya, saka kutha-kutha tengah ing Eropa.

Rega Sepur Offenburg nganti Freiburg

Rega Sepur Stuttgart nganti Freiburg

Rega Sepur Leipzig nganti Freiburg

Rega Sepur Nuremberg menyang Freiburg

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

Punika ing Simpen A Train, we will be happy to help you find how to get by train to any of these natural wonders.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "5 Kaajaiban Alam Paling Éropah" ing situs iki? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)